İçeriği gör
KHK Haber

KESK’li üyeler KHK’lı ihraçlar için 151. haftada bir araya geldi - Evrensel

Önerilen Yorum

Editör
avw.php?zoneid=7&n=4f16dfd

Karşıyaka iskele karşısında bir araya gelen KESK üyeleri ihraçlara karşı oturma eylemi yaparken, Haber Sen yönetici ve üyelerine yönelik sürgün ve baskılara karşı da tepki gösterdi.

KESK üyeleri adına ise açıklamayı okuyan Eğitim Sen 2 No’lu Şube Başkanı Veysel Beyazadam, “Gerici ve ırkçı zihniyetin yansıması olan karanlık odak, hedef olarak arkadaşlarımızı seçmiştir. Kendi geleceklerini her şeyin üstünde gören bu kirli yapı, KESK'in herkes için daha yaşanılabilir bir dünya mücadelesinden rahatsız olmuştur. Bulunduğu her yerde haksızlığa, hukuksuzluğa, doğa talanına, kadına yönelik şiddete, çocuk istismarına, hayvan haklarına, toplumu ayakta tutan tüm aydınlık değerlere sahip çıktığı için arkadaşlarımız işlerinden ihraç edilmişlerdir" dedi.

“OYALAMA KOMİSYONUNUN KİMSEYE YARARI YOKTUR”

Haber Sen yönetici ve üyelerine yönelik sürgün ve baskılara da tepki gösteren Beyazadam, ardından OHAL komisyonuna değindi. Beyazadam, “Hükümsüz olması gereken bir komisyon, yürürlükteliği devam ettirilerek hukuksal bir kadüklük yaşanmaktadır. Kerameti kendinden menkul hale gelen bu komisyon, arkadaşlarımızın dosyalarını görüşmemekte adeta arkadaşlarımızın dosyalarını sürüncemede bırakarak çoklu bir cezaya tabi tutmaktadır. Ulusal ve uluslararası hukukun tüm yerleşik değerlerini hiçe sayarak yapılan her hukuksuzluk, insanların adalete olan güvenini zedeler. Bu yönüyle buradan bir kez daha sesleniyoruz: OHAL Komisyonunu derhal lağvedin ve aldığı tüm ret kararlarıyla birlikte arkadaşlarımızı derhal görevlerine iade edin. Oyalama komisyonu biçimine dönüşen bu yapının kimseye yararı yoktur” diye konuştu.

İhraçlar işlerine geri dönene kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Beyazadam, “Bu komisyon boş bir balondan ibarettir. Bizler kazanacağız çünkü haklıyız” dedi. Açıklamanın ardından ise ‘OHAL Komisyonu lağvedilsin’ yazılı döviz balonlarla uçuruldu.. (İzmir/EVRENSEL)

Kaynak


Haber Editörü • Ohal Komisyonu Haberleri • Hardcoded by MSA

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...