İçeriği gör

hakhukukadalet

Yeni Üye
  • İçerik

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

3 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    İdari İhraç (OHAL Sonrası)
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Amir Kanaati
    Dernek
    Kurum Kanaati
    Üst Amir Kanaati
    Valilik Kurul Kararı
    Yardım Derneği
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Danıştay

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

447 profil görüntüleme
  1. SGK ikramiyeyi Yasal faiziyle birlikte ödedi. SGK istinafa başvurdu şu anda onun sonucunu bekliyorum. Çok teşekkür ederim.
  2. hakhukukadalet

    Temyiz Başvuru Dilekçesi Örneği

    Çok teşekkür ederim sayın @Aklima arama yaptım forumda ama hangi şablona göre dilekçe yazacağım konusunda yol gösterici bilgiye ihtiyacım vardı. Sizin bu yazınız yardımcı olacak inşaallah. Allah razı olsun sizden
  3. hakhukukadalet

    Temyiz Başvuru Dilekçesi Örneği

    Şimdi Arkadaşlar 375 KHK 35/B bakan onayı ile ihraçlar İçin Danıştay İçin örnek temyiz başvuru dilekçesi var mı. Teşekkürler
  4. hakhukukadalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar 375 35/B ile ihraç oldum. İdare mahkemesi ve istinaf ret verdi. Danıştay İçin örnek temyiz dilekçesi var mı. Teşekkürler Şimdi Arkadaşlar 375 35/B ile ihraç oldum. İdare mahkemesi ve istinaf ret verdi. Danıştay İçin örnek temyiz dilekçesi var mı. Teşekkürler
  5. Merhabalar; emekli ikramiyesi için açtığım davada mahkeme emekli ikramiyesi ödenmesi gerekir diye karar verdi. Davayı kazandım ama SGK işyerimden emekli onay belgesi istemiş. İşyerim SGK’na onay belgesi verilmeyecektir demiş. SGK da bana bugün yazı gönderdi, İşyeriniz emekli onay belgesini vermediğinden ikramiyemizi ödeyemiyoruz demiş. Ne gibi yol izlemem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Onay belges vermiyor diye işyerimi mi mahkemeye vericem. Yoksa SGK mahkeme kararını uygulamıyor diye tekrar dava mı açıcam. Şaştım kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Merhabalar; emekli ikramiyesi için açtığım davada mahkeme emekli ikramiyesi ödenmesi gerekir diye karar verdi, Davayı kazandım ama SGK işyerimden emekli onay belgesi istemiş. İşyerim SGK’na onay belgesi verilmeyecektir demiş. SGK da bana bugün yazı gönderdi, İşyeriniz emekli onay belgesini vermediğinden ikramiyemizi ödeyemiyoruz demiş. Ne gibi yol izlemem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Onay belgesi vermiyor diye işyerimi mi mahkemeye vericem. Yoksa SGK mahkeme kararını uygulamıyor diye tekrar dava mı açıcam. Şaştım kaldım. 

  7. Aslan bey mahkeme emekli ikramiyesi ödenmesi gerekir diye karar verdi. Davayı kazandım ama SGK işyerimden emekli onay belgesi istemiş. İşyerim SGK’na onay belgesi verilmeyecektir demiş. SGK da bana bugün yazı gönderdi, İşyeriniz emekli onay belgesini vermediğinden ikramiyemizi ödeyemiyoruz demiş. Ne gibi yol izlemem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Onay belges vermiyor diye işyerimi mi mahkemeye vericem. Yoksa SGK mahkeme kararını uygulanıyor diye tekrar dava mı açıcam. Şaştım kaldım.
  8. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim
  9. SGK’ya Ağustos 2021 de emekli ikramiyesi için dava açtım. SGK emekli ikramiyesini ödeyeceğini emekli onay belgesini istemiş işyerine yazı yazmış. İşyerim emekliye sevk onay belgesinin verilmeyeceğini bildirmiş. Bu olaydan sonra Ankara 4. İdare emekli ikramiyesinin ödenmesi Kararı çıktı. İşyeri emekli onay belgesini vermese bile SGK mahkeme kararına istinaden emekli ikramiyesini öder mi? Ayrıca SGK’nın avukatı da istinafa başvurmuş
  10. hakhukukadalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben ihraç değilim açıktayım. Beraat ettim. Ama işyerim idare belediye 375 sayılı KHK geçici 35/b-8 e göre valiliğe ihraç istemiyle göndermiş. Yeni öğrendim. Valilik henüz bi işlem yapmadı. Ben idareyi işe başlatmıyor diye mahkemeye verdim. Ben de bu AYM kararını açtığım davaya ek bilgi olarak vermeli miyim?
  11. hakhukukadalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    OHAL döneminde valiliklerde OHAL komisyonu açıkta olanları inceliyordu onu söyledim. (Valilik OHAL komisyonu diye belirttim zaten) Ankara OHAL değil yani. OHAL kalktı 7145 sayılı kanun çıktı. Şimdi valiliklerde OHAL komisyonu yok. Ama benim işyerim ihraç İçin valiliğe bildirmiş. 375 sayılı KHK geçici 35. Madde B fıkrasını okursanız orda yazıyo.
  12. hakhukukadalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar merhabalar. foruma yeni katıldım. Belediyede 657 yasaya tabi çalışıyordum. 19.09.2016 tarihinde açığa alındım. kimse yokmu üyeliği, sohbet var. 23.06.2020’de beraat ettim. OHAL döneminde Eski belediye başkanı valilik ohal komisyonuna olumlu görüş bildirdi. Halen açıktayım. Tabi bu uzun süreçte belediye başkanı değişti. Beraat ettikten sonra açıkta kaldığım sürelere ait 1/3 haklarımı almak ve emekli olmak İçin dilekçe verdim işyeri cevap bile vermedi. Bende 15.10.2020’de idari dava açtım. İşyerim belediye 7145 sayılı kanunla 375 sayılı KHK’ye eklenen geçici 35. Maddesi (B) fıkrası 8. Bendine göre değerlendirilme yapılması İçin 02.06.2020 de valiliğe yazı göndermiş. Yeni haberim oldu. Bugüne kadar valilikten ve belediyeden hiçbir yazı gelmedi bana. Yeni belediye başkanı ihraç etmek istiyor. Bu 375 sayılı KHK geçici 35. Madde (B) fıkrası uygulaması nasıl oluyor. Kriterlere belge delil sunmayacak mı belediye. Üst amirin görüşü yeterli mi ihraç İçin.
×
×
  • Yeni Oluştur...