İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

KHK Haber

Abdülhamit Gül’ün KHK’lılar ile ilgili cevabı

Önerilen Yorum

Editör
g%C3%BCl.jpg?resize=696%2C392&ssl=1

KHK’lıların durumu ile ilgili merak edilen konular gündemde yer almaya devam ediyor. Kişilere daha önce OHAL Komisyonu’nu işaret eden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CNN Türk ekranlarında konuştu. Bakan Gül’e programın sunucusu Hakan Çelik’ten gelen ‘KHK’lılar ile ilgili ek olarak bir şey söylenebilir mi?’ sorusuna yanıt veren Gül açıklamalarıyla gündeme geldi.

Abdülhamit Gül’ün KHK’lılar ile ilgili cevabı 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, kendisine yöneltilen soruya hükumet tarafından KHK’lılara sağlanan OHAL Komisyonu’na başvuru imkanına işaret ettive eğer bir yanlışlık varsa bu durumda kişilerin kurumlarına dönebilmesiyle ilgili bir sorun çıkmayacağını ifade etti. Cümlelerine kişinin haksız olarak işinden men edilmesi durumu söz konusu ise mesulünün belirlenmesi ve hakkın yerini bulması adına gerekenleri yapabileceklerini söyleyerek devam eden Gül böylelikle birkez daha KHK’lılara OHAL Komisyonu’na yönlendirme yapmış oldu.

Haber Port

Önceki İçerikAnayasa Mahkemesi’nden OHAL hamlesi
Sonraki İçerikBanka, KHK’lı doktora hesap açmadı

KHK Haber


Haber Editörü • Ohal Komisyonu Haberleri • Hardcoded by MSA

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



  • İletiler

    • 25 ayla ben de çok uzaklarda sayılmam dostlar. normal demek ki.
    • @F.Y. benimde yaklaşık bir yıldır olduğu gibi bekliyor. Görevdeyim heran bir terslik olacak duygusu beni psikiyatrilik etti. 
    • Merhaba, benim dosyam istinaf mahkemesinde nisan ayı itibariyle 27. aya giriyor. Bugün yarın cevap gelir diye bekliyorum. önceki yazışmalarda sanırım bir arkadaş 27.ayda cevap geldi diye yazmıştı. Umarım daha fazla uzamaz. Her gün buraya bakıp bir cevap gelen var mı diye bakıyorum. Hepimiz için adalet diliyorum. Saygılar..
    • Bende 14. idarede 2.5 yıldan fazla oldu. kriter sadece kurum kanaati.
    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
×
×
  • Yeni Oluştur...