İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

OHAL Ve KHK Mağdurları 4

Önerilen Yorum

Tahmini ne kadar 701 ihraci Egm personeli kalmıştır devreler


Egm -ist-4 ekim 677- sgk kaydı. İncelemeye devam

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Editör
lemst, 13 dakika önce yazdı:

SCD'LER?

Maalesef scd kodlaması ile ilgili komisyon ya da egm ne der bilemiyorum. 


KHK Forum Editörü - 672 EGM - Kabul

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
fikirfikri, 33 dakika önce yazdı:

sende iade olacaksın inşallah 

Inşallah hocam ağzınızdan bal damlıyor valla. Ama ümidimi kaybediyorum artik. Diyorum ki kurum görüşü alınmalı 11 ay oldu demekki red edecekler şimdiye çoktan kabul ederlerdi diye düşünüyorum malesef?


672 sayılı KHK -Komisyon inceleme devam-subat 2019 kurum görüşü alındı olumlu

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
sabırsız, 4 saat önce yazdı:

Biz akademisyenlere hayatta sıra gelmeyecek.

Hani "vatana olan sadakatine bakarız kişiye güvenmemiz için" diyen birileri vardı ya... hah işte söyleyin onlara "o şimdi asker" !!

Döndükten sonra takibe devam, en azından belirli bir süre şu komisyon sayfasından uzak kalacağım.

Sağlıcakla kalın, umarım ben dönene kadar güzel haberler çokça paylaşılır, mutluluklar da paylaşıldıkça çoğalır.

KHK da "Ekli listede adı geçen kişi kamu görevinde bulunamaz" manasına gelen bir ibare vardı.  Askerlik kamu görevi değil mi.

  • Beğeni 1

701 kriter yok KYOK aldı 2018 Dz.K.K.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Pasific26, 11 dakika önce yazdı:

Inşallah hocam ağzınızdan bal damlıyor valla. Ama ümidimi kaybediyorum artik. Diyorum ki kurum görüşü alınmalı 11 ay oldu demekki red edecekler şimdiye çoktan kabul ederlerdi diye düşünüyorum malesef?

Hocam komisyon için ret etmek çok kolay çünkü 90.000 tane yaptilar şu ana kadar. Sizinki de ret olunacak olsaydı inanın anında basarlardı reddi. Benim de 3.5 ay oldu kurum görüşü alinali bekliyoruz hayırlısı olsun


672-KHK, sendika 2015 Ağustos istifa, inceleme devam, Eylül ayı kurum görüşü olumlu

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
jedencovek, 52 dakika önce yazdı:

Komisyon ortada somut bir delil olmayinca kuruma son kez kişiyi nasıl bilirdiniz diye soruyor belki kurum istemeyiz der bizde ret verir geçeriz diyorlar.

EGM dr somut bir delil sunamadığı ve kodlaman AD olduğu için olumsuz rapor veremiyor.

Komisyon da madem bişey yok o zaman niye ihraç ettiniz alın personelinizi yiyin birbirinizi diyor. ?

 

 

Hadi inşallah öyle olur abi. Benim de ad kodu

  • Beğeni 1

679 KHK , ISTANBUL EGM - Kodlama AD (alan dışı) -SGK kaydı 6 ay - KYOK alındı- 07.04.2020 RET .

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

keşke her şey hayatın akışı içerisinde eşyanın tabiatına uygun olarak rayına girseydi.

ama maalesef şuan için özellikle tsk emniyet ve jandarma için hiç bir olumlu gelişme yok.

hala kurumlar didik didik edilip hala  gözden kaçan var mı? gizli saklı birileri var mı  diye çalışma yapıyor.

üstelik komisyon sizin için  iade kararı bile verse bu kurumlar nezdinde hala bir değeri yok topu taca atıp duruyorlar.

sadece zamanın akışı eşyanın tabiatı içerisinde bu işler bu kurum mensupları için düzelmez.

köprünün altından çok sular akması gerek ama köprü ayakta belki kalır ama bu insanların geri dönebilir mi o muallak.

toplu bir zihniyet değişimi farklı bir yaklaşım şart devlet aklı için.

bu insanlara potansiyel tehlike gözüyle baktıkça bu durumlar düzelmez içinden çıkılmaz hale dönüşmeye devam eder.

ihraç olan EGM mensubu askerlik görevi sırasında şehit düştüğü zaman da kimsenin ağzını bıçak açmaz yine.

artık devlet net olarak görmeli bu kadar kriterle yoldan geçen insanları rastgele çevirip sorgulasan yarısını içeri atman gerekir.

devletine hizmet konusunda tereddüt etmeyen devletine bağlılığı azami seviyede olan çok insan boş yere atıldı bu konulara ivedilikle çözüm bulunmalı.

Güncelleme • • Konuk

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Kemik11, Bir saat önce yazdı:

Tahmini ne kadar 701 ihraci Egm personeli kalmıştır devreler

1500 civarı olması gerekiyor.


26 nisan açık 701 KHK ihraç-ea kodlama dışında kriter yok-takipsizlik-inceleme hala devam ediyor

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
karapapak51, Bir saat önce yazdı:

Çok değerli arkadaşlar bugün saat 9 gibi YÖK'ten aradılar.

Sağolsun karşıdaki hanımefendi verdiği maile benim mail atmamı sonrada bana bazı belgeler göndereceğini 3 üniversite tercih yapıp dilekçe ile beraber taratıp mail göndermemi söyledi. Sonrada posta yada kargo yolu ile göndermemi söyledim. İnanın hiç sevinemedim. Yaşadıklarım, yakınlarımın yaşadığı birçok masum insanın yaşadıkları bende çok soğukkanlı bir hale sebep olmuş. Sokakta gördüğüm insanların bakışları. Rektörün bu adamlarla görüşenleri yakarım deyip milletin bana selam bile vermesini engellemesi. Ne diyeyim. Rabbim büyük.  2011 yılında malum bankadan ev  kredisi çekmiştim. zaten 2000 den beri kuveytturk, albaraka, türkiye finans vb. kurumlarla hep çalışıyordum. bunları belgelendirince tabiki faiz hassasiyeti ile kredi çektiğim belli oldu herhalde. iade verdiler. ama çektiğimiz yanımıza kaldı. ama eminim çok masum arkadaşın canı işgüzar  kurum idarecilerinden yandı. tez zamanda eline silah almayıp darbeye katılmayan herkes döner inşallah. kimse yokmu sms veya kredi kartı kredi BES sendika fişleme veya iftira vb sebeplerden ihraç olan çok oldu. Allah masum olan bütün kardeşlerime yardımcı olsun inşallah. Beni görüşüm şu: komisyon görevi bitince örneğin 110 bin red  olanlardan, beraat takipsizlik ve işlem olmayanlar bir kanuni düzenleme ile mutlaka dönecektir. ben kendimi buna ayarlamıştım. red gelseydi bile inanın eminindim böyle bir düzenleme olacağına. Eşyanın tabiatına aykırı.suçsuz olan iade olacak.  beraat takipsizlik alan işlem görmeyen herkes dönecek. sadece vakti bekleyin. unutmayın taş değmeyen ayak yoktur bu dünyada. herkes bir sıkıntıdan geçecek. YA NASİP 

Hayırlı olsun sistemde kabul yazıyor mu ve 2006 üç il dışı durumu hala geçerli mi bu konuda aym karar verebilir ben Yök ten değilim merak ettim belki esneklik sağlıyorlar mı diye.. 

  • Beğeni 1

672 Enerji Bak. 23 Mayıs kabul sistemde

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.



  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...