İçeriği gör

KHK672sendika

Yeni Üye
  • İçerik

    35
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

KHK672sendika | Son Ödül • Şubat 6 2020

KHK672sendika • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

150 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. KHK672sendika

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Mutlaka sorulmuştur ama bulamadım. İade sonrası kuruma verilecek olan; ek ders, eğitim öğretim hazırlık ödeneği, geçmiş maaşların faizi vb. istemli dilekçe örneği var mı?
  2. KHK672sendika

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İstanbul’dan iade bekleyen Meb personeli için bazı irtibat telefonları: - Teftiş Kurulu İstanbul Masası: 0312 413 13 64 ( Sistemde kabul kararı görüldüğünde, dosyanız buraya gelmiş demektir. Dosyanız , Personel Meb. GM Atama bölümüne gönderilecek.) - Personel Genel Müd. Atama İstanbul Masası: 0312 413 28 88 ( Dosyanız imzaya gidecek, bir hafta kadar sürebiliyor. Ben, bu aşamadayım. İmzadan sonra İstanbul’a gönderilecek.) - İstanbul Mem. Atama: 0212 384 34 62 Derya Hanım. ( Dosyanız geldiğinde kadro açığı bulunan 3 okuldan birini tercih etmeniz istenecek.)
  3. KHK672sendika

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Başvurunuz hakkında verilen KABUL kararı tarafınıza tebliğ edilmek üzere ilgili kuruma teslim edilmiştir.
  4. KHK672sendika

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Rutin olarak sistemde inceleme devam ediyor yazısını gördüğümden bu kısa cümleyi okumadan oturumu kapatıyordum ki, bugün uzun bir cümle gördüm. Başından okumadan sadece KABUL yazıyor mu diye baktım, yazıyordu. Yataktan kalktım, evin kapısını kapatmadan üst kata annemin yanına çıktım ve “Anne, iade oldum” dedim. Yere çöktü kadıncağız, sevincinden ağladı. Sonra da buraya yazdım ve zor zamanlarda beni arayıp soran bir kaç arkadaşım ile sevincimi paylaştım, Allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın dilerim.
  5. KHK672sendika

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    An itibariyle kabul kararımı sistemde gördüm. Sabah baktığımda inceleme devam ediyordu. 672 Meb Öğretmen. Adli yok, okul aranma yok( son görev yaptığım okulun müdürüyle irtibatım sürüyorfu, arayan olursa sana haber veririm diyordu) Allaha şükürler olsun, bütün mağdurların iade olmasını dilerim Soran olursa şimdiden cevap vereyim: Kriterim 20 ay isitfa edilmiş sendika.
  6. KHK672sendika

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İade olan arkadaşımın dediğine göre; komisyon, okulu telefonla aramış. “Biz bu şahsı iade edeceğiz, siz ne diyorsunuz?” diye sormuşlar. Okul Müdürü, “Sendikası vardI ama Fetöcü değildi.” demiş. Sonuç: İade. Ben bilmem deseydi, başkalarına da sorarlardı yahut olumsuz konuşsaydı ret alırdı diye düşünüyorum.
  7. KHK672sendika

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Cukkaloji ne yaptı acaba, yönlendirdiği avukatların parasını cebinden ödedi mi? Kimseye inanmayın kardeşlerim, üç yıldır insanların enerjisini yalan yanlış gündem okumalarıyla pasifize eden tayfa; yok 60 bin iadeydi, yok musluk açılmıştı, yok bavullar gelmişti? Nerdesiniz?
  8. Mısırlı hafızdan tavsiye olunur: Mutaffifin ve İnşikak Sureleri’nden bir kesit: http://www.youtube.com/watch?v=VIOerPunaGQ&list=RDBn5RKte_jeI
  9. Mısırlı hafızdan Vakıa Suresi, tavsiye olunur: https://youtu.be/uplB8Au-8EE
×
×
  • Yeni Oluştur...