İçeriği gör

elfida10

Yeni Üye
  • İçerik

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

4 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Sağlık Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. elfida10

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Baran Bulut elbette sabit ödeme yapıldı.
  2. elfida10

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Adnan104 @Adnan104 @Adnan104 hitap ta 679 S.K.H.K. 1. MD. 1. FIKRA GEREĞİNCE KAMU GÖREVİNDEN ÇIKARILDI ve 22 ay sonra AÇIK SÜRESİ SONUNDA (657/143. MD. GEREĞİ) GÖREVE İADE EDİLDİ bilgileri var. "düşülmesi gerekirdi" derken tam olarak ne demek istediniz ?
  3. elfida10

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Adnan104 Sağlık Bakanlığı personeliyim. balıkesir. e devlet hizmet dökümümde 2018 nisan ve eylül dönemine ait hem 4-c hem 4-a prim ödemem görünüyor. hatta bununla ilgili sgk ya başvurup 4-a primlerimi iade talebinde bulunmayı düşünüyorum.
  4. elfida10

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Adm34 @Duales @Batlamyus @Batlamyus arkadaşlar ben 23 eylül 2018 de iade oldum. 22 ay ihraç durumdaydım. bir fabrikada işçi olarak 5,5 ay çalıştım. hatta çalışırken iade kararım geldi. geriye dönük maaş ödememde ne agi nin ödenmemesi ne de prim kesintisi olmadı. fabrikada çalıştığım dönemle memur maaş ödememin çakıştığını hizmet dökümümden görüyorum. bilgi amaçlı olsun diye sizlerle paylaşmak istedim. forumda gördüğüm kadarıyla primlerle ilgili geriye dönük ödeme talep edileceği iddia edilmiş. yasal dayanağı var mıdır böyle bir talebin bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. bu mağduriyeti yaşayan tüm arkadaşların bir an önce müjdeli haberi almasını diliyorum...
  5. elfida10

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Saffet @Saffet @Saffet @Saffet @Saffet evet aldım geriye dönük maaş ödememde sıkıntı yaşamadım. ancak yasal faiz elbette ödenmedi. onun içinde başvuru yapan arkadaşlar olmuş mahkeme yoluyla alınabiliniyormuş denildi ama emsal bir karar yok.
  6. elfida10

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    679 sayılı K.H.K. ile ihraç edilerek herhangi bir adli yada idari süreç yaşamadan 22 ay sonra OHAL komisyonu kararı ile görevime iade oldum.İhraç olduğum süreçte ödenmeyen ücretlerim ödendi. Yaşanan sıkıntılı sürecin hesabını sormak adına manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim ?
×
×
  • Yeni Oluştur...