İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

OHAL Ve KHK Mağdurları 4

Önerilen Yorum

Hesaplamalarıma göre kalan dosyalardan en az 7000 kişi daha iade olacak.Komisyon Haziran temmuz aylarinda yeniden hızlanacaktır.Kasim ayında da tüm dosyalar bitmiş olur.

  • Beğeni 1
  • Teşekkür 2
  • Katılmama 1

672 KHK - MEB - Temmuz 2018 takipsizlik- Sendika İstifa (Şubat 2016)-Kurum kanaati olumsuz- Komisyon Ret 28 Ekim 2021-25.İdare Mahkemesi

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Bugün karar çıkar mı dostlar, ne dersiniz???


672-MEB- Sendika- Kabul...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
varex, Bir saat önce yazdı:

 

burada herkes kara bir tablo çizebilir..herkes şu bu olacak diyebilir..

ama bazı gerçeklerde var..

iade sayısı arttı ve artmaya devam ediyor...

özellikle MEB SAĞLIK vb. kurum çalışanları banka, cihan medya ve sendika vb. kriterden iade olmaya devam edecek..

burada en çok kızması umutsuzluğa kapılması gereken TSK EGM ADALET çalışanları..

onların bile sakin kalabildiği bir dönemde bence olumlu düşünmeye devam edin..

komisyon ister 2020 yılı içinde bitirsin ister 2021..MEB den bekleyen arkadaşların bir çoğu iade olacak..

kendinizi durduk yere öldük bittik şeklinde demoralize etmeyin....

Heleki TSK dönen nerdeyse yok varsada duymuyoruz.Tam bir belirsizlik hatta tamamen red gelir diye düşündüğümüzde oldu ama bir umut iste.Fikir bile yürütecek belirtiler yok maalesef. 


689 KHK (Esim icin takip ediyorum.Inceleme Devam)

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
altirana, 26 dakika önce yazdı:

@Nazenin hocam sakin olun ne güzel esiniz çalışıyor biz bir evden iki ihraciz şuan hem maddi hem manevi zor durumdayız ama beklemekten başka elimizden inan birşey gelmiyor çoğu gitti azı kaldı diyelim 3.5 yildr bekliyoruz ne yapalım sonu iyi olsun

olsun hocam sonu güzel olsun inşallah. bizi ayakta tutan tek şey güzel bir son ümidi. 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

@Nazenin  hocam inanın bende aynı durumdayım.daha dün ailemle tartıştım çocuğumla nezamana kadar sığıntı gibi durabilirizki.ama yine Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.ben bir imza attım sene 2008 .aradan 12 sene geçti.bakın hayatınızı paylaşacağız düşündüğünüz insan 12 senedir bana  hayatı zindan etti.duracağınıda sanmıyorum.evlatlarımız Allahın bize emaneti.onlara elimizden geldiğince iyi bakmalıyız.kızımdan biliyorum babasız çocuk yarım ama annesiz çocuk bir ölü gibi olur.o yüzden dirayetli ve dimdik ayakta durucaz.birbirimize buradan moral vericez.bizi bizden başka kimse anlamaz.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

arkadaşlar merhaba hepiniz ohal komisyonunun uzamamasını istiyor.sizden özür dilerim ama ben kendi adıma uzamasını istiyorum çünkü mahkemem devam ediyor ve bu corona yüzünden eylüle ertelendi. öğretmenim 2014 yılı şubat ve mart ayında iki aylık sendikadan ve birde 2013 yılında ayrılmış olduğum daha önceki mesleğimde etkin pişmanlıktan faydalanan birinin ismimi vermesinden dolayı bekliyorum.kendi memleketim olan küçük bir ilçede çalışıyordum herkes birbirini iyi tanır. kurum görüşü yönünden de sıkıntı yok ama bekliyorum. ohal komisyonu uzamaz ise benim halim nasıl olacak bilemiyorum. 

  • Beğeni 3

672 KHK 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Yalnız gün içinde ne burdan ne de face ten doğru dürsüt karar göremedik ?  ya akşama doğru kararlar düşer yavaş yavaş ya da komisyon bu hafta yatmış ?


R.e

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Muhammet Adıgüzel, 7 dakika önce yazdı:

Yalnız gün içinde ne burdan ne de face ten doğru dürsüt karar göremedik ?  ya akşama doğru kararlar düşer yavaş yavaş ya da komisyon bu hafta yatmış ?

Ben az da olsa karar paylaşılacağını düşünüyorum hocam...

  • Beğeni 1

672-MEB- Sendika- Kabul...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Şimdi baktım.inceleme devam ediyor.677 KHK.EGM


677 khk egm

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.



  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
×
×
  • Yeni Oluştur...