İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Aynaz, 29 dakika önce yazdı:

Ali Babacan yarın Fox çalar saatte olacakmış . Twitter da herkes yorum yaparsa KHK konusunu anlatır diye düşünüyorum . 

BU ŞEKİLDE BAHSETMESİNDEN Mİ BEKLEYECEĞİZ

BU İKTİDARDAN BİZ ZATEN BİR LÜTUF BEKLEMİYORUZ ARKADAŞLAR HUKUK UYGULANSIN AMA UYGULANMIYOR BİLİYORSUNUZ SESİMİZİ ÇIKARALIM BEKLEMEK İLE OLMAZ 1.MİLYON 500 KİŞİ SORUŞTURMA GEÇİRMİŞ X3 DESEK EN AZ 5 MİLYON OY DEMEK AZ DEĞİL. SESİMİZİ ÇIKARALIM BEKLEMEK İLE OLMAZ TWİTTER İLE SESİMİZİ ÇIKARALIM DÜN KEMAL KILIÇDAROĞLU HABERTÜRK TE İDİ. NEYİ BEKLİYORUZ???????????? 

Güncelleme • • Vardırbirhayr
  • Beğeni 3
  • Onaylama 1

VardırBirHayr

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Dün Kılıçdaroğlu habertürk te KHKlılardan bahsetmiş. İzleyen var mı ne demiş tam olarak?

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

@Vardırbirhayr siteminiz bana mı anlamadım ama elimden geleni yapıyorum emin olabilirsiniz . Twitteri sayın @MsK. Sayesinde kullanmaya başladım ve gerçekten eksik olduğum birçok şeyi öğrendim . Etrafımda aynı durumda olan insanlara da tag çalışmalarından bahsediyorum . Daha fazla ne yapılır bilemiyorum . Çalar saatte de gündem olmak birşey bence 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Bu sessizlik cok can sıkıcı😑


679 KHK-KYOK-İnceleme devam ediyor-Sd Kart:DİL 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

İyi partili Aytun Çıray dan beklenmeyen KHKlı çıkışı.  İyi parti baştan beri ses çıkarsaydı bu olaylar gerçekleşmez, belki de beraat ve takipsizlik alan KHKlılar göreve dönmek için bu kadar beklemezdi. 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Karagöz, Bir saat önce yazdı:

Dostlar duyumun foruma yazılmasında bir sakınca görmüyorum. Ama bu "bir çalışma varmış" sözünü gördüğüm anda gülümsememi de tutamıyorum.

Bakan yaptığın adamlarla bir gece yarısı toplanırsın, KHKları kaldırırsın, tazminata da ilgili idare mahkemeleri karar verecek dersin. Hadi yapamadın adli soruşturması/kovuşturması tamamlanan dönecek dersin. Çalışılacak tam olarak ne var biri bana anlatabilir mi? Adamlar KaHeKayla çöküyor ama çalışıyor.

Adamların zulmettik yanlış ettik gibi bir kafaları yok zaten. Senede birkaç kez toplanıp şu KHK lılar meselesini bir konuşalım diyorlar. Maksat muhabbet iş yapmış desinler. Toplandık mı, toplandık. KHK meselesini gündeme aldık mı, aldık. 

Bence mesele şu: gelen duyumlar yanlış değil. O nedenle duyum getirenlere yoktur demiyorum. Yeri geldi böyle çalışma olduğunu çok farklı görüşte insanlardan da duyduk.  Ama bu duyumlar bel bağlanacak umutlanacak şeyler mi, bence de değil. Burada bir haber bir ses bekleyen insanlar için ise sessizlikten iyidir. Bazen içten içe doğru olsun istersiniz  gerçeği bilmenize rağmen. 

Kişilerin eylemleri ile söylemleri tutarlı olmalı. Yoksa bu memlekette konuşan çok. Kahvehane masalarında vatan millet kurtaran icraat yapan bir milletiz. Her zaman güçlünün yanında olmuş, kendinden olmayanın hakkı yendiğinde bana ne demişiz. Bir millet nasılsa öyle de yönetilir. Adamlar bir gün bizim için bir şey yapacak olurlarsa bile bizim için yapmayacaklarını, yine kendi çıkarları için yapacaklarını bilmek gerekiyor. Yaparlar mı bu saatten sonra, ciddi anlamda onları sıkıntıya sokacak bir durum olması gerekir ki yapsınlar. 

Büyük ihtimal Mayıs sonuna kadar komisyon rutin bir şekilde çalışır, nispeten artan kabul oranıyla işini bitirir. Malum seçim yakın. AİHM karaları bizi nasıl etkiler bilmiyorum. Ne zaman sıkışsalar, sıyrılacak bir yol buluyorlar. 

  • Beğeni 3
  • Onaylama 1

672-YÖK

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...