İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Expert, 59 dakika önce yazdı:

Sayın karagöz size bir şey sormak istiyorum bu konuyla ilgili.Meclis çoğunluğu olmazsa bile khklarin iptali söz konusu olur mu.Maalesef umutlarımı yitirdim moralim bozuldu çok.

Ortalık karışır hocam net bir emsali yok. Bir yanda KHKlar mecliste kanunlaşmış durumda. Öte yandan işlem yürütme yani cumhurbaşkanlığı kararnamesini yetki alanına giriyor. Sistem birbirini kilitler.


TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhaba

20. idare mahkemesi nerede acaba?


672 KYOK YÖK

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
harekat1071, 04.03.2023 - 01:17 yazdı:

12.01.2023 tarih ve 32071 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Anayasa Mahkemesi’nin 30/6/2022 tarihli ve E.: 2018/137, K.: 2022/86 sayılı Kararında, Anayasa ile güvence altına alınan  temel hak ve özgürlüklerin giderim aracını ortadan kaldırdığı  tespitiyle  7075 sayılı Kanunun 10. Maddesindeki Komisyon  tarafından görevine iade edilenlerin kamu görevinden çıkarılmalarından dolayı herhangi bir tazminat talebinde bulunamayacakları  cümlesinin iptaline karar verilmiştir.

12 ocakta bu yolu açan AYM kararı verildi zaten buna istinaden kuruma başvurmuştum dilekçe ile bir ay dolmak üzere ama geri dönüş olmadı.

Hocam mail adresimi versem kuruma verdiğiniz dilekçe örneğini paylaşır mısınız. Ben de müracaat edeceğim bir hafta kaldı sürenin dolmasına 


672 KHK MEB beraat 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Bambam, 26.02.2023 - 23:28 yazdı:

28 idarede duruşmalı davası görülen arkadaşlar karar ne kadar zamanda çıktı ? Bilgi verebilecek olan var mı ?

2 yıl sürdü yaklasik


İnceleme devam 677 hava kuvvetleri

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Sessiz harf, 12 saat önce yazdı:

Merhaba

20. idare mahkemesi nerede acaba?

Ankara İdare Mahkemeleri için Google' dan CEPA AVM, Sanayi Bakanlığı veya DSİ olarak arama yaparsanız kolayca bulursunuz. Bu yerleşkelerin hemen yakınında veya arkasında. İl dışından gelenler ise metroya bir şekilde bindikten sonra ODTÜ durağında inerse 10 dk.lık yürüme mesafesindedir. 


679 KHK - RET - KRİTER YOK (KURUM KANAATİ) - ANKARA 26. İDARİ (RET) - MART 2023' TE İSTİNAFA BAŞVURDUM.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

28.İdare Mahkemesınden Dil kodu ve kurum kaanati ile iade olan EGM mensubu var mı veya ret alan


677-EGM-SGK kaydi

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
stg, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

Bir bakanlığın kariyer memuruyken, Başbakanlık Sektörel birimine sürülüp, daha sonra buradan ihraç edilenlerdenim. Mayıs 2022 Komisyon red, ardından ocak 2023 21. idare mah kabul çıktı. boylece yaklaşık 7,5 yıllık damgalanma, 6,5 yıllık da ihraç dönemi bitmiş oldu. Bu arada istinaf da idarenin YD talebine red verdi.

Geçen hafta, daha önce çalıştığım Bakanlığa başlama yaptım. Beni iyi tanıyan bir üst amir, özellikle kendi biriminde başlamamı istemiş. Bu benim için oldukça anlamlıydı ve gayet iyi karşılandım. Ancak, maalesef eskiye göre birçok anlamda geriye gidiş gözlemledim veya yorumladım. 

İhraç dönemimde yazılıma merak salmış ve bu alanda kendimi yetiştirerek iş bulup çalışmaya başlamıştım. Şimdi ne yapacağım konusunda emin değilim. Başka bir şehirde olduğum için de uzun bir izin aldım. Seçim geçsin, bir bakalım niyetindeyim.

Buradaki insanları görünce, ülkeye dair ve son dönemde yerle bir olan umutlarım artıyor.

Darısı başınıza diyorum. 

Gözünüz aydın olsun. Düşünüyorum  dediğinize göre  devam kararını  sorgulamadasiniz anladığım kadarıyla.Ben de 5.5 yıl sonra başladım hiç birsey bıraktığımız gibi degil maalesef.Ya da bizim içimizdeki  ışığı söndürdüler. Eski  meslek aşkı kalmamış  ben de .Ben bir EYT liyim artık   çok tahammül edeceğimi zannetmiyorum  Rabbım en kısa sürede  genç meslek aşkı sonmemis bütün kaderdaslarimi sevindirsin inşallah. Berat kandili dualar kabul olurmuş..sağlık huzur ve bütün güzel haberler  forumdaki  tüm sakinlerin olsun .Rabbim onlara hem dünya hem ahirette en güzel müjdeler  yaratsin .Amin amin amin

Hayırlı kandilleriniz olsun .Ramazana  ulaştırsın Rabbım cümlemizi...Tüm güzellikler  müjdeler  sevinçler  sizleri ve  sevdiklerinizi  bulsun ...


672 KHK sendika SGK  kabul

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Demek ki neymiş dostlar, bizlere zulmedenlere karşı olan milli nefret her türlü şahsi hesabın üzerindeymiş. Canınızı sıkmayın, zaten fazlasıyla çile çektik hepimiz. Haklarımızı sonuna kadar alacağız, zalimlerimizle de hesaplaşacağız inşallah.


TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhabalar herkese; dosyam 27.idare de. 2020kasim ayında başvurmuştum. 13subatta nüfus kayıt örneği sisteme yüklenmişti. Kalemi aradığımda. Karar verilmiş olduğunu yazılma aşamasında olduğu söylendi. Kararın ne olduğunu söylemiyorlar. Sadece içiniz rahat olsun denildi. Bu cümleye seviniyorum inşallah sonunda üzülmem. SMS sorgu yaptım. SMS cvbi gelmedi. Sizlerde de böyle bir durum oldu mu? Herkese iyi günler..


677 KHK.ret. kurum kanaati beraat.ankara 27.idare. fetö ve tüm cemaat tarikatlardan oldu bitti nefret eder.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...