İçeriği gör

Karhan

Yeni Üye
  • İçerik

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

0 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Okul
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ek dersi ve yasal faizler kesin alınıyor denildi. En başta örnek bir kaç dosya da gösterildi. Ama yaklaşık 1,5 - 2 yıldır hiç mahkemeye başvurup da ek ders ve yasal faizi alan çıkmadı. Bir de Milli eğitimden Ekdersi, eğitim-öğretim ödenekleri ve yasal faizleri isterken maaşı ve faizini istemeyi unutmuşum. Onun için ayrı dilekçe yazarken de maaşın faizini yazmayı unuttum sanırım. Şimdi mahkemeye verirken bir sorun çıkar mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....
  2. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    İade olmuş öğretmenim. Göreve dönünce eski görev yerime değil başka bir ilçede göreve başladım. Ama atama durumunda KENDİ İSTEĞE BAĞLI ATAMA yazıyor. yani tayin isteyemeyeceğiz. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan fikir alabilir miyiz? tayin zamanı yaklaşıyor. Şimdiden teşekkürler...
  3. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Arkadaşlar 36 ay çivari geriye dönük maaş alan varsa ne kadar alındı yazsanız da biz de karsilastirsak benim henüz yatmadı bugünlerde yatacakmis yanlışlık olmasın alanlarda karsilastirmis olurlar....
  4. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ek derse yanıt MEB'den bekleniyor. Promosyonu MEB'den istemiştim.
  5. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    2 hafta önce geçen yillarin promosyon ve ekders için MEB dilekçe vermistim. Yazı geldi. Eski yılların promosyonu eski çalıştığım ilçeden isteyecekmişim. İade olunca başka bir ilçeye atandım. Bilgisi olan var mı?
  6. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ben de geriye dönük maaşı, ekdersi ve promosyonu faiziyle istedim. Bana da ilçe milli eğitimden yazı geldi bakanlığa yazdık cevap gelmesini bekleyeceğiz dediler.
  7. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Arkadaşlar ekders için dilekçe verip de cevap alan ya da herhangi bir gelişmesi olan var mı? Ya da mahkeme safhasına geçen var mı?
  8. Karhan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Hocam size mesaj da yolladım ama buradan da sormak istiyorum. 1. sınıf öğretmenlerin ekders hesaplamaları daha farklı. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. 2. Ayrıca sayfa 7'deki Mersin-Silifke adresi size mi ait yoksa örnek bir karar mı. Ona göre biz kendi adresimimizi mi yazacağız. Şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. Sınıf öğretmenleri için ekders çizelgesi hazırlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  9. Hocam iadeniz hayırlı olsun. Ben de sınıf öğretmeni olarak iade oldum. Foruma yüklediğiniz dilekçeden yararlanmak istiyorum. Değiştirmem gereken yerleri değiştirmeye çalışıyorum. Bazı noktalarda sorun yaşıyorum. 

      1. Ekders ücretlerini sizden farklı olarak nasıl hesaplayacağız. 

      2.  7. sayfadaki Mersin Silifke'de ikamet ettiğini belirttiniz bölüm size mi ait yoksa örnek bir karar mı?

                          Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca ilerde yine sorum olabilir.  yaptığınız bu çalışmadan dolayı size karşı çok minnettarım. Her şey gönlünüzce olsun.             

    1. Mehmet Öğretmen

      Mehmet Öğretmen

      Sizinki daha kolay. Sınıf öğretmeni ve rehber öğretmen full ek ders alıyor zorunlu olarak. Evet Silifke de ikamet ediyorum. 

×
×
  • Yeni Oluştur...