İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

22-03-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 15 puan
    Sevgili kaderdaşlarım. bugün komisyon sayfasına bir bakayım dedim. Kabul kararını gördüm. O kadar çok bunalmıştım ki hem maddi hem de manevi. Allaha hamd olsun. Tüm suçsuzların dönmesi dileğiyle. bu güne kadar kabul alanlara sevindim ret alanlara çok üzüldüm. Ev de eşim kendini tutamadı. en çok yıpranan o oldu.
  2. 5 puan
    Aslında hep umutluyum dostum. Umut vererek dostları rehavete sürüklememek için distopik yazıyorum bazen. Ama fark ettim ki ters tepiyor, umudu olmayınca insanlar daha fazla boşluyor. Umut şart. Bu arada, yere basan bir umut bu. Şerbetlenmekten ve şerbetlemekten bu süreçte hepimiz nefret ettik. Çok fazla veri var elimizde olayların bahsettiğim şekilde gelişeceğine dair. Tabii en zayıf halka şu anki muhalefetin iktidara gelmesi durumunda vaatlerini gerçekleştirememesi. Yanlış anlaşılmasın, çoğunun samimiyetine inanıyorum. Ancak koltuk başkadır, kimleri değiştirmedi. Buna izin vermemek için önümüzdeki seçime kadar Twitterda, sokakta, iş yerinde, Insta'da artık nereyi bulursak mağduriyetleri anlatmak zorundayız. Hadi hiçkimsenin mağduriyetine inanmadınız diyelim, en azından KENDİ MAĞDURİYETİNİZİ ANLATIN. Siz bunu anlatınca dinleyen gzekalı değilse benzeri durumda başkalarının olabileceğini düşünecek zaten. "Gitmezler koltuğa yapışırlar" diyenlere de aldanmayın. Bu iddiaların ciddi bir bölümü gerçek fetocular tarafından yayılıyor. Darbe girişimlerini kendilerince meşrulaştırmak için öyle diyorlar. Son olarak ünlü Türk düşünürü Tarkan Tevetoğlu'nun dediği gibi "Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek"
  3. 4 puan
    arkadaşlar mesai sonunda personel daire başkanlığından arandım EGM ye atanmam oldu 12 kasımda sistemde kabul kararımı görmüştüm
  4. 3 puan
    Rahmetli Demirel'in siyasi zeka ve tecrübesine güveniyorum. Bu iktidarın max. bir senesi var. İyi Parti hariç muhalefetin söz ve vaatleri doğru ise adli olarak aklanan dostlar iadenize hazırlanın. Henüz aklanmayan dostlar bunun için ne gerekiyorsa yapın. En kötü AİHM'den dönecek birçoğunuzun davası ama oraya bırakmamaya çalışın. Bu süreçte Cumhur ittifakı bileşenleri ile oyalanmayıp muhalefetin vaatlerinin arkasında durması için çaba sarf etmemiz gerekiyor. Cebren ve hile ile kaldırıldığımız makamlarımıza aslanlar gibi döneceğiz hepimiz. Sporunuzu yapın, sağlık, psikoloji ve her iki böbreğinizi de koruyun dostlar.
  5. 1 puan
    https://www.hizliresim.com/eptrnwg
  6. 1 puan
    701 KHK EGM 21. Idare mahkemesi 2020 ocak dosya açılışı 2022 şubat karar verilmiş dün posta ile tebliğ edildi RED kurum görüşü sd kart EA fişleme adlı yönden beraat alsada sd kart fişlemesi delil olarak kabul edilir demiş bu konuda yargıtayın kararı var yazmışlar. Ne diyelim bir üst mahkemede hak aramaya devam edecez
  7. 1 puan
    hayırlı olsun hocam gözünüz aydın
  8. 1 puan
    Geçen hafta perşembe gibi baktım. K görüşü bilmiyorum. 34 ay 1. ve 2. kuruluş beraber. bir iki sms vardı.
  9. 1 puan
    Sayın @ Sibemol maalesef ki TSK nın yaklaşımı bu. Ohal komisyonu ise kanaat kelimesini somut kriteriz gibi kullanıyor. Muhtemelen kurum savunması eklerinde şöyle bir imzasiz cizelgeyle karsilasacaksiniz; .....kendisininde kardesi/babasi/esi/kardeşinin esi(var biliyorum) vs..iltisakli olduğu gibi iltisakli olabileceği değerlendirilmiş kamu görevinde kalmasının uygun olmayacağına karar verilmiştir. Ohal komisyonunca tespit edilecek bilgi ve belgelerin karar sürecine dahil edilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir. (Benimki aynen böyle ordan biliyorum. Ek olarak eski bir askerimin terhisinden sonra -2014 yilinda-, beni aramış olması kurumun isim/numara bilgisi yok ama bir fetocu seni aramış(adlı soruşturma esnasında ortaya çıkıyor ki firari, supheli ve gerçekten öncesi olmamakla birlikte sadece eski bir askerim). Kardesler deseniz tum TSK gibi yillarca sadece denk gelirse yillik izinlerde kisa sureli gorusmeler ama bunlara rağmen ret Komisyonun tutumuna sasirmadim. Arada bir iade cikiyor TSK dan hakkaniyet gostergesi salvolari kapsaminda. Hukuki mucadeleye devam hak kaybi oluşmaması için. Birgün elbet düzelecek inanın.


×
×
  • Yeni Oluştur...