İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Konuk
ozelharekat61, 4 saat önce yazdı:

Senelerce buraya tereddütsüz kabul yazacağım günü bekledim en ufak kendimden şüphem yoktu ancak bugün RET kararımı komisyon sayfasında gördüm bu ülkede zerre adalet hukuk vicdan olmadığını da görmüş oldum 

679 KHK-EGM-2018 TAKİPSİZLİK aldım

Şahsıma ait hiçbir kriterim yok kodlamam iki kod da DİL alan AD yani fetöcü değil şeklinde ama eski eşimden dolayı ihraç oldum somut değil ama soyut eş kriterinden dolayı silahlı güvenlik birimi olduğumuz için ret aldım eski eşimle boşanalı 4 sene olmasına rağmen yine de ret verdiler diyecek birşey yok MEB de öğretmen veya kurumlarda normal memur olsaydık bu olmayacaktı çok üzgünüm 

Bana savcılığın vermiş olduğu takipsizlik kağıdının son paragrafında özellikle savcı şahsın fetöyle irtibatlı ve iltisaklı olmadığı anlaşılmıştır diye açık açık yazmasına rağmen ben ben nasıl irtibattan iltisaktan ret alabiliyorum bu kağıdı bana devletin mahkemesi verdi devletin savcısı açık açık irtibatlı ve iltisaklı olmadığı anlaşılmıştır yazdı ama şimdi bana irtibat iltisak diyip ret verdiler Allah belanızı versin diyecek başka birşeyim kalmadı

 

Geçmiş olsun. İnfaz koruma memuruydum.  Takipsizlik evrağında irtibat ve iltisak yoktur yazısı vardı savcının. Ayrıca bağlı olduğum personel komisyonu tarafından 2 kez, "örgütle irtibat ve iltisak yoktur meslekte kalmasına karar verilmiştir" raporu düzenlenmesine rağmen hem ohal komisyonundan hemde idare mahkemesinden red aldım. Yalnız değilsiniz bu konuda. Sabırla, inatla, mücadeleden vazgeçmeden bu hukuksuzluğun bitmesi için her ne gerekiyorsa yapacağız. Bu hukuksuzluğu yapanlara bu ülkeyi dar edeceğiz...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
ozelharekat61, 3 saat önce yazdı:

https://imgyukle.com/f/2022/01/26/oUw9GP.jpg

Evet @varex @Ophelia @altuğ @MsK. Ve diğer tüm forumdaş arkadaşlarım bu benim takipsizlik kağıdım soruyorum size devletin savcısı altını çizdiği yerdeki yazıyı yazan bu devletin bu mahkemelerinde görevli savcısı ve takipsizlikte bir kelime bile eş durumu vs geçmiyor çünkü hukuki değil suç şahsidir. Bu devletin savcısı bana fetöyle irtibatlı ve iltisaklı değildir diyor ve bunu açık açık takipsizliğe yazıyor ama bana şimdi komisyondan gelecek kararda kurum kanaati veya irtibatlı iltisaklı diyecekler öyle mi bu nasıl bir çelişkidir bu nasıl bir hukuktur bana bunu bir kişi açıklasın Allah rızası icin açıklasın ya

dogrularini bildigin yanlislari aciklayamiyosun bazen. Keyfilik o kadar ust seviyede ki.. 

sn @ayla size de cok gecmis olsun. İnsanin tekrar tekrar ayni acilari yasiyor olmasi ne korkunç.. Bende korkarak aciyorum komisyon sayfasini. Bu kadar beklemisken, hicbir kriterim yokken..

Güncelleme • • Konuk

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Karagöz, 52 dakika önce yazdı:

özelharekat61, şimdiye kadar ret alan dostların dediklerini hiç mi okumadın? "Hiçbir şeyim yoktu ret aldım" diyenlerin yakarışlarına hiç mi denk gelmedin?

Ya da okudun da onlara içinden "yalancı" mı dedin? Bu kadar kişi aynı şeyi söylerken hem de. Kaç yaşındasın sen?

Ya da ret alanların "ref" yüzünden mi ret aldığını düşündün? Veya fotocu olduğu için mi? Veya aramızda bahsettiğinin 10 katı başarıları olanlar olmadığı için mi?

Emin olman gereken kendi masumiyetindi sadece, onların seni iade edeceği değil. Sen sen ol bir daha kendi ailen hariç hiç kimseden o kadar emin olma. Hele bunların düzeninden hiç olma.

Sana bir kötü haberim daha var. %99.99 idare mahkemesi de seni iade etmeyecek. Yukarıda boş yere ümite verenlere de sakın inanma.

Yine Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki seni iade ettirip daha önce ret alan dostlar hakkındaki yargını perçinlememiş. Büyük kul hakkı Allah muhafaza.

Umarım herkese ders ve ibret olur.

Buraya kadar sinirlenmeden veya bana sövmeden okuyabildiysen geçmiş olsun dostum. Seni severim. İntikamımızı almada bizlere destek olacağına eminim. Kas gücü de lazım olacak çünkü.

Yazdıklarım sadece kendim için olanlardı burda yüzlerce kişinin acısını paylaştık sendikadan ret alan da bankadan alan da farketmez kimseye suclu gözüyle bakmadım sadece bana ret verecekleri kendilerinin kriter yazdığı bi kriter yok diye kendi düşüncelerim yazdıklarım dı yapacak birşey yok ülkede hukuk zaten yok olmayan birşeyi aramak da boşa kazma vurmak gibi idare mahkemesinden de cok bi beklentim yok cünkü bizim gideceğimiz idare mahkemeleri zaten talimatla kurulmuş idare mahkemeleri o yüzden işimiz artık Allah a kaldı 

  • Üzülme 1
  • Onaylama 1

679 KHK-KYOK-İnceleme devam ediyor-Sd Kart:DİL 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
defterdarzade, 26.01.2022 - 01:21 yazdı:

7986 sayılı Kanun (686 sayılı KHK) ya ilişkin Anayasa Mahkemesi Kararı yayımlandı.

Ekli listeler Anayasaya uygun bulundu. Bir daha kamu görevinde çalıştırılamayacağı hükmü Anayasaya uygun bulundu.

Hem de oybirliğiyle. Bir ümit iptal olur, olmasa da mutlaka oyçokluğu ile çıkar diye düşünmüştüm.

AYM bence hukuk tarihine geçecek çok kötü bir karar aldı. Geçmiş olsun. 

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/01/20220126-7.pdf

 

Bizim nazarımızda AYM rejimin "Halk Mahkemesidir" 

Dolayısıyla verdikleri kararlar malumun ilamıdır.

Sorun, @ECHR_CEDH 'nin hala AİHS'nin 6. Maddesini açıkça ihlal eden "Halk Mahkemesini" bir iç hukuk yolu olarak kabul etmesidir.

Biz de her yerde bu hukuksuzluğu anlatacağız.


VardırBirHayr

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
desensiz, 4 saat önce yazdı:

Anayasa Mahkemesi KHK ile ilgili kararını açıkladı, sonuç hüsran. https://normkararlarbilgibankasi.anayasa.gov.tr/ND/2021/45

Anayasa Mahkemesi aldığı bu kararda irtibat ve iltisak kavramını ilk kez net bir şekilde tanımlayıp, irtibat ve iltisakı terör örgütü üyeliğinin bir önceki aşaması olarak yorumlayarak, üyelikle, irtibat ve iltisakı ayrılmaz bir bütün olarak görüp yapılan ihraçların hepsini hukuka uygun bulmuştur.

  • Kızma 1
  • Onaylama 1

  • MEB, 672 KHK, hiçbir kriter eşleşmesi yok haliyle hakkında ne adli ne de idari işlemde yok.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Ret alan arkadaşlara geçmiş olsun bu kadar bekletip bu kötü durumla karşılaştırmak vicdansızların yapacağı iş. Başka da ne söylenebilir? 

Defaten yazdım kendi durumum için komisyon başvurumu da idare mahkemesi başvurumu da adamakıllı okumadan gereken incelemeyi yapmadan hukuku hakkı gözardı ederek kendilerini garantiye(!?) alacak şekilde zamana oynayarak 'yazı' yazmışlar 'ret' vermişler. Çünkü kendilerini bağlayıcı ve zorlayıcı bir durumları yok. Düzen neyse onu devam ettiriyorlar. 

Şimdi ismini hatırlamadığım bir forum üyesi arkadaş vardı. Komisyona vs. başvuru yapmamıştı yanlış hatırlamıyorsan. Tabiiki baya tepkiyle karşılaşmıştı. Bugün yaşadıklarımı gördüklerimi gözönüne alırsam bence haklıymış. 


⚓??Atatürkçü Kuvvacı 701'li Deniz Astsubayı--OHAL Komisyonu /Fazla Bekletmeden "RET" Verdik - 4 Kasım 2019 --- 24.İdare biraz bekletip "RET" Verdi  /--Adli süreç '' Beraat''--/  ??⚓

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

İzmirde adamakıllı avukat tavsiyesi verirmisiniz? 


jnjnkj

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
desensiz, 8 saat önce yazdı:

Anayasa Mahkemesi aldığı bu kararda irtibat ve iltisak kavramını ilk kez net bir şekilde tanımlayıp, irtibat ve iltisakı terör örgütü üyeliğinin bir önceki aşaması olarak yorumlayarak, üyelikle, irtibat ve iltisakı ayrılmaz bir bütün olarak görüp yapılan ihraçların hepsini hukuka uygun bulmuştur.

Zaten bu irtibat ve iltisak olayını hukuki anlamda ilk kullanan kurum Anayasa Mahkemesiydi. 15 Temmuz'dan hemen sonra Anayasa Mahkemesi, kendi üyesi iki hakimi sadece ''yaptıkları değerlendirme'' ile ihraç etti ve bunun yolunu açtı. İmam osursa cemaat sı..rmış hesabıyla ülkede yüzbinlerce insanın hayatının içine ettiler maalesef. Yani balık baştan koktuğundan Anayasa Mahkemesinden bu konuda hukuki, ahlaki ve vicdani bir karar beklemek yanlış. Hukukun mutlak anlamda hiç bir zaman egemen olmadığı ülkemizde bu işi yine siyaset çözecek. 


Ceza Yargılaması (Kesinleşmiş Beraat),  Bakan Oluru ile İhraç (Göreve İade).

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Arkadaşımıza ait karar;

668 - Kriter yok - Beraat - Yargıtay Temyiz aşamasında - Kendisi şuan emekli(Asb) - RET

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...