İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Ophelia, 12 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim sevgili @Umutlu hocam..

ne yapalim daha bekleyecek vaktimiz varmış..

üzülmüyorum simdi.. yani o birkac günlük travmayi atlattim cok şükür 🤷🏻‍♀️

zaten khkliysaniz çelikten bir yapiniz olmali degil mi😪😪

5 yil sonra neden ihraç olduğumu öğrenecek olmamin dışında bi degisiklik olmadi bende eskiye nazaran.

nasıl bi sebep sunmuslar görmek icin sabirsizlaniyorum acikcasi..

En acısı da gelecek kağıtta muhtemelen sadece kurum kanaati yazcak sn ophelia😔sebepsiz yere bitirdiler bizi hergün sövüyorum artık


679 KHK-KYOK-İnceleme devam ediyor-Sd Kart:DİL 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
ozelharekat61, 26 dakika önce yazdı:

En acısı da gelecek kağıtta muhtemelen sadece kurum kanaati yazcak sn ophelia😔sebepsiz yere bitirdiler bizi hergün sövüyorum artık

farkli birsey yazarsa sasiracagim gercekten..

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Guardiann, 3 saat önce yazdı:

 

Onemli gibi okumaniz dilegiyle yararli bir flood serisi


Yurtdışında yaşıyor , Mağdur , Sicil temiz , Adli Soruşturma yok, idari işlem ile pasaport iptali 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Alp Gntkn, 25 dakika önce yazdı:

Slmlar,eski formdan beri eşim için sürekli burdayım.Kimi zaman ağlayarak kimi zaman mutlu olarak okudum arkadaşlar sizleri🙏 62 ay sonunda Cuma günü Yök ten telefon aldık şükür 3 tercih istiyorlar.karışık duygular,yitirilmiş 5.5 yıl bu hafta 2 kabul daha duyduk bizim üniversitesiteden.

Hayırlı olsun hocam, YÖK’ten olumlu karar duymak şaşırttı ve sevindirdi. Benim gibi bekleyip, ümitsizliğe kapılanlar için böyle kararlar duymak Ümit vaadediyor.  Bu hafta hep olumsuz kararlarla üzülmüştük, tüm red alan arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Üzülmeyin demek gereksiz ama siz yine de çok üzülmeyin... sağlığınız ve aileniz sizinle olsun,  bunlar geçecek inşallah 💐 

  • Beğeni 3
  • Onaylama 4

679-yök-inceleme devam

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Alp Gntkn, 2 saat önce yazdı:

Slmlar,eski formdan beri eşim için sürekli burdayım.Kimi zaman ağlayarak kimi zaman mutlu olarak okudum arkadaşlar sizleri🙏 62 ay sonunda Cuma günü Yök ten telefon aldık şükür 3 tercih istiyorlar.karışık duygular,yitirilmiş 5.5 yıl bu hafta 2 kabul daha duyduk bizim üniversitesiteden.

hayırlı olsun hocam ....


672-meb-sendika

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Rifat Gökkaya, 4.03.2022 - 16:32 yazdı:

Burada çok güzel insanlar var yorumları okuyunca bunu daha iyi anlıyorum. Bende en başından beri buradayım adanalı46 nikiyle. Sonra onu kapatip kendi adımı kullanmaya karar verdim. Bir zavallı nikinizi hatırlıyorum. Onu degistirmis olmanıza sizin adınıza sevindim. Gariban olabiliriz ama zavallı olamayiz. Bende 701 KHK li olmayı isterdim inanın. 15 temmuzdan hemen sonra açığa alındım ve ihraç edildim. 15 temmuzun tüm şiddetini gördüm. Oyle şeyler yapıldı ki inanmazsınız. Meslekten ihraç edildi diye ev sahibi tarafından evden çıkartılanlar kapısına çöp dökülenler site yönetimi tarafından terörist ilan edilenler daha sayamadığım neler neler. Çalışmamız lazım ama bırakın iş vermeyi selam bile vermiyorlardi. Polisler her gece ev basıyordu kurbanlık koyun gibi siramizi bekliyorduk. 701 lilere de çok icerlemistim açıkçası. O dönemde sosyal medyada önceki khklarda ihraç edilenleri terörist ilan eden paylaşımlarda bulundular. İlk defa bir KHK ya üzülmedim desem yalan olmaz. Çünkü 701 lilerin 701 çıkmadan önce sosyal medyada yaptığı kampanyalar yenilir yutulur değildi. Konuya dönecek olursak son sözüm Allah bunu bize yasatanlara yaptıklarının bedelini ödetecek. Suanki krizler açlık sefalet boşuna değil. Ama mazlumun ahı aheste aheste çıkarmış. İnanıyorum ki daha bu günleri arayacaklar. Kalın saglicakla. Not: Sözüm o iğrenç kampanyalara katilanlaradir.

Söylediklerinizde çok haklısınız ,öfkenizi de en iyi anlayanlardan birisiyim diyebilirim.701 khklı olarak kendi adıma konuşacak olursam durum pek iç açıcı değildi o zamanlar.701 lilerden için özel bir şekilde tespit edilmiş grup diye bahsedilirdi, bir ilktir khklı olmadan önce açıktayken T.C. kimlik numaramıza kadar tüm gazetelerde yayınlanmıştık.Hala durur internet adresleri lazım olacak ilerde eminim.

 Bizim toplumuzda gözlemlediğim şey şu olmuştur genellikle.Kişinin kendi yalanı ortaya çıkasıya kadar tam bir dürüstlük abidesi olunuyor...yani her türlü ahkamı kesmeyi kendilerinde hak görüyorlar.Herkes hüküm vermek için sırada bekleyen hakim savcı gibiydi o zamanlar.Toplumumuzun o anki atmosferi bırakın meslektaşınıza teselli cümlesi kurmaya selam vermeye bile müsait değildi.Sanki selam verince bulaşan bir hastalık gibi görülüyordu öyle lanse edilmişti ve başarılı olundu tabii.Ha bu demek değildir ki tam tersi bir davranışta sergilenmeli,o yapılanları tasvip ettiğim anlamı çıkmasın lütfen.Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bildiğim,gördüğüm o kadar kötü tecrübeler edindim ki anlatmak mümkün değil...atlatamadığım o kadar çok şey yaşadım ki inşallah diyorum sonradan sonradan psikolojik etkilerini yaşamam diye aklıma sahip çıkmaya çalışıyorum.Şu cümleye bende herkes gibi katılıyorum kim fetöye daha çok sövüp bağırıp çağırıyorsa mutlaka geçmişinde en az benim kadar bir şeyi vardır.Ama ben sanırım çekilişte asıl talihli olanlardan oldum...o dedikleriniz yedekte elleri yüreklerinde bekliyorlardır ve vicdanları asla onları rahat bırakmıyordur eminim.

Dolayısıyla bana çok görülen bu meslekte kalabilmem için kızdığınız gruptaki insanların ahlaksız yeteneklerine sahip olsaydım herhalde bugün mesleğimi yapıyor ve halen sizlere taş atarak mis gibi maaşımı alıyor olacaktım sanırım.Hakikaten merhametten maraz doğuyormuş...Mesaide birlikte yiyip içtiğiniz insanlardan için “ ya kesinlikle bir yanlışlık vardır olmaz öyle şey” dedikçe nerden biliyorsun birbirinizi tanıyorsunuz herhalde gibi saçma sapan cümlelere maruz kalınırdı..

Kısa bir kıssa geldi aklıma bununla ilgili şu anda...

Atıyla beraber çölde seyahat eden bir adam sefalet içinde olan bir bedeviye denk gelir.Yardım edeyim diye atından inince bizim Bedevi adamı derdest edip atı dahil neyi var neyi yok çalıp gitmiştir.

Adam arkasından şöyle seslenmiş:

“Sen benim yalnızca atımı paramı pulumu çalıp gitmedin vicdanımı merhametimi de alıp götürdün”der

 Bunları kaybetmemeye çalışıyorum her şeye rağmen...herkesin birbirinin üstüne basarak bir yerlere geldiği bu zamanda tüm bu gösterdiğim hukuki mücadeleme bir de dürüst kalma mücadelesi eklendi diyebilirim.Fetöyle mücadele etmekten çok daha zor gerçekten...

Asla asla dememeyi herkesin öğrenmesi lazım...İnsanın yaşadığı sürece başına her şey gelebilirmiş.Ben böyle bir şeyin rüyamda bile başıma gelmesini istemezdim açıkcası..Ama ne yapalım sizin de dediğiniz gibi diklenmeden dik durmaya çalıyoruz.İmtihanımız buymuş deyip kenarda da beklemeyip olmayan hukuki mücadeleyi yürütmeye çalışıyorum...

Sayın @Karagöz çok tşk ediyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyelim yeter ki sevdiklerim başımda yanımda olsun gerisi umrumda değil artık.

Her şeyin herkesin gönlünce olması dileğiyle...sağlıcakla kalın 

  • Beğeni 5
  • Teşekkür 1
  • Katılmama 1

701 KHKLI sade ve sadece insan...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

KHKlılar ölüyor. Ama ülke insanlarının umurunda değil. Herkes kendi mahallesine bakıyor. KHK olayının gün geçtikçe faturası artıyor. 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...