İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

wildPuppy, 19 saat önce yazdı:

Arkadaşlar, idare mahkemesinde kurum birinci savunmasını yapmıştı, ona cevap yazdık. sonra kurumun 2nci savunma yapması gerekli mi?

Gerçi ilk savunmasında 27 sayfada sadece kapak sayfasında adım geçiyordu. Biz de somut delil sunamadıklarını benimle alakalı olmayan matbu evraklar yolladıklarını vs yazdık.

Kurumun 2nci savunması gerekliyse süre ne kadar? ve bu süreyi geçirirse bir şey yapmam lazım mıdır?

Kurumun 1 ay süresi var. Ama yapma zorunluluğu yokmuş. Fakat siz idare mahkemesine ek beyan dilekçesi verin. Kurumun savunma vermediğini ve tekrar kurumdan savunma vermesini talep edin. Ben öyle yaptım gene vermedi kurum. Dosya tekemmül etti. 

  • Beğeni 2
  • Teşekkür 1
  • Onaylama 1

677 KHK. Ret

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@Umutlu  size iyi  bir haber vereyim zalimler için yaşasın cehennem

Umutlu, 7 saat önce yazdı:

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

 


672 incelemeye devam kriter sendika ankara 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Ozan Aysu, 6 saat önce yazdı:

Kardeşim teşekkür ederim beni düşündüğün için ama yaklaşık 10tane arkadaim iade oldu sadece biri referans idi çok iyi biliyor um ki 9 unda kesinlikle referans yok

Ne 9 ne 19 ne 29... Her geçen gün duyduklarım karşısında hayrete düşüyorum. Bizzat bu iş ile ilgilenen kişiler var. Sen yinede bulabilirsen kaçırma. Yıllarca beklemektense bulup iade olmak daha iyidir. Yine de sen bilirsin.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Günaydın. Dün karar yoktu galiba. Bugün güzel haberler alalım inşallah.???


672 Meb . Sendika üyeliğim ve teşvik , burs ile okula çocuk gönderme var. Terörist ilan edilmem için bunlar yetti.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Guapo, 15 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar 09.10.20 de kabul kararımı gördüm ve bügün bana tebliğ edildi resim yüklemeyi beceremedim..30.09.20 de oy birliği ile karar erişmiş sadece takipsizlik almamdan bahsedilmiş karar no 11692

tşk.ama bize 2 ekim sonrası karar numaraları daha iyi hesap yapmamızı sağlar.çünkü 1 ekim kararı vardı ben paylaşmıştım.11845 ondan sonra görmedik daha .

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

günaydınlar tüm forum ailelerimize. sanki bu hafta komisyon yükleme yapmaz gibi düşünüyorum .çünkü bayağı zamandır hep perşembe günleri yüklemeler yapıldı.bugün haftanın son günü bakalım .bu hızla giderse 2021 i bile kullanacak komisyon. yüce yaradan hepimizin hakkını bunlardan sorsun.Dersim den kucak dolusu sevgiler selamlar.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Mardin den iki iade var


686 meb

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Guardiann, 22.10.2020 - 10:59 yazdı:

Adalet bakanlığında ref olmadan iade çok nadir. Çok kişi gördüm ref ile iade olan. Sadece kurum kanaati ile red alan da çok gördüm. Maalesef bizim bakanlık birisi kefil olmadan iade yapmak istemiyor. Daha geçen gün bir kişi açıkta iken kefil ile iade oldu.  Gönül ister ki, insanlar kimseyi araya koymadan hakkını arayabilsinler ama sistem çok acımasız. Mecburen o yola itiyor insanları. Tavsiyem kefil bul. Üzülerek söylüyorum ama bazen hakkını almak için sisteme uymak durumunda kalabiliyorsun. Kuruma sorulduysa fazla vaktin yok. Acele etmelisin. Yoksa bizim gibi yıllarca mahkemelerde boş yere red alacağını bile bile sürünürsün. 

 

Not: Yazım yanlış anlaşılmasın. Maalesef sistem böyle. Hepimizin bildiği bir olay bu. Delilleri var. Ondan dolayı yazdım.

Karar bekleyen insanları karamsarlığa sürüklüyor bu söyledikleriniz, birazcık umudu olan insanları üzüyor. Bu insanları daha fazla üzmemeye gayret edelim lütfen. Referansla dönenlere örnek ben de verebilirim ama referanssız dönenlere örneğim daha çok.

  • Beğeni 1
  • Katılmama 2

692 KHK, beraat kesinleşti, incelemeye devam

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
lololo, 52 dakika önce yazdı:

Karar bekleyen insanları karamsarlığa sürüklüyor bu söyledikleriniz, birazcık umudu olan insanları üzüyor. Bu insanları daha fazla üzmemeye gayret edelim lütfen. Referansla dönenlere örnek ben de verebilirim ama referanssız dönenlere örneğim daha çok.

Ben herkesin bildiğini ve Ankara da olanları söyledim. Ayrıca sadece Adalet bakanlığından bahsettim. Diğer kurumlar ile ilgili beyanım yoktur. Kimsenin umudunu kırma amacım da yoktur. İade olma ihtimalini soran bir meslektaşıma adalet bakanlığındaki durumu özetledim. Arkadaşlarımız hangi kurumlarda ne kadar iade yada red oluyor bilmektedirler. Benim söylemlerim değil, sistemin acımasızlığı, adaletsizlik insanları karamsarlığa sürüklemektedir.  Ayrıca yanlış anlaşılmasın diye de belirttim. 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
×
×
  • Yeni Oluştur...