İçeriği gör

conqierors

Üye
  • İçerik

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

13 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    692
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Ben hangi kurumdan bir belge almak istesem SGK, çalıştığım kurum, Nüfus vs ihraç ve iade bilgilerim görünüyor. Hem haksız yere ihraç et senelerce bekle, sonra iade et ama her yerde bunun izleri kalsın. Allah belalarını versin hepsinin. Bunları tek tek silinmesi için bir de talepte mi bulunmak gerekiyor? Hani iade olanların sicilleri temizlenecek hiçbir iz kalmayacaktı? Resmen insanları fişliyorlar. Bu sorunlara çözüm bulan halleden yok mu ?
  2. conqierors

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    iade olan kişiler, maaş alacakları ve faizleri haricinde, manevi tazminat davası açıp kazanan oldu mu? Sonuçta yargılamadan infaz edilip 4-5 sene insanları mağdur ettiler. Tazminat davası açma süresi ne zamana kadardır ?
  3. conqierors

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ben bekliyordum ama artık dayanamayıp kurumum olan Adalet bakanlığını personel dairesini aradım, kuruma yazımı göndermişler, git imzala göreve başla dediler. Bu nedenle arayıp durumunu sormanız işlemleri hızlandırıyor. Beklerseniz süreç uzayabilir.
  4. conqierors

    Adalet Bakanlığı İadeleri Forumu

    Merhabalar, sonunda 26 Kasımda göreve girişim yapıldı ve 29 Kasımda ilk iş günümü geçirdim. Geçmiş ayların maaşlarının ödenmesini bekliyorum, ödeme yapıldıktan sonra mı eğer faiz ödenmediyse başvuru yapmam lazım? sonuçta 60 günlük bir süresi var diye duymuştum, süresini kaçırmak istemem açıkcası
  5. conqierors

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Karar sayfası 1 için tıklayın Karar sayfası 2 için tıklayın 4 seneyi bunun için mi bekledim? Peki beni ihraç edenler ve sebep olanlar ceza alacak mı?
  6. conqierors

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    jpeg fotoğraf yüklenmiyor mu gönderi olarak? Kararımı yükleyecektim
  7. conqierors

    Adalet Bakanlığı İadeleri Forumu

    Bilgi amaçlı yazıyorum, ilk 29 ekim günü OHAL sayfasından başvuru kabul kararımı gördüm. Tebligat bugün eve (başvuruda belirttiğim adres, mernis adresi değil!) geldi 03 Kasım. Tebligatta yazan karar tarihi 19 Ekim. Devlet Personel Başkanlığı 02 Kasım günü beni aradı ve eski çalıştığım yere mi iade edilmek istiyorsun dedi. Ben de şu an farklı bir şehirde ailemle kalıyorum bu nedenle şu an ikamet ettiğim şehre iade olmak istediğimi söyledim. Durumumu belirtir bir dilekçe yazmamı ve kendisine mail atmamı istedi. Sonrasında bölge idare mahkemesi veya bölge adliyesine iade olamaz mıyım dedim, hayır dedi. Ben de üstelemedim dilekçemi yazdım aynı gün mail attım.
  8. conqierors

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    ihraç iken özelde sigortalı çalışanlar, iade olduklarında bu sigorta primini SGK dan kendiniz mi iade aldınız yoksa çalıştığınız yere (işverene) mi iade ettiler?
  9. conqierors

    Adalet Bakanlığı İadeleri Forumu

    Merhaba, çok şükür OHAL sayfasından bugün KABUL kararımı gördüm. Adli yargı, İlçe adliyesinde şoför olarak çalışıyordum. Ailemin yanına memlekete dönmüştüm, 4 senedir buradayım ve zamanı değerlendirip üniversiteye başlamıştım. Çukurova üniversitesi 4. sınıf öğrencisiyim. Acaba bu şehirde idari yargı veya istinaf mahkemesine atanmak istiyorum dersem atanır mıyım? Bazı arkadaşlar telefon ile aranıp çalışmak istediği yeri belirten bir dilekçe istendiğini söylemiş, dilekçeyi nereye verdiniz? Bahsettiğim gibi farklı bir yargı merciine iade edilen oldu mu? veya kadrosu değişen var mı? çok teşekkürler,
×
×
  • Yeni Oluştur...