İçeriği gör

tyrant_35

Üye
  • İçerik

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

29 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Kriter Yok
    İhbar
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

590 profil görüntüleme
  1. Selamlar herkese. Dosyada herhangi olumsuz bir husus bulunmamaktadır.(Bylock, bank asya, aleyhe ifade vs.) Sadece avantajlı kodlama olması mahkumiyet için yeterli midir?
  2. Merhabalar herkese red tebliği elime ulaştı.TSK mensubu 701 no`lu KHK ile ihraçtım ve savcılık tarafından KYOK verilmişti. Tebliğin içeriğinde ise kurum tarafından; 2013 yılında örgütle bağlantılı bir yerde eğitim gördüğüm, örgüte ait evlerde kaldığım ve çevremde örgüt mensubu olarak tanındığım şeklinde bilgi verilmiş. Örgüt evlerinde kaldığım ve çevremde böyle tanındığım külliyen yalan ayrıca belirtilen yılda tek bir kurumda eğitim gördüm. Tamamen örgütle bağlantılı olmayan bir dershaneydi ve halihazırda bu dershanenin faaliyeti devam etmektedir. Bir diğer tespit ise askeri okula girerken verilen aday numarası örgütün kodlama sistemine uygunmuş.Başvurunun değerlendirilmesinde ise terör örgütüyle irtibatımın olduğu yönünde kurum dosyasında yer alan bilgiler varmış. Bu belgeler benim irtibatımı göstermekteymiş falan filan işi boş şeyler yazıyor. Kısaca kriterler; Kurum bilgileri ve okula giriş yılımdaki kodlamaya uymam. Yani açıklayıcı hiçbir şey yok tebliğde. Sizce bu idarede nasıl değerlendirilir ve nasıl bir dilekçe hazırlamalıyım. Yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
  3. tyrant_35

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    An itibariyle red kararımı öğrenmiş bulunmaktayım. Söyleyecek o kadar çok şey var ki burda söylemek doğru olmaz ama şu mübarek kandil gecesi tek istediğim bu kararın ortaya çıkmasına, bu duruma düşmeme sebep olan herkesin Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın.
  4. Bana da geçen ay yoklama kaçağısınız diye e-devletten mesaj göndermişlerdi. Askerlik şubesine gittim son çalıştığınız yerden ayrılış belgesi ve mezuniyet belgesi getirin dediler.
  5. Bende bekliyorum KYOK aldım ama daha bir sonuç yok karar geldiğinde bende paylaşırım
  6. @Aklima çok teşekkürler
  7. tyrant_35

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    701 khkdan sonuç çıkıyor mu acaba ?
  8. Herkese merhabalar, ben Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda astsubay olarak üç yıl görev yaptıktan sonra 701 sayılı KHK ile görevimden ihraç edildim. İhraç olalı yaklaşık iki sene olacak ve başvurumun an itibariyle incelenmesi devam etmektedir. Bugün e-Devlet tarafından telefonuma “Yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız. e-Devlet kapısından veya en yakın askerlik şubesinden yoklama işlemini başlatmanız gerekmektedir.” şeklinde bir mesaj geldi. Bu tam olarak ne demektir ve izlenmesi gereken yol nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...