İçeriği gör
Konuk

Gündem Dışı Sohbet

Önerilen Yorum

gecen sene tam bu zamanlarda paristeydim bir sağ yapıyorum bir sol arabamla ajdar çikita muz son ses acık serseri mayın gibi geziyoruz yanımda jack var 

  • Şaşırma 3

Bitirim Firarda..

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Ay @Teacher hocam sinop mantisi ama seklide farkli sanki onun canimda istedi en son gecende demsitim sinopta guzel hatiralar kalmisti bizde?

  • Beğeni 2

Komisyon hala incelemekte....

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

tüm mahalle sakinlerine iyi geceler...

mutlu ve sağlıklı kalın her daim..

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Iyi geceler dostlar 

  • Beğeni 2

679 KHK- İnceleme devam ediyor. Kriter yoktur.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Wonder, 3 saat önce yazdı:

JdDyne.jpg

Elinize sağlık harika görunuyolar afiyetle yiyin @Wonder

 

varex, 3 saat önce yazdı:

https://imgyukle.com/ bu siteden faydalanabilirsiniz..

öncelikle fotoyu bu siteye yükleyeceksiniz..

akabinde fotonun sitede belirtilen linkini kopyala yapacaksınız..

son işlem kopyaladığınız linki buraya yapıştırma..

zaten yapıştır seçeneğinden sonra foto burada gözükecektir..

Teşekkürler @varex ben de ekmek yapmiştım geçen gün paylaşmak istemiştim becerememiştim

 

Ophelia, 7 saat önce yazdı:

Şimdi ise susuyorum..

O içimdeki fırtınayı belki susturmaya calisiyorum.. Ama boğazım düğümleniyor..

Şu zamana kadar haksizca yaşadığım ne varsa gözümde beliriyor.. 

Haketmedim.. Hem de hiç

@Ophelia o kadar haklısın ki ama işte takdiri ilahî yapacak birşey yok bunları yaşamamız gerekiyomuş demek ki bunun faydalarını ileride göreceksin inan sana hayatı öğretecek çok tecrübeler edineceksin   dostunu düşmanıni tanıyacaksın  hiç olmanın erdemine varıp  sadece Allaha güvenip ondan istemeyi öğreneceksin ve onun verdiği huzuru hissediceksin kalbinin derinliklerinde .Herşeyi oluruna bırakirsan rahat edersin, bak bir virüs hayatımızı altüst etti herkese eşit davranarak hemde.Sonu güzel gelecek inşaallah ve sen kaldığın yerden devam edeceksin aynı aşk ve şevkle inşaallah?ve dilerimki Allahtan en kısa zamanda seni hayallerine kavuştursun?

Güncelleme • • Umutlu
  • Beğeni 2

672 KHK MEB -Sendika-Takipsizlik- komisyon incelemesi devam ediyor

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Syslc, 2 saat önce yazdı:

 

Teşekkür ederim, @Wonder ve @Teacher hocam. Ben Kayseri'de üniversiteyi okumuştum. 4,5 yıl kaldım orada. Çoçuklar büyük olunca harçlıklarıda büyüyor. Yaklaşık 23 yıl kamuda çalışmışlığım var. 6 ay da Ankara da Genel Komutanlıkta askerliğimi saydırdım.Çalışsaydık Eyt li olarak 27 yıllık olacaktım. 

Hoşgeldiniz yoktunuz bahadır maşallah hocam çocuklar büyük olunca mı kolay bu imtihan küçük olunca mı karar veremedim..

  • Beğeni 1

672 khk Diyanet ihraç 21 şubat 2018 beraat incelemesi devam ediyor ?

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Sayın @elaf hocam yazılanları  okuyuyorum, yazmıyorum çoktandır. Büyük çoçuklar okula giderken harçlık daha çok alır. internetli akıllı telefonları  olmazsa olmaz. Motor meraklısına motor, bisikletciyse yarış bisikleti. çoçuğun Sultan papağanına yem alınır her hafta. Sigara içene sigara parası verilir. Küçükken rahatsınız gezmek ve oyuncak dışında birşey istemezler. Birde memurluğun son dönemin de yükselip yönetici olmak beklerken, yaş itibari ile gençlikten uzaklaşıldığında vasıfsız sayılacak bir işi yapmak daha yorucu.

Güncelleme • • Syslc
Düzeltme
  • Üzülme 4
  • Onaylama 2

Yok

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Avantajı ise evini, arabanı zamanında  almış olduğun için kira ödemiyorsun.  Varsa kirada yerin onun da kirasını alırsın. Olmayan kira da almaz. 

  • Beğeni 4

Yok

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Gunaydın millet... Nasılsınız bakalım  ? Eminim klasik bu soruya klasik cevaplar gelecek ? Zaten çok ciddi ve yardımı güç cevaplar için inanın benimde bir hazırlığım yok. (Deseniz CORONA olduk bi tencere çorba getir .... Allah CC muhafaza eylesin zor bu işler.) 

1. nedense forumda  sıklıkla kendimi 6. histeki ''bruce willis'' hissediyorum. bunu sayfaların çabucak dolmasına , gündemin hızlı geçişine bağlıyorum  ? ben oldukça ağar çekim yaşamasını seviyorum...

2. Kaçırmış da olabilirim fakat aydınlanma ihtiyacından dolayı 

''iyi ki sağlık bakanlığında bir yerlere tayinin ataman vs. olmamış...

İç İşleri Bakanlığının öz evladısın sen Sayın Ophelia.. ''  @Ophelia ben sizi sağlıkçı biliyorum . Çok özel değilse İç işleri ya da EGM  bağlantısı nasıl oluyor. Daha öncede sordum. Askerdeki doktor gibi mi ?

3.Yine çok özel değilse @RosedewittbukateR sizin de eğitimci, öğretmen olduğunuzu okumuştum da branş sormuştum merak işte ? 

4. Ben daha önce yazdım bi kaç sefer. Öğretmendim. 672 KHK ihraç. Elektrik / Elektronikten anlarım biraz. Ticaret , şoförlük , yöneticilik, danışmanlık, v.s v.s . Fikir ve yol haritalarına önem veririm. 

5. Anladığım kadarı ile *vergi uzmanımız *öğretmenlerimiz *ev hanımları  *polisler *asker de var galiba  danışılacak pek çok alan da var. ? 

selamlar...

 

 

 

 

  • Beğeni 3

672 KHK

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

he bide bi aralar konuşmuştuk dedim ya geriden geliyorum die ?  bakınız bende de UN ve SÜT le ilgili girişimcilikleri M sonucu bişiler var. epey CE titiz uğraşılarım, bilgi birikimim ve aldığım sonuçlar var. ? (içli köfte,kek,mantı işine girmedim ? kazanamayacağım yarışa girmem .hanımı ve kızımı bu konularda geçebileceğimi zannetmiyorum ). 

QPwY98.jpg

QPwLBo.jpg

 

  • Beğeni 5

672 KHK

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



  • İletiler

    • Hocam, kendinize haksızlık etmeyin. Devlet söz vermiş 657ye uyduğun sürece sorun yok demiş. Birçok kişi de buna güvenip kendini o memuriyet için hazırlamıştı ve o işe kendini adamıştı. Özellikle belli bir yaştan sonra gerçekten zordu bu işler. Birçok kişiye de yedikleri damga çok ağır geldi, yeni bir hayat kurmak için o psikolojik gücü kendilerinde bulamadılar. Bunun üstüne uğraştığımız davaları parçalanan aileleri ekleyin. Hayatta kalabilmeniz bile başarı aslında.
    • 8 sene geçti ve hiç bir şey değişmedi. Parkomatta  çalışdım, inşaatlarda çalıştım, tarla işlerinde çalıştım, bir buçuk sene kadar dershanede çalıştım (depremden sonra kapandı) fabrikada 3-5 ay çalıştım ödeme sorunu olunca  ayrıldım yine inşaattayım. 8 yılda bir kazmaya sap olamadım, ortalamaya baksan 8 yıl asgari ücret altında kazandım. Hep günü kurtarma uğraşıyla  geçti 8 sene. Bu 8  sene bana ne kadar beceriksiz işe yaramaz olduğumu gösterdi. Bazen düşünüyorum nasıl bir günahım varmışta bu duruma düştüm ve kurtulamıyorum ... Ülkenin hukuk olsun adalet olsun ekonomi olsun vesaire memnun değilizya, ben bunun bin katı kendimden memnun değilim ...
    • Yeminle şaka gibiyiz ya. Herkese açık bir forumda birbirine dilekçe dava danışan, fikir alış verişi yapan, sabır tavsiye eden, gündem hakkında analizler yapan "terörist" mi olur arkadaş? İçinde olmasak tam bir komedi değil mi şu durum aslında? 8 sene be.
    • Bir düşüncem de KHK mağdurlarıyla ilgili... Mağdurlar bu işin çözümünün peyder pey olacağını bir türlü anlayamadı... pazarlamada "foot at the door" diye bir tabir vardır, yani ayağınızı kapıya koyabilirseniz, satışı büyük ihtimalle halledersiniz... burada da o ayak, ufak da olsa, KHK'lı bir grubun toplu iade olmasıydı... mesela takipsizlik-beraat alanlar iade olabilseydi, orta-uzun vadede birçok KHK'lının iade olma yolu açılacaktı, çünkü o kapı açılmış olacaktı bir kere... ama bunun yerine ne zaman takipsizlik alanların iadesi gündeme gelse, diğer tüm KHK'lılar "bizde, bizde, bizde..." demeye başladı ve o kapıya ayak bu yüzden hiç konulamadı, çünkü kapı hiç açılamadı... Bu talepler nedeniyle, iade işi toplum nazarında en ağır kişinin iade olacağı şeklinde ve çok ağır mali külfete neden olacak şeklinde yorumlandı veya imajı o şekilde verildi (Abdurrahman Dilipak'ın idareyi KHK'lılarla ilgili mali külfetle korkutma twitini hatırlayın)... halbuki hep beraber en azından takipsizlik-beraat alanlar gibi toplum vicdanını da kanatan bir kesimin iade olmasını savunsaydık, orta-uzun vadede birçok KHK'lının iadesi toplum nazarında daha kabul edilebilir hale gelecekti...
    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...