İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

anka0606

Ceza Dosyası - Mahrem İmam HTS BAZ / Tanık Beyanı 2011 2013

Önerilen Yorum

Arkadaşlar merhaba. 2020 yılında açığa alındım kolluk kuvvetlerinde ifade derdim. Görev döndüm takipsizlik beklerken kolluk ifadesinde geçmeyen

1-) 2011 2013 Mahrem İmam HTS 100 küsür kendi hattı 50 küsür operasyonel hat 200 den fazla irtibat + baz

2-) bir kişinin 2013 de benim kişiyi sohbete götürdüğüme dair beyanı ile açılan ceza dava dosyası

Mahrem imamı örgütsel bağını görev ve vazifesini bilmeden gerçek adı ve telefonu hatta oturduğu semti söylediği kadarı ile işi ile gerçek bilgiler ile tanıyorum. Öncesinde bir bağlantım ile veya referans ile tanışma yok. Ailevi nedenler ile kardeşim için eğitim desteği almak üzere eşe dosta sağa sola haber bırakıp yardımcı olacak birilerini arama nedeni ile tanıştım. Kişiyi örgütsel bağı ile tanımam tanış sürecimizde de bir kez olsun sohbetine katılmadım. Kafe Restorant gibi kamuya açık alanlarda bir araya geldik. Benden bir şey talep etmediği içinde aidiyeti ile ilgili fikir sahibi olmadım. Sonra zaten kendiliğinden biten bir tanışıklığımız var. 

Diğer kişi ise aleyhimde beyanda bulunmuş. benim onu sohbet toplantısına götürdüğüme dair. Bu kişiyi 2012 2015 arası geçici görev ile çalıştığım kurumdan tanıyorum. Kendisinden şüphelendiğim oldu 2015 de kurumdan ayrıldım düğününe davet etmesine rağmen gitmedim. Adını verdiği kişilerden mühendis olanları tanıyorum. Hatta evlerine halısaha maçı sonrası davetleri üzerine gitmişliğim var. Birisi 2013 de evlendi önceki işim gereği mobilya kataloğu ve beğendiği fotolar üzerinden fiyat verme pazarlık etme üzerine 2 kez evlerine gittim bir kaç kezde halısaha maçı sonrası. Aleyhimde beyanda bulunan arkadaşla burada karşılaştık ama beni ilgilendirmediği için kim ne yapar sorup etmedim. Beyanda bulunduğu diğer iki kişiden birini tanımıyorum diğerini ise aynı işyerinden tanıyorum. Kişi sohbeti bırakın oruç tutmaz cumaya da gitmezdi. yani tanık beyanındaki gibi bu alakasız kişi sohbete katılacak tipte biri değildi.

İkiside dosyada tanık sıfatlı.

Şimdi tümü 17 25 öncesi  Mahrem imam 2011 2013, sohbete götürdü iddiası 2013... birbirinden bağımsız şekilde. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?

Bana bu mahrem imam meselesini biraz açar mısınız? nedir ne yapar nasıl çalışırlar.

1- Kendisini Gerçek adı ile tanıyorum KOD adı yok

2- Kendi hattı ile görüşmüşüm sonra operasyonel hatta geçmiş. ama mahrem imamla 200 küsür görüşülür mü? benim bunu bilmem ne derece mümkün?

3- Sadece restorant ve kafe pastanede bir araya gelme var. haliyle baz çakışması. Yani sabit ikamet ev yurtta bir araya gelme yok vs yok dolayısı ile bir sohbette yok. bir kez dahi katılmadım.

4- Görüşmelerde mesele ailevi olduğu için harici kimse yoktu bir keresinde eniştem yanımızdaydı. Örgütsel anlamda burs himmet gazete dergi kurban vs benden herhangi bir talebide olmadı.

İddianamede geçici görevle çalıştığım kurumdan 293 kişi ihraç olduğu için bununda adı sohbette geçtiği için yeterince suç işlediği kanaati oluşmuştur diyor....  

birde kredi kartına bağlı açılan mevduat hesabı ama para işlemi yok.

Hala görevimdeyim açığa alınma yok.


Adalet Bakanlığı ANKARA İKM Aktif - Ceza Dosyası - Mahrem İmam HTS BAZ / Tanık Beyanı (Bağımsız) 2011 2013

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Üstat durum nedir nasıl gidiyor süreç


Tanık

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
×
×
  • Yeni Oluştur...