İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

23-11-2023 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 1 puan
    Arkadaşlar ben 701 sayılı KHK ile dzkk dan ihraç oldum .2020'de gemi adamı ehliyeti aldım. 2022de KHK li olduğum için iptal ettiler. Kendisi de KHK li olan avukatım idari dava açıp ehliyetimi geri aldı. Ehliyet düşüncesi olanlar başvursun. Bunu paylaşmak istedim belki düşünen birileri vardır diye .hepinize hayırlı bayramlar dilerim. İnşallah yakında haklarımızı alırız.
  2. 1 puan
    Bölge İdare Mahkemesinde esas aldıysa dosyan, artık muhatabın Bölge İdare Mahkemesidir. Ek beyan dilekçene Bölge İdaredeki esas numarasını yazıp gönder. Ayrıca dilekçenin adres kısmına T.C. Kimlik numaranı yazarsan faydalı olur.
  3. 1 puan
    Telefonla arayıp yeterli bilgi alamayınca fiilen Danıştay'a gidip bilgi almaya çalıştım ancak bilgi almak mümkün değil. Telefon ile aradığınızda veya fiilen gittiğinizde, zaten 5. Daire kalemi ile görüştürmüyorlar. Ortak bir sekreterlik birimi kurulmuş, sizi oraya yönlendiriyorlar. Oradaki kişilere de dosyalara sınırlı erişim hakkı verilmiş. Yani sizin UYAP'ta gördüğünüz bilgilerden çok daha az bilgiyi sistemden görebiliyorlar. Sizi kalemle yüzyüze veya telefonla görüştürmüyorlar. Bu nedenle eliniz boş dönüyorsunuz. Danıştay 5. Daire'nin dosyaların hangi sıraya göre incelediğini de anlamak zor zira dosyası benimle birebir aynı durumda olan birinin dosyası, benim dosyamdan 2 ay sonra 5. daireye ulaşmasına rağmen, bu kişinin dosyasında karar çıkalı 2 ay oldu ama benim dosyamı henüz işleme almadılar. Bundan yaklaşık 1,5 ay önce 5. daireye ek beyan dilekçesi yazarak dosyamın incelenmesini talep ettim ama bu dilekçem üzerine de herhangi bir gelişme olmadı. Özetle beklemekten başka yapacak bir şey maalesef yok.


×
×
  • Yeni Oluştur...