İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

679nergis

Avukatım Yargıtay Temyiz Süresini Kaçırmış. Ne Yapılabilir?

Önerilen Yorum

merhaba bir sorum olacaktı, eşimin avukatı yargıtay temyiz süresini kaçırmış buna binaen doktor raporu alıp mazeret göstermiş ve başvurunun kabul edilmesini istemiş.eşime gerekçeli karar daha sonra tebliğ ediliyor ve bunun üzerine eşim yasal süre içinde temyiz başvurusunu yaptı bu arada eşim avukata yapılan tebliğden haberdar değildi. şuanda yargıtay cbs eşimin müdafisinin temyiz başvurusunu zamanında yapmadığı için verilen cezanın onaylanmasını istemiş. benim sorum şu sizce yargıtay eşimin yasal süre içinde yaptığı başvuruyu kabul eder mi, yoksa avukatın başvurusuna göre mi karar alır, avukatın doktor raporunu değerlendirmeye alır mı. ve eşimin şuanda yapması gereken bir şey var mı. değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler


khk679

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Avukatınızın sunacağı bir sağlık raporu sıkıntınızı giderebilir. Durumunuzu anlatmanız önemli. Sonucu paylaşırmısınız.


689 KHK, TSK, 2' nci derece akraba gerekçe edilerek mağdur. OHAL Komisyonundan iade. 08.12.2022 ve an itibariyle Asker olarak mesleğe dönüş davası red. Araştırma Merkezinde şimdilik devam. Pes etmek yok.

13.03.2023 itibariyle eski mesleğim olan askerlik mesleğine atanmamla ilgi davada  kesin hükmüyle lehime karar verilmiştir.

07.04.2023 itibariyle eski mesleğime görevlendirme yazısı tebliğ edildi.

14 Nisan 2023 itibariyle kamu görevinden çıkarıldığında son çalıştığım birlik ve görevde mesaiye başladım.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



×
×
  • Yeni Oluştur...