İçeriği gör

aise35

Yeni Üye
  • İçerik

    21
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

74 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Okul
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. aise35

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Sa dostlar 41 ay için 132 bin hesaplanmış mutemet. Ayrıca imza falan attırmadı. Daha önce bordroları imzaladım diyenler olmuştu sanırım. 141 gibi hesaplanmıştır biz. Sizlerin nasıl?
  2. aise35

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    İi akşamlar arkadaşlar! ÖSYM sınavlarında kesinlikle görev alamıyormuşuz? Bununla ilgili adım atan var mı? Anadolu ünv. ve MEB sınavlarında alabiliyor muyuz?
  3. aise35

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İi akşamlar arkadaşlar! İade olduğunuzda karşılaşabileceğiniz sorunlardan biri yeni atama yeriniz! Nacizane paylaşmak şsterim:Bağlı bulunduğunuz ilin mem duyurularını kontrol edip yayınladıkları norm fazlası listelerini muhakkak kaydedin. Ben öğle yapmıştım. Normda açmadıkları bazı yerleri de özür grubunda açtılar. Ben kabul kararını gördükten sonra karaname gelmeden sorumlu il milli eğitim müdür yardımcısıyla görüştüm. Ben 4 okul saydım onları istediğimi söyledim. Memurlara yazdırabilirsiniz dedi. Kararname gelince memurlar ilçe söyleyebilirsiniz dediler. Ben okulların olduğu dilekçemi verdim. Almama lüksleri yok zaten. Ama sorumlu kişiyle görüşünce seslerini çıkarmadılar. İlk tercihim atandım.. 2 çocuklu anne olunca nereyegittiğim benim için önemliydi. İstediğim oldu. Velhasıl biz işimizi takip etmezsek onlar daha çok bırakıyor! Memurlar çok ters. Hırpalamamak için zor tuttum kendimi...Ama moralimi bozamadılar. Darısı bütün masumların başına!
  4. aise35

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    İi akşamlar!3 Ocakta kabul kararımı görmüştüm. Karanamem geldi. İmzalayıp görevime başladım. Tabi il emrinde. Valiye imzaya gidecekmiş. Okul belirlenip öğle gidiyor değil mi? Sizlerin nasıl oldu.?
  5. aise35

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Sordum 2 kere aradım. Gelince arıyoruz diyorlar!
  6. aise35

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ben de 3 Ocakta gördüm. Arayan soran yok.
  7. aise35

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ayın 3ünde kabul kararını gördük. Ama kararname yok daha! Var mı b er nim durumumda olan
  8. aise35

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

  9. aise35

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ekim gibiydi sanki hocam! Sendika doğum iznim sırasında yapılmıştı.Ücretsiz izin de kullandım o aylar dahil değil. Ama açıp saymadım hitap cetvelinden. Sizin için bakar yazarım. 2013 şubat olabilir başı sonu da 2016 haziran. 4 ay falan ücretsiz izin var.
  10. aise35

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben de cuma vakti kabul yazısını gördüm. Sendika ve 2012den sonra kullanılmamış hesap vardı. 3 ay önce kurumdan olumlu görüş gitmişti. Haziran 2016da istifa etmiştim. İlk kurulduğunda da üyeliğim vardı. 1yıl önce Kyok almıştım.
  11. Benim de 2 hafta önce sordular hocam haber yok daha. Kyok var tek sendikadan! 

×
×
  • Yeni Oluştur...