İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

15-02-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 4 puan
    Ohal komisyonuna iadeli taahhütlü gönderdiğim dilekçem valilik kanalından gönderilmesi gerektiğinden kabul edilmemiş. Gönderdiğim zarf bana geri döndü, zarfın üzerinde iade iade diye 10 tane damga vurmuşlar. Muzip lamba cininden iade dileğinde bulunmuşum da o da muziplik yapmış gibi resmen.
  2. 2 puan
    İdare mahkemelerinden pek bir şey beklemeyin
  3. 2 puan
    İhracımdan bu zamana kadar ki hiçbir süreçte avukat tutmadım tutmamda sadece ceza yargılanmasında zorunlu atıyorlar o. Kendin yaz örneklerden düzenle kendin ver en sağlam en temiz en iyisi budur...
  4. 2 puan
    Güzel tarafı sanırım on beş gün sonra karar çıkıyor yanılıyor muyum? Ümitvar değilim ama belki diyorum..
  5. 2 puan
    Herkese iyi günler resmi cevap geldi. En son görev yaptığım il nüfus müdürlüğü idari şerhi kaldırmış
  6. 1 puan
    Durusma olsun duruşmasızda adalet olmadığı sürece bu ülkede bir şey olmaz bu yüzden idare mahkemesi lerinden olumlu karar çok nadir cikar
  7. 1 puan
    hocam zaten komisyon tüm bilgilere ulaşıyor göndermeseniz de birşey kaybetmiş olmazsınız
  8. 1 puan
    Benim de aynı mahkemede duruşmam oldu.Söylemeyi planladıklarınızı yazılı olarak duruşma öncesi kaleme de veriniz.2-3 dk sürüyor duruşma..
  9. 1 puan
  10. 1 puan
    @Uslu hocam keşke biz de bilsek tek kararı çıkmayan ben kalmış gibi hissediyorum
  11. 1 puan
    Sayın @Guardian çok güzel özetlemiş sistemin nasıl işlediğini.. Hepsine katılıyorum. Çözüm diye gösterilen her yer sistemin bir parçası ve oyalama durağı. Komisyonla birebir gerekçelerle 'ret' veren idare mahkemesinden sonra bunu çok daha iyi anladım. enerjimi ve ruh sağlığımı buralarda yok yere daha fazla harcamamak adına istinafa gitmekten vazgeçtim. Herhangi bir şüphem olduğundan veya başka nedenle değil! Acımasız, adaletsiz ve eşit olmayan şartlar yüzünden. Adli sürecimin beraatle sonuçlanması tek isteğim. Not: Kendi şahsi görüşümdür ve sonuçları sadece beni etkileyecektir. Tavsiye vs. değildir.
  12. 1 puan
    KHK'larla ilgili genel bir düzenleme yapılacağına yönelik duyumlar yine konuşulmaya başlandı. Yalansa bile güzel olması ayrı bir konu ama bir düzenleme olmayacağını aklı başında herkes görebilir. Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay daha birkaç gün önce KHK'lılara terörist demişken böyle bir iddiaya nasıl inanılır? Yok kuşmuş bilmem neymiş alayı algı... Fuat Oktay, cumhurbaşkanı olmadığı zaman yerine vekaleten bakan kişi. Cumhurbaşkanının en yakınındaki kişi. Böyle bir düzenleme söz konusu olsaydı veya çok az ihtimal dahilinde olsaydı bu şekilde konuşur muydu? Gerçekçi olalım lütfen. Bu konu bu hükümet için kapanmıştır, bitmiştir. KHK'lılara yönelik bir düzenleme, seçim için dahi olsa asla gündeme gelmez. Böyle bir düzenleme, şuan Cumhur ittifakına oy veren tayfayı çileden çıkarır, oy kaybettirir. Bürokraside kurulan düzen bütünüyle tarumar olur. Akıl var, mantık var. Bu hükümet değişmeden bu konuda asla bir değişiklik olmaz. Hükümet değişirse, mağduriyetlerin kısmen giderileceği ümidini ben de taşıyorum ama bu bile garanti değil. Ümitsiz olmamak gerekir elbet. Gün doğmadan neler doğar. Ancak gerçekçi olmak gerekir.
  13. 1 puan
    Kardeşim mahkemeye falan uğraşma avukata falan da boş yere para yedirip mağduriyetini katlama yaz kendince bir savunmanı geç zaten mahkeme sonucu % 99.9 RET olacak % 0.1 iade olsan ona da büyük ihtimalle savcı İstinaf da itiraz edecek moralin bozmaya da gereksiz beklentiye girmeye de gerek yok bu saatten sonra RET alanların idare mahkemesi 2024 de doğru ancak çıkar o vakte kadar zaten olacaksa seçim olur değişecek de iktidar değişir haliyle bizlerle ilgili olacaksa da bir düzenleme olur bunun dışında paradigmayi değiştirecek birşey gözükmüyor tavsiyem o vakte kadar ruh ve beden sağlığıni korumaya çalışarak şu an her ne iş yapıyorsan ona odaklan derim mahkeme safhasindan bir şey çıkmaz
  14. 1 puan
    En güzel haberler hiç beklemediğin zaman gelirmiş. Buraya dosyam kabul yazmak isterdim ama onun da zamanı var sanırım. Yıllardır eşimle ikinci çocuğu istiyorduk ama bir türlü olmuyordu. Tüp bebek falan denedik olmadı aradan 9 sene sonra bugün güzel haberi aldık. Üstelik tam ümidi kestiğimiz zaman müjdeyi aldık. Dertlerimiz ortak, sevinçlerimiz de ortak. Siz duygudaş, kaderdaşlarımla bu güzel haberi paylaşmak istedim. Rabbim güzel haber bekleyen herkesin yuvasını müjdeyle doldursun. Dua eder, dua bekleriz.


×
×
  • Yeni Oluştur...