İçeriği gör

ys1517

Yeni Üye
  • İçerik

    19
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

17 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Dernek
    Sendika
    Yardım Derneği
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Bir arkadaş buradakilerden çoğu sizden daha masumdur dedi. ? dünyam başıma yıkılmış anlamıyorum ne suçum var. Evde kalmış olmak suç mu? İnanmak bunlara suç mu? Hep daha iyi insanlar yetiştirmek istedim terörle suçlandım. Ne suçum var anlayamıyorum. Sadece destek arıyorum. Allah var çok şükür ama en azından arkadaşlar biz yaftalamayın ne olur birbirimizi.
  2. ys1517

    Kurum Kararı ile İhraçlar Forumu

    Hocam hem masum değil miyiz biz ne yaptık bunu anlamıyorum siz bizi bu şekilde suçlarsanız karşımızdakiler ne yapsın ? her zaman doğruyu söyledim ne yaptıysam onu anlattım bunların suç olduğunu bilseydim zaten yapar mıydım? Hepimiz aynı durumdayız olmadığımız insanlar gibi teröristmiş gibi suçlanıyoruz. Hayatım boyunca hep iyilik yapmaya çalıştım herkes benim ben de herkes gibi masumum bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. Ama iş bilmemek başka. İş bilmiyorum herkes inkar etmiş ben dürüstüm ya olduğu gibi söyledim. Allah tekrar razı olsun sadece yıkıldım ama kendimi toparlamaya çalışacağım allah razı olsun tekrar
  3. ys1517

    Kurum Kararı ile İhraçlar Forumu

    Hocam ben isimleri söylerken kimsenin köyü bir iş yaptığını belirterek söylemedim. Etkin pişmanlığı ifademde istemedim hakim yazmış. İfademde hep vatan millet için uğraşan insanlar olduğumuzu belirttim. Bu halde bizi suçlayacaklarını bilmiyordum. Şu an o kadar pişmanım ki anlatamam ?
  4. ys1517

    Kurum Kararı ile İhraçlar Forumu

    Selamlar. Çok kötü hissediyorum kendimi yardımcı olursanız sevinirim. İlk olarak Eylül ayında şüpheli olarak ifadem alındı. Orada üniversite zamanında evde kaldığımı ev abiliği yaptığı ve evdeki kişileri anlattım ki sonuçta kötü amaçlarla kalmıyorduk. İfade verdiğim esnada polisler dernek kaydımın olduğunu eskiden kolejde çalıştığım için sgk kaydımın olduğunu da söylediler. Bunların hepsi 17-25 öncesi olan şeyler. Geçen hafta aynı evde kaldığımı söyledikleri birisinin davasında tanıklığa çağırdılar ama ep den yararlanacak mısın dedi hakim evet dedim iş bana nasıl döndü anlamadım. Yakında açığa alınacağımı ihraç olacağımı iyi bir avukat tutmam gerektiğini hakimden duyunca şok oldum. Dünyam başıma yıkıldı kaç gündür kendimde değilim. Tatili fırsat bilip ne olur ne olmaz diye kurs alıyorum yeni bir iş için. Sizce bu kriterler ihraç için yeterli midir? Sadece fikrinizi sormak istedim rahatlamak adına. Teşekkürler şimdiden. Evlerde kaldığım esnada sohbet kitap okuma yapıyorduk bunları da belirttim. Ama ben hep çalıştım ailem için vatanım için öğrencilerim için. O kadar karmaşık duygular içindeyim ki o kadar üzgünüm ki.. Tanıklık duruşmamda hakim o kadar lakayttı ki bana açığa alınırsın, ihraç olursun, eşin seni boşar, çocuk yapma filan dedi... Benim dünyamı yıkıp hayatımı tamamen değiştirirken nasıl vurdumduymazlık. Ben çocuğum da olsun alnı açık gezsin istiyorum. Benim yüzümden damgalanmaması için elimden geleni de yapmaya hazırım bilmiyorum. Kader hep maddi imkansızlıklar bu evlere bu insanlara yönlendirdi beni kader. Ama hiç bir zaman vatanım için kötü bir şey yapmadım. Hırsızların adam öldürenlerin tecavüzcülerin gördüğü muameleyi görmek beni çok üzüyor. Tabi o insanların da kendilerine göre gerekçeleri var ama ben her zaman iyiliğe yönlendirip kötülükten sakındırdım her zaman her yerde doğru olanı söyledim bu mu olmalıydı bilmiyorum kusura bakmayın içimi döktüm hakkınızı helal edin.
  5. ys1517

    hukuk Avukatlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Forumu

    Mersinde avukat konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba
  6. ys1517

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    teşekkürler hocam.
  7. ys1517

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Arkadaşlar selamlar. İhraç olduğum süreçte sigortalı bir işte çalışabilir miyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...