İçeriği gör

Son Mohikan

Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Son Mohikan | Son Ödül • Ekim 22 2019

Son Mohikan • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

49 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

605 profil görüntüleme
  1. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Mrb arkadaslar. AGI ile ilgili cok konusuldu yazildi cizildi ancak meseleyi tam anladigim soylenemez. Geriye donuk biraz baktim ancak isin icinden cikamadim. Ekimde iade oldum, kasimda goreve basladim. Kasim 15 ten bu yana da normal maasimi aldim. Ancak daha toplu maasim verilmedi. Cok yogunlarmis beyefendiler. Bende isi oluruna biraktim. Neyse mesele bu degil. Benden oncekilerin hepsine AGI odemesi yapilmis ancak dun ordaki gorevli bana dedi ki gorus yazisi gelmis kesinlikle odeme yapilmayacak. Oncekilerin durumu ne olacak bilemiyom ama size odeme yapilmayacak. Ben ihrac surecinde sigortali bir iste de calismadim. Bu durumda AGI kesintisi olur mu olmaz mi? Yapmam gereken birsey var mi acaba?
  2. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Hocam yeni yila odeme kalince bu kesinti kesin mi yoksa yorum mu?
  3. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Mrb arkadaslar. Ben 5/1 indeyken ihrac oldum. Simdi 4/1 ya da 4/2 sinde olacagim. Bugun maasim 7/1 inde yatti ve ben ihrac olmadan oncede boyleymis. 2013 ten 2016 ya kadar e-bordrolari inceledim kademe derecelerim olmasi gerektigi seklinde kbs ye islenmemis ve maasimda ona gore yatirilmamis tabi. Ben normalde e-bordroyu dikkatli ve duzenli bir bicimde incelemiyordum. Ancak özluk olarak kademe ve dereceyi hep takip ediyordum. Mebbiste gorev kaydinda hepsi duzenli olarak islenmis duruyor. Simdi ben hem ihrac surecindeki hem de ihrac olmadan onceki bu farklari alabilir miyim? Bunun yolu yordami nedir acaba?
  4. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Özgurlugun tadini doyasiya cikariyoruz hocam. Ogretmenlige dondugumden cok ozgurlugume kavustuguma seviniyorum. Muhtesem birseymis. Darısı tez zamanda bekleyenlerin basina ins. Hocam 25 inde il emrinde basladim. Norm guncellemelerini bekliyordum. Dun okul tercihi yaptim. Valilik onayina gonderdiler. Ben de 400-500 olmadigini biliyom da oyle dusunen sevenlerime de yok o kadar da degil demiyom. Tatli bi gulumsemeyle gecistiriyorum. Daha once iade olan bi arkadas kıst maasi odeyecekler dedi ama oyle yatan maas falan yok. Il muhasebe 15 inde maasin yatacak dedi. Oldukca ilgisizler. Erine erine is yapiyorlar. Iade olmak sizin icin hayati birsey ama ordaki memur icin angarya. Bi yere kadar haklilar ama bu kadar da olmamali bence. Atamadaki bi memur var adamin ne konustugunu anlamiyorsunuz. Tekrarlatmak gerekiyor her seferinde. Adamla henuz goz temasi da kurabilmis degilim:) Bulundugum ildeki memurlar adam akilli birsey bilmiyorlar. Birsey soruyorsunuz adam bilmiyor ama isin garibi bilmediginin farkinda da degil. Sacma sapan yorumunu bilgi olarak sunuyor. Ayip olmasin diye hmmm haklisiniz deyip geciyorsunuz. En doyurucu bilgiyi buradan aliyoruz. Tecrubeler dayanaksiz yorumdan evladir.
  5. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Hocam detayli detayli yazip bilgilendirdiginiz icin Allah razı olsun. Hocam kasim 15 maasi normal gorevdeymisiz gibi alacagiz. Peki geriye donuk odemenin rakami nedir ortalama. Bi bilgi verdiler mi size? Ya da hesaplama imkaniniz oldu mu? Gecen sene iade olan bi arkadasim 130-140 alirsiniz diyor. Kimisi 110-115 diyor. Sizce ne aliriz. Cok seven yakinlarima gore 400-500 mus:) Benimkisi cok onemli bi soru degil ama merak ediyorum. Biraz da hayal kurmak istiyorum.
  6. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Hocam il mem de mebbis bilgilerimi dahi yanlis girmis. Mebbise gorevden uzaklastirma diye giris yapmışlar gittim duzelttirmeye anlatıyorsun adam anlamiyor. Butun isi ilceye bırakıyorlar. Kendileri birsey yapmiyor. Suan il emrindeyim yapmam gereken birsey var mi acaba?
  7. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Sineklerin Tanrısı hocam hangi ilcede goreve basladiniz. Gecen cuma il emrinde goreve basladim. Normlar bir hafta on gune guncelleninceye kadar tercih icin bekleyeceğim. Il mem pek bir seyle ugrasmiyor. Tercihten sonra kadrom ilceye gecince oradan ya da okuldan takip edecek misim. Bu bos zamamda il mem uzerinde aradan cikarmam gereken birsey var mi?
  8. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Hocam ben baska bir sendikaya uyeydim. Sizin sendika uyelerine sahip cikti ama benim sendika maalesef tam tersi hareket etti. Uyeligimden dolayi yoneticilerine bir lira bile faydam dokunsun istemiyorum. Normal şartlarda hic hiçbir sendikaya üye olmak isteyen biri değildim. Bi hata ettim uc yil burnumdan fitil fitil geldi. Bir daha hiçbir sendikaya üye olup da birilerinin arka bahcesi olmak istemiyorum. Hicbir sendikanin yardimina gerek kalmadan varsa kendi hatalarim, cezasini kendim cekeyim. Golge etmesinler yeter, lutuflarina ihtiyacım yok. Yarin ilk firsatta il muhasebeye gidip bunabi çözüm bulayim. Teşekkürler hocam.
  9. Son Mohikan

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Merhaba arkadaslar Cuma günü il emrinde goreve basladim. Birkac gune normlar guncellenince okul tercihi yapacagim. Ben malum sendikadan istifa edip baska sendikaya uye olmustum ihrac oluncaya kadar da uyeydim. Simdi goreve basladim ve geriye donuk mali ve sosyal haklarim kapsaminda uye oldugum sendika uyeligim devam edecek mi? Sayet devam edecekse devam etmemesi icin ne yapabilirim?
×
×
  • Yeni Oluştur...