İçeriği gör

Işık

Yeni Üye
  • İçerik

    13
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

4 Normal

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı
  • Kriterler
    Ankesör
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

703 profil görüntüleme
  1. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    701 sayılı KHK TSK Kkk Astsubay 2012 yılı 1 ardışık arama, 2007 yılında lisedeyken 5 ay öğrenci evinde kalmak, başka birşey yok komisyon kararı dün itibariyle ret. Ankesörden dolayı dava devam ediyor arkadaşlar. insallah sizler kabul alırsınız.
  2. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Sn. Marmarakazim ozaman sizi ben yanlış anladım. Kusura bakmayın lütfen. Demekki işkur kurum çalışanına göre değişiyor alıp alınmama durumu. Çünkü sicilim temiz herhangi bir cezam vs yok. İnşallah bizde hayırlısıyla bir iş buluruz.
  3. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Hayır herkes işkur üzerinden çalışmıyot. Fakat şu dönemde devlet istihdam artırmak için büyük firmalara siz işçi alın çalıştırın maaşının büyük kısmını ben vereyim diyor. O sebeble işkurdaki personel geçmiş sicil kaydımızı gördüğünden bizim çalışmamıza onay vermiyor.. Diğer pronette çalışan arkadaş sanırım konuyu yanlış anladı. İşkur kaydı üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz fakat eger devletin desteklediği bir programla işçi alacaksa firma ozaman işkur yetkilisi çalışmaöıza onay vermiyor. Bu sebeble çalışamıyoruz.
  4. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Merhaba bende Gecen ay Bim magazısına başvurdum kabul edildi. Fakat işkur üzerinden alınacak olduğundan işkur onay vermedi. Ve magaza sorumlusu beni arayıp kusura bakmayın işkur onaylamadı sizin başvuruyu o yüzden kabul edemiyoruz dedi. Magaza bölge müdürüne KHK ile ihraç oldugumu daha önce marketlerde çalıştığımı söylemiştim kendiside bizim için sorun değil çünkü daha önce ihraç öğretmen felan çok çalıştı yanımızda dedi. Malesef biz, işkur kapsamında alınacak hiçbir işe giremiyoruz.
  5. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Merhaba sayın MsK668 bu kararın kişisel bölümünü kapatıp paylaşabilirmisiniz acaba
  6. Işık

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Mrhb Arkadaşlar herkese günaydın bir sorum olacaktı. Mahkeme ceza verdi ve hem ben hem avukat ayrıntılı yani gerekçeli istinaf itiraz başvurusu yaptık. Fakat avukat eksik birkaç husus bildirmiş onun yazdığı dilekçeyi iptal ettirebilirmiyim saygılar.
  7. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Merhaba Arkadaşlar tüm suçsuz masum arkadaşlara geçmiş olsun. Pazartesi günü ceza aldım. Süre tutum dilekçesi vermem lazım. e imzam var uyaptan kendim nasıl gönderebilirim. 2 inci olarak ta bu süre tutum dilekçesi nasıl yazılması gerekiyor? yardımcı olursanız, örnek bir süre tutum dilekçesi olan varsa gönderebilirseniz memnun olurum teşekkür ederim.
  8. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Sayın Portakal çiçeği, öncelikle merhaba sizlerede geçmiş olsun. Ben kesin beraat alırız diye düşünüyordum çünkü dosyaya en az 30 tane ankesör beraat veya 2013 öncesi durumun suç olmadığıyla ilgili. Zaten segbis le baglandık en az 3 5 duruşma olur diyorduk mahkeme dinledikten sonra karar verecegiz dedi bende ceza vermesinler diye lehime olan durumlardan yararlanmak isterim dedim. Demez olaydım. Ortada suç yok adamlar bizi tescilli terörüst yaptı mahkeme kararıyla. Allahım sabır versin tüm suçsuz Lara şimdi ohal komisyonıda ret verir ugraşır dururuz. Ama itiraz etmeyecegim yer kalmayacak. Normaldr segbisle karar duruşması olmuyormuş adam ilk duruşmada ceza verdi ? Sayın Aklima inşallah Takipsizlik kararına biran önce kavuşursunuz. Dualarım tüm sucsuz larla. Yardımlarınız içinde ayrıyetten teşekkür ederim.
  9. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Sayın Aklima mahkemeye segbisle katıldım 2012 yılındaki 5 ardışık aramayı sordu benle birlikte aranan asker kişiler farklı kuvvetten ve kendileri subay ve benden rütbece baya üstler. Bu kişiler canlı olarak mahkemeye baglandı beni tanımadıklarını ve kendilerinin kimse tarafından aramadığını bildirdiler. Mahkeme bana örgüt üyeliğinden 5 yıl ceza verdi cezayı yarı oranında artırdı ceza 7.6 aya döndü bunu etkin pişmalık durumuna ssoktu 1.10 ay a düşürdü mahkemedeki iyi durumdan 1.6ay 22 güne düşürdü. Ve mahkeme başkanı size bölge adliye mahkemesinde itiraz yolunu açık bırakıyorum itiraz edebilirsiniz dedi. Ama kararda 7 gün içinde bir üst mahkrmeye itiraz hakkı vermiş anlamadık Ayrıca segbisle verilen kararın savunma hakkını kısıtladığından yargıtayca bozuldugunu biliyordum ama kararı bulamadım bilgisi olan varmı bu karardan.
  10. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Değerli Arkadaşlar, NOT : Bugün ili bende kalsın ilk mahkemede 1 saat içinde yargılandım ve heyet tarafından terör örgütü üyesi olmakla suçlandım ve ceza aldım sonra bu cezayı HAGB sına cevirdiler. ben 2007 yılında 5 ay ozaman cemaat olan bu hain yapının öğrenci evinde kalmıştım ve bu evin ev abisi olan haini ve 1 kişiyi daha biliyorum dedim ve fotoğraf teşhisi yaptım fakat ben etkin pişmanlıktan faydalanmak istemiyorum dedim herhangi bir örgüte üye olmadım dedim yaklaşık soruşturma aşamasında 10 tane savunma vermiştim ve hepsinde açık ve net bir şekilde yazdım fakat heyet bunu ETKİN PİŞMANLIK saydı ve HAGB verdi.( beraatimi talep ediyorum mahkeme aksi kanaatte ise lehime olan durumlardan yararlanmak isterim dedim son sözümde.) şimdi durumum ne olur nereye itiraz edebilirim. LÜTFEN HAKSIZ İTAMLARDA BULUNANLAR CEVAP VERMESİN . 2007 YILINDA BİLDİĞİM NE VARSA SÖYLEDİM VE SÖYLEDİĞİM KİŞİLERDE DURUMU BİLİYORLAR. KİMSE BENCE BİLDİĞİ BİRŞEY VARSA SAKLAYIP HAİNLERE HİZMET ETMESİN.
  11. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Sayın Aklima Merhabalar Durumda herhangi bir değişiklik yok İstanbul yetkisizlik verdi Hakkari de mahkemem olacak Ocak ayında, mahkeme sebebim 2012 yılında 1 arama ardışık. Ardışık olan bitanesi ütgm, 2 si sivil biri hiçbirini tanımıyorum. Ohal komisyonu incelemeye devam. Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum. İnşallah biran önce tüm suçsuz ve masum olanlar görevine döner mahkemesi olanlar beraat eder. Herkese geçmiş olsun.
  12. Işık

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Tüm masum ve Suçsuz magdurlara selam olsun. 2012 yılında 1 ad. Ankesör araması sebebiyle 701 le ihraç oldum. 2007 yılında o zaman dini bir cemaat diye bilinen yapının ögrenci evinde 5 ay kaldım, 17 yaşındaydım. Müteakiben adamlardan kurtulmak için 6-7 kere cep telefonu numaramı değiştirdim ve en sonunda 17 25 aralıktan önce kurtuldum. Ben görevdeyken evime polis ekiplerince baskın yapılıp evim arandı eşim bana haber verir vermez ben polis karakoluna giderek bu dediklerimi anlattım bana sorulan sorulardan ilki etkin Pişmanlıktan faydanlanmak istermisin diye oldu. Bende herhangi bir terör örgütüne üye olmadığımı ve suç işlemediğimi sadece maddi imkansızlıklar sebebiyle 5 ay öğrenci evinde kaldığımı söyledim. Ögrenci evinde kalan ve üniversite öğrencisi olan diğer kişiyide söyledim. Bildiklerim bunlar dedim ve savcılık beni serbest bıraktı. Neyse ben serbest kalınca eve geldim dinlendim felan salıverme kagıdına bir baktım Etkin Pişmanlıktan faydalanarak serbest bırakılmıştır yazıyor. Hemen ertesi gün ucaga binip Tem şubeye gittim ve dedim yanlış yazmışsınız ben faydalanmak istemiyorum dedim ifade tutanagım burada bakınız dedimsemde kimse dinlemedi gittim savcılığa savcı bey görüşmedi katibide görüşmedi bende 2 sayfa dilekçe yazıp bıraktım. Müteakiben arkasına en az 10 tane daha dilekçe yazdım ben etkin Pişmanlıktan faydanlanmak istemiyorum herhangi bir terör örgütüne üye değilim olmadım diye bu sefer savcılık beni tekrar gözaltına aldırdı, aynı sorularla tekrardan 4 gün nezarette yattık aynı cevapları verdim bu sefer tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk oldum mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bıraktı şimdide hakkımda mahkeme açılmış yaklaşık 400 sayfa iddaname var bnrle ilgili toplasan yarım sayfa yazı yok. Allah şahittirki devletime ve MİLLETİME bir an yanlış bir iş yapmadım yapmam ailemde 7 sulalemde böyle bir hainlik yapan kimse yok. Şimdi sizce mahkemede durum ne olur. Sayın 'AKLİMA' bey mümkünse yorumunuzu bekliyorum. Saygılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...