İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

26-12-2023 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 3 puan
    Arkadaşlar uzun suredir yazmıyordum.. bugün itibariyle bim’den red aldım ve Danıştay başvuracağım.. süreç 1-3 yıl arası yazılmış Danıştay kararı için.. bir cimer sikayetinde nerelere geldik.. şikayet edenlerden birisinin beyanına atıfta bulunarak red verdiler.. Danıştay sonucu ne olur..
  2. 2 puan
    yok hocam nerede dönme...Ben de ayrıldım Türkiyeden. Hiç çaresiz hissetmeyin. Burada değeriniz biliniyor. Siz çalışmalarınıza araştırmlarınıza makalelerinize odaklanın. Değerinizi bilmeyenler bırakın kendileri çalıp söylesin. Hata bizde ki vatan sevgimizden üniyi bitirince çoğu arkadaşımız gibi bırakıp gitmedik ülkemizi. Ama onlar bu sevgiyi bitirmek için çok uğraştılar.
  3. 1 puan
    @Karagöz teşekkür ederim.. sizin nick adınızı hatırlıyorum. Siz döndünüz mü görevinize.. ben yurtdışındayım ama kararı bugün görünce çok çaresiz hissettim..
  4. 1 puan
    Bu güzel haber öyleyse. Yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi, umarım Danıştay 5. Daire'de işler daha da hızlanır ve daha da önemlisi bekleyenler hakkında en kısa sürede olumlu kararlar gelir.


×
×
  • Yeni Oluştur...