İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

OHAL Ve KHK Mağdurları 4

Önerilen Yorum

http://www.ankahukuk.com/dosyalar/fethullah-gulen-davasi-2000-yili/

Sayfaya Not düşülmesi açısından vakti zamanında ağlak feto için açılan dava ve sonucu. Özellikle ilgimi şu çekti ;

"Dava, DGM Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel tarafından 31 Ağustos 2000 tarihinde açıldı. Yüksel, 79 sayfa ve 12 bölümden oluşan iddianamesinde, Gülen’in 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu’nun 7. maddesinin 1. fıkrasının birinci cümlesi uyarınca, 5 yıldan 10 yıla kadar ağır hapis cezasına çarptırılmasını istedi."

Benim iddianame bile 40 sayfa (tabi 38 sayfa fettuhlahçı çete yapılanması anlatılıyor), adam terör örgütü lideri 79 sayfa yazmışlar:))

  • Beğeni 1
  • Onaylama 1
  • Katılmama 1

⚓??Atatürkçü Kuvvacı 701'li Deniz Astsubayı--OHAL Komisyonu /Fazla Bekletmeden "RET" Verdik - 4 Kasım 2019 --- 24.İdare biraz bekletip "RET" Verdi  /--Adli süreç '' Beraat''--/  ??⚓

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@1979kayaelif_03 Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun. Allah iade edildiğinizde, kendisini de haberdar etsin sevindirsin inşAllah.

 @Yeliz Coşkun Aslanalp Böyle düşünmeyin lütfen. Arada bazı densiz, haddini bilmez, empati özürlüler çıkıp sanki forum babasının malıymış gibi, millete kafa tutan yazılar yazabiliyorlar. Ama çoğu bu çileyi çeken ve birbirini anlayabilecek mağdur insanlardan oluşan bu forumda dertleşmek en doğal hakkımız elbette. @MSA komiser yazılabilecek yazılarla ilgili ölçüyü koymuştur. Siz kafanıza takmayın gerisini.

  • Beğeni 1
  • Teşekkür 3

TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
ahusenk, 21 dakika önce yazdı:

Komisyon Turk telekomla sorun varmiş.o yüzden hata veriyormuş.Face de biri yazmiş.Boşuna ümitlenmeyelim...

Turkcell ile de denedim olmuyor

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Ben bir ara başvuruyorumdayken "khklı masumlar olarak kendimizi topluma anlatmak için yapabileceğimiz hiçbir şey yok mu" diye sorguladığımda topa tutulmuştum. O gün bugündür, tanıştığım insanlara bireysel olarak kendimi anlatmak ve "ben masumum ve bu çileyi çekiyorsam, benim gibi daha niceleri vardır" demekten başka birşey yapmıyorum. Daha geçende burada anket fikrini ortaya attığımda bu fikri tartışmak geliştirmek veya en azından gölge etmemek yerine "Ben buna çok alındım" diyenler oldu yahu. Biz ne konuşuyoruz hala?

Diyeceğim o ki bizler sepete konmuş yengeçler gibiyiz. Kim sepetten çıkmaya kalksa, bir çıkış arasa, illa birileri çıkıp sizi aşağı çekmeye çalışıyor. O yüzden artık bu şekilde çabalardan uzak duralım, kendimizi daha fazla yormayalım derim.

Bir diğer önemli problem de khklıların homojen ve sadece masumlardan oluşan bir kitle olmamasıdır malesef. Öyle bir pislik torbasına atıldık ki Allah'tan başka kurtaracak, derdimizi dinleyecek yok.

Güncelleme • • Karagöz
  • Beğeni 5
  • Onaylama 2

TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
varex, 18 saat önce yazdı:

idare mahkemesi seni haklı bulursa kurumuna göreve başlatma yazısını yazar.

akabinde kurum avukatların hemen istinafa giderek karara itiraz ederler.

sen başlamadan üst mahkeme aleyhine karar verirse başlaman yapılmaz.

sen başladıktan sonra üst mahkeme aleyhine karar verirse ilişiğin kesilir hukuki olarak mücadeleye devam edersin.

itirazlar EGM de yürütmeyi durdurma talepli olarak yapılıyor.

o yüzden EGM kazandığı ve yürütmeyi durdurma aldığı sürece mahkemenin asıl kararını beklersin göreve dönmek için.

ayrıca EGM kurum aleyhine olan tüm kararlara kişi ayrımı yapmaksızın itiraz eder avukatları aracılığı ile.

Eyvallah meslektaşım çok teşekkür ederim yalnız sizin söylediğinize göre idare mahkemesinin bize iade veya Red de verse bir anlamı yok anladığım kadarıyla bizim kurum itiraz ediyorsa göreve iade olmak ve başlamak Aihm e kadar gider ve yıllar sürer öyle görünüyor ; yani idare mahkemesinden aldığın kararın bir anlamı yok gibi görünüyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun allah kalbimize göre versin inşallah bu iş daha uzun sürmeden biter ve siz  komisyondan bekleyenlere de Allah iadenizi nasip etsin ve bekleyenlere de allah sabır versin herkese hayırlı günler.


701 KHK  EGM  ihraç-albatros dan Beraat -egm den adli-idari işlem yok -Komisyon Red.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
1979kayaelif_03, 1 saat önce yazdı:

Açığa alındım günleri geçiremiyordum ki anacığımda beyin tümörü olduğunu karnımdada dördüncü çocuğumun olduğunu öğrendim.(kesinlikle talimatla hamile kalmadım küçük bir mucize) anacığımın hastalığı ihracımdan üstün geldi. Hamile olduğumu öğrendiğimde hiç istemediğim bebeğim anama ilaç banada can yoldaşı oldu. Anacığımın 3 kasımda emanetini teslim etti son ana kadar yanındaydım ve her yaz tatili her haftasonu ihtiyaçları için yanındaydım. Çalışıyor olsaydım asla bu şekilde ilgilenemezdim. Iki kişi çalıştığımız için bursluluk sınavına giremeyen oğlumla kızım bursluluk sınavını kazandı ve kendi ihtiyaçlarını karşılıyorlar çok şükür. Şimdi doyasıya anacımın acısını yaşayıp benden çok daha zor durumda olanlar için dua ediyorum. Allah hiçbirimize taşıyabileceğimiz yükü bile vermesin. Niye mi yazdım bunları çünkü siz benim ikinci ailemsiniz. Ayrıca sayfayı meşgul ettiğim içinde pişman falan değilim.

 

Olaylara bakış açınız nasıl güzel bir dünyanız olduğunu belirtiyor...Anne ve baba duasını almak gibisi var mı???Ben de esimin anne ve babasına bakıyorum.Calisiyor olsaydım bu kadar ilgilenemezdim.Bol bol iyilikve dua biriktirmissiniz,size imrendim.Birgun nasip olur da iade olursam bilin ki onların duaları kabul olmuştur...❤️

Güncelleme • • Teacher
  • Beğeni 9

672khk-inceleniyor

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

İhraç olduktan sonra bizim baba her bana para verdiğinde "hani sizin işlerde gelişme yok mu"  gibisinden laf atardı, bide üstüne üstlük ben derdimle uğraşırken sağda solda karı kız ayartmaya çalışırdı. Aaaa ama beş vakit namazını kılar ve hacıdır kendileri. Yani bunu niye anlatıyorum, herkesin anası babası ayni değil !!!

  • Beğeni 1
  • Kahkaha 2
  • Şaşırma 1
  • Onaylama 1

679  adalet bak. ; yıktılar bütün ütopyamı.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Merhaba arkadaşlar. Pasaport tahdidinin kaldırılması için ne yapmamız gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz? Daha önce çok konuşuldu ama bulamadım kusura bakmayın. 

Bu arada pasaportum yok, hiç olmadı. Pasaport alınca yurt dışına sorunsuz çıkmak için ben de bir başvuru yapıyorum değil mi? Pasaportun yoksa neyin tahdidi mi dersiniz yoksa ☺️

Güncelleme • • Konuk
Ekleme

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.



  • İletiler

    • 25 ayla ben de çok uzaklarda sayılmam dostlar. normal demek ki.
    • @F.Y. benimde yaklaşık bir yıldır olduğu gibi bekliyor. Görevdeyim heran bir terslik olacak duygusu beni psikiyatrilik etti. 
    • Merhaba, benim dosyam istinaf mahkemesinde nisan ayı itibariyle 27. aya giriyor. Bugün yarın cevap gelir diye bekliyorum. önceki yazışmalarda sanırım bir arkadaş 27.ayda cevap geldi diye yazmıştı. Umarım daha fazla uzamaz. Her gün buraya bakıp bir cevap gelen var mı diye bakıyorum. Hepimiz için adalet diliyorum. Saygılar..
    • Bende 14. idarede 2.5 yıldan fazla oldu. kriter sadece kurum kanaati.
    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
×
×
  • Yeni Oluştur...