İçeriği gör

realist83

Üye
  • İçerik

    50
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

realist83 | Son Ödül • Şubat 18 2020

realist83 • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

231 Mükemmel

realist83 Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

760 profil görüntüleme
  1. realist83

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Teşekkürler hocam...
  2. realist83

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Sayın @Minister , Stajyer avukat olduğunuzu belirtmişsiniz. Forumda sorulan yalnız cevaplanmayan bazi sorular var acaba cevaplamaniz mümkün müdür. - Verilmeyen diğer haklar için( yasal faiz, ek ders, AGİ kesintisi vb.) hak düşürücü süreler nedir? -IYUK 13 madde belirtilen... " ...bir yıl ve her halde beş yıl içinde idareden talep etme" hakkından faydalanabiliyor muyuz? -"her halde 5 yıl" ibaresine binaen 5 yıl içinde haklarımızı talep edebileceğimiz anlaşılır mı? Son bir soru: Bu davalarda BİM lehte karar veriyor genelde idare Danistaya götürüyordur bunları, Danistay in bir emsal karar vermesi ve dava acmayanlarin bu karara istinaden haklarını idareden talep etme durumu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim.
  3. realist83

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @vergici672 geçmiş olsun kardeşim... İmtihan devam ediyor. Rabbim tez vakitte bu imtihanı kaldırsın inşallah. Çok çok çook fazla masum mağdur var... Hayırlı uğurlu olsun... Görüp görebileceğin en zor imtihanın bu olsun, geçmiş olsun...
  4. Selamlar kaderdaşlarım, Akşam ihraç bir arkadaşımın watsap durum paylaşımı beni hem duygulandırdı hem gururlandırdı, paylaşmak istedim. Çalıştığı bir etüd merkezinden öğrencisi; Türkiye'nin bir elin üç-dört parmağı ile ifade edebileceğimiz köklü üniversitelerinden birinde, yine bir elin bir-iki parmağı ile sayabileceğimiz bir bölümde okurken üniversitenin geleneği gereği "kendisinin gelişimine anlamlı ve özel katkı yapan bir öğretmen" olarak bizim arkadaşı seçmiş. Arkadaşımız; şatafatlı Üniversitemizin atentli kağıdında, Rektör Bey'in ıslak imzasıyla "övgü, teşekkür ve kutlama" ifadeleriyle takdir edilmiştir. ... Arkadaş vaktinde; kendisi bu şatafatlı üniversitelerde tıp okuyabilecekken Zekası ve ileri görüşlülüğüyle geleceğin mesleği diyebileceğimiz, yine şatafatlı üniversitelerimizin birinde Uluslararası Arenada kendine yer bulabileceği bir bölüm/meslek seçimi yapıp, birkaç yıl okumuş ancak bitirmemiş. KADER onu alıp öğretmen yapmış. İhraç olmuş, tıp kazanmış, fakat ailesinin geçimini sağlamak için hayat mücadelesine atılmış... ... Rabbim bu kadar masum insana sabır versin... Rabbim yanlış yapanları doğru yola iletsin... Ne diyim?..
  5. realist83

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Osym çağrı merkezini arayın size istedikleri belgeleri söylüyorlar. Ama ben yine de aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olayım: 1-Görev yeri belgesi 2-Atama kararnamesi(göreve iadede bakanlığın gönderdiği) 3-Milli Eğitim Müdürlüğünün Osym'ye hitaben yazacağı "Hakkınızda soruşturma olmadığına" dair yazı.(Bu önemli bu şekilde yazılmazsa işleme almıyorlar.) Ve siz durumunuzu izah eden dilekçeniz ekinde yukarıdaki belgeleri posta ile gönderiyorsunuz.
  6. realist83

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı olsun. Allah hakkını almayı bekleyenlere kısa zamanda bunu nasip etsin...
  7. realist83

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Allah kerim... Dualarımız hakkını almak için bekleyenlere...
  8. Allah in selamı üzerinize olsun dostlar... Gecenin sabaha yakın olduğu şu zaman gibi imtihanımızin son demleri olsun. @Teacher hocam son kırılmaniz olsun inşallah, affetmeleriniz son bulmasın ama affa da gerek kalmasın; zira affeden engin merhamet sahibinin kullariyiz. 4 yılı ahirete biriktirdiğimizi Rabbimden ümit ederek, geçici dünya tarlasında da semeresini tüm masumlara lutfetmesini diliyorum. "...Hoşça bakın zatınıza kainatın gözbebekleri..."
  9. realist83

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Gorev yeri belgesi, Atama kararnamesi, İl/ilçe milli eğitimden hakkımda soruşturma yoktur yazisi( Osym başkanlığına hitaben yazılmış olacak) Osym başkanlığına(Ankara) hitaben durumu anlatır dilekçe... Bunları bizzat Osym ye postaliyoruz. Farklı bir islem olursa işleme alınmıyor, uyarayım. Osym iletisim merkezini ararsaniz, size istenen belgeleri söylüyorlar zaten. Oradan bunları teyit edip gönderirseniz süre kaybına uğramasınız. Ayrica osym sistemi açınca kurum müdürü/yetkilisi sizi kuruma eklesin.
  10. realist83

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ödenmeyen AGİ ile ilgili karar var mı arkadaşlar?
  11. realist83

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, diyim...
  12. Foruma sık giremesek de yüreğimiz yaralı, hakkin hukukun ikamesi için Rabbe dualı...
  13. Cümleten selamlar dostlar, Çoktandır foruma giremedim bi bakiyim dedim. @DogrucuDavut ile bisikletine talip olduğum ?dönerci öğretmen kardeşim @Es4023 iade olmus çok mutlu oldum. Darısı diğer masumlara insallah... Sayın @vergici672 , @KatrinaVanTassel nam-i diger Rose, @Diane, @Teacher, @LA TAHZEN ve hatırlayamadığım can kardeşler... Şuradaki sabırlı bekleyiş muhabbet hiçbir yerde yok... Rabbim tez zamanda imtihanimizi bitirip feraha erdirsin... Selametle güzel insanlar...
  14. realist83

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hocam hayırlı olsun. Çoktandır foruma giremedim. Baska kimler iade oldu? @DogrucuDavut kardeş de iade olmuş . Ona da selamlar... O bisiklete taliptim hatırlarsanız ?
  15. realist83

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Selamlar, Bize faiz çıkarmadılar. O, hesaplamayı yapanla ilgili diye düşünüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...