İçeriği gör

efe

Yeni Üye
  • İçerik

    61
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

efe | Son Ödül • Kasım 12 2023

efe • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

169 İyi

1 Takipçi

efe Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Orman ve S.İ. Bakanlığı
  • Kriterler
    Diğer
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

951 profil görüntüleme
  1. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tüm kurumlardan bilgi/belge istenildikten 4 ay sonra karar çıktı benim. 21. idare.
  2. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet oluyor. Benim kurum (DSİ) "Gizli evrak içerir UYAPa yüklenmemesi" notuyla mahkeye göndermiş. Ben 3 defa itiraz dilekçesi gönderdim ve sonunda maheme ara karar vererek evraklar tarafıma tebliğ edildi. Dosyamın tamamı elime geçti. Mutlaka bakınız, inceleyiniz ve talep ediniz.
  3. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Uygun fiyat? Bu konulara hakim ihraç hukukçular var. Dilekçe yazıp parasını alıyorlar. Sosyal medyadan ulaşabilirsiniz. Avukatlık bir durum (Bence) yok. Etkisi olduğunu da düşünmüyorum.
  4. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Davalının (Kurumun) 1. savunmasının en son sayfasının altında. Ek olarak yazmışlar ve not düşmüşler. Kurumum yaptığı fişleme ve soruşturma evraklarını bana vermek istememiş. Tebligat yapılmadan süreniz başlamaz. Kurumunuz personel/insan kaynakları birimi ile iletişime geçiniz. Onlar bilrler. Postaya verdilerse de posta takip numarasını isteyiniz ve PTT'den sorunuz. Ben bu şekilde öğrenmiştim. Benim de geç geldi tebligat. Ola ki göndermişlerse ve gönderinin izine ulaşamadınız ise yeniden göndermelerini talep ediniz.
  5. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    2 tane avukat ile görüştüm. Otur oturduğun yerde mealinde görüş beyan ettiler. Ben de bİMER şikayetini kimin yaptığını öğrendim 6 yıl sonra mahkeme evrakları arasından. Kızgınlıkla savcılığa suç duyurusu, iftira için ceza davası, tazminat davası açmak geldi içimden ama avukatlarla görüşünce HUKUK SİSTEMİnin benim düşündüğümden farklı olduğunu tekrar öğrendim. Bu konjonktürde uğraşma boşuna dediler.
  6. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Mrb Arkadaşlar. Mart-2022 ayında RED almıştım. Kurum açtığım davanın savunmasında İdare Mahkemesine savunma verdi. "Ekli GİZLİ belgelerin UYAP sistemine yüklenmemesi" notu düşmüş. İtirazım neticesinde sözkonusu belgeler tarafıma gönderildi. Kurum kanaati (15 Temmuz öncesi BİMER şikayeti, SMS, Kimse yokmu 100₺ bağış, otomatik ödemelerin ve tüm birikimlerin olduğu banka hesabı.) ile ihraç olmuşum. Dikkatimi çeken hakkımda yapılan fişlemede "DDK listesinde ismi olması" diye yazılmış. DDK listesi hakkında bilgisi olan var mıdır? Nedir bu DDK listesi? Hayırlı olsun. Gözünüz aydın.
  7. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Buraya arasıra bakıyorum arkadaşlar. Geçtiğimiz Cuma akşamı ben de RED kararı verildiğini gördüm. Tebliği bekliyorum. Bunca yıl sonra ben de merak ediyorum acaba ne yazmışlar?
  8. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Mrb arkadaşlar. Dün akşam Aydın'da çevre illeri de (Muğla-Denizli-Uşak-Manisa) kapsayan CHP heyeti ve KHKlıların buluştuğu bir toplantı yapıldı. Aynı zamanda İyiparti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanları da toplantıya katıldı. Katılım yaklaşık 200 civarıydı bence fena değildi. İnsanlar yaşadıkları sıkıntı ve hukuksuzlukları 1. ağızdan milletvekillerine anlatma şansı buldu. Söz isteyen herkes düşüncesini rahatça ifade etti. Gelen heyet te söz kesmeden dinledi ve not aldı. CHP ve diğer siyasi partilere ciddi eleştiriler yapıldı. Dinlediler ve cevapladılar. Ciddi özeleştirler yapıldı. Toplantı başında kısa bir süre basın görüntü ve ses kaydı aldıktan sonra CHP heyeti basın mensuplarını ve sivil polisleri toplantı salonu dışına çıkardı, geri kalan kısım yaklaşık 3,5 saat kapalı olarak yapıldı. Önümüzdeki günlerde Diyarbakır, Trabzon, Samsun, Ankara, Malatya... toplantıların devam edeceği belirtildi. Mutlaka katılmanızı öneririm. Giriş-çıkış ve toplantı bölgesi civarında da bir sorun yaşanmadı. Bir miktar polis görevlendirilmişti ama kimseye birşey sorup söylediklerine şahit olmadım. Ses verme, kamuoyu oluşturma adına verimli bir toplantı olduğunu söyleyebilirim.
  9. efe

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Referans bulma durumunuz var sa 1 dk bile beklemeyin. Dikkat edin aynı zamanda, dolandırılmayın.
  10. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    6. His dedikleri bu olsa gerek. Komisyon açıklama yapmış. :))
  11. efe

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kesinlike yanlış. Bir tanıdığım aynı durumda iade aldı.
  12. efe

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben. DSİ
  13. efe

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sanki füze atmışsınız Sn @tustus Çok sert olmuş bu. ?
  14. efe

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kurt kuzuyu yemeyi kafasına koymuş. Takmayın bu kadar. 4 ayda sizi kim tanıyıp olumlu-olumsuz referans olacak? Hakkınızda hayırlısı...
×
×
  • Yeni Oluştur...