İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

KHK Haber

Hükümetten KHK’lılar Hakkında Açıklama

Önerilen Yorum

Editör
khk.jpg?resize=696%2C392&ssl=1

KHK ‘lılarla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ‘tan açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ‘tan Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilenlere ilişkin açıklama geldi.

Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ’ın canlı yayın konuğu olan Kurtulmuş , KHK ‘ıllarla ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.

Eşit Ağırlık Özel adlı programa katılan Kurtulmuş , KHK ‘lılar için gözyaşı dökülmemesi gerektiğini söyleyerek şunları söyledi:

KHK adına konuşanlara da bu millet adına şu ricada bulunuyorum. Yani sanki hiç 15 Temmuz olmamış gibi, (sunucu Erdoğan Aktaş’a dönerek ve silah işareti yaparak) siz yaşadınız televizyon kanalında burnunuzun dibinde o darbeci askerlerle karşılaştınız. Sizi ordan kurtaran o milletin bağrışlarını, ‘Ya Allah, bismillah, Allah-ü Ekber” sadalarını dinlediniz. (Erdoğan Aktaş: Biz de direndik.) Siz de direndiniz. Medyanın büyük kısmı direndi. Bir kez daha şükranlarımızı ifade ediyoruz. Hiç bunlar olmamış gibi… Eğer darbe olsaydı KHK diye şikayet edenlerin büyük çoğunluğu darbeci hükümetin önemli yerlerine gelmeyecek insanlarmış gibi… Bunlara gözyaşı dökmenin, bunlara ağıtlar yakmanın yanlış olduğunu kanaatindeyim.”

KHK ‘YI DOĞRU BİR ZEMİNDE TARTIŞMAK LAZIM

Kurtulmuş açıklamasını, “Ama kusura bakmayın, örgüt üyesi adam öldürmemiş. Biz hep büyük suç işleyen, örgütsel suç işleyen.. ya da bomba atmamış, bu adamları şey yapacaksak… o zaman bu devasa terör örgütünü nereye koyacağız. Bütün suçu o zaman getirip o gün uçakları kaldıran, uçakları kaldırma talimatı veren, sizin televizyon kanalınızı basan gibi fiilen o olaya… o da kaç kişidir. Kaç yüz kişidir. O zaman terör örgütünü tamamen minimal bir terör çetesi haline getirmiş olursunuz ki terör örgütünün arkasındaki ana güçle mücadele etmek mümkün olmaz. Dolayısıyla KHK’yı doğru bir zeminde tartışmak lazım.” şeklinde sonlandırdı.

Kamu Bülteni

KHK Haber


Haber Editörü • Ohal Komisyonu Haberleri • Hardcoded by MSA

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
×
×
  • Yeni Oluştur...