İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

18-07-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 14 puan
    Merhaba hayırlı akşamlar diliyorum. Eşim için takip ediyorum. Tek banka vardı.(686) 2018 Ekimde KYOK almıştık. Kurum görüşü Ocak 2021'di. Olumluydu. Öyle haber verdiler. Sadece 2014 Eylül'de 44gram altın hesabı (4300₺) değerinde idi. 2016 Ocak ayında parayı çekmiştik. Yani tek hareket vardı. Kesin idae beklerken bugün akşam red kararını gördük. Beynimizde kaynar sular aktı. Kurum MEB. İade bekliyorduk. Rabbim bizlere bunları yaşayanları dünyada ve ahirette yasatmadan ölmeyi nasip etmesin. Kazandıkları paralar hastalıklarına yetmesin. Hâlâ şaşkınlık içerisindeyim.
  2. 12 puan
    Fareleri suya koyup kaç dakika dayanacaklarını deneyen bilim insanları ilk etapda 15 dk dayandıklarını sonra kendilerini suya bıraktıklarını görüyo tam bu aşamada çıkarıp kurtarıyo biraz dinlendirdikten sonra tekrar suya atıyolar bu defa 5 değil 10 değil tam 60 dakika dayanıyo fareler nedeni kurtulma ümitleri Bu farelere benzettim bizleri ağzımıza bi kaşık bal verip yıllarca ümitlendirerek oyaladılar ve bu şekilde sükuneti sağladılar daha da kötüsü ha şimdi ha sonra yıllar geçiyo
  3. 8 puan
    Aynen öyle oldu Sayın Gül reçeli. Komisyonun kuruluşunu, '90 bin iade varmış yuppii' duyumlarını, bir ara yandaş kalemlerden sıkça çıkan 'mağdur var galiba' yazılarını bu şekilde düşünün. Artık gerek kalmadığını düşündükleri için bu duyumları ve yazıları da iyice azalttılar. "Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır." Çözümü dışarıdan beklemenin artık zamanı geçiyor sanırım.
  4. 7 puan
  5. 4 puan
    Evet bunu cok defa bende vurguladım komisyon 2019 kasım ile 2020 mart arası (bu tarih turkiyede pandemi başlangıcı) iki hatta üç kriterden bike iade verdiği kararları görüyorduk fakat 2020 nin mart ayından sonra pandemi de başlayınca hem komisyonun çalışma hızı düştü hemde özellikle MEB de artık eskisi gibi birden fazla kriteri dosyalara ret vermeye başladı bu komisyonin kendi hukuksuz çalışma sistematiğine bile sadik kalmadigini gosteriyor muhtemelen siyasilerden iadeleri kısın tarzinda bir emir de almış olabilirler bende MEB den hala karar bekliyorum ama umudum yok denecek kadar az çünkü bende de sendika artı 17/25 den öncesine ait olsada kapatılan kurumlarda kisa bir süre çalıştığım için SGK kaydı var dolayısıyla iki kriter var haliyle umudum pek yok geçmiş olsun şahsi fikrim idare mahkemesinden bir halt çıkmaz yok yere avukata falan para yedirip magduriyetinizi katlamayın adlı yardım talepli başvuru yapın muhtemelen mahkemeniz sonuçlanana kadar seçim tarihi de gelmiş olacak zira KHK lılar için dananın kuyruğu o zaman kopacak çünkü KHK zulmü siyasi otoritenin intikam ve rehin alma aparatı olarak kullanılıyor hukuk falan hikaye tüm hukuk yolları iktidar tarafından tikanmis dolayısıyla bu zulüm siyasi bir kararla başladı yine siyasi bir kararla sona erecek seçimi bir daha bu şer şebekesi kazanırsa geçmiş olsun 2030 lara kadar bu mesele çözülmez ama olası bir iktidar değişikliği bu huzursuzluklara da bir çözülme yaratacaktır tedrici olarak insanlar görevine ve haklarına kavuşacaktır ama evvelen bu kirli ittifaktan kurtulmamız lazım diye düşünüyorum
  6. 4 puan
    Merhaba kaderdaşlarım, iade olanlara hayırlı olsun, Allah bir daha böyle bir haksızlık, adaletsizlik yaşatmasın . Red alanlara da geçmiş olsun, Rabbim haklarınızı en kısa zamanda almayı nasip etsin. Benim inceleme hala devam ediyor. Bu bayramı da yine bayram gibi geçiremeyeceğim, tıpkı bundan önceki bayramlar gibi. İşine dönemeyen herkes benim durumumda. Allah yardımcımız olsun. Bayram gelmiş neyime..
  7. 4 puan
    Komisyon 2020 yılında bir kaç kriterleri kabul etti. Biz 2014 Ocak ayında Ziraat Bankasından 128000₺'lik kredi çektik. İsteseydik malum bankadan çekebilirdik. Komisyon bunu bile kaale almamış.Rabbim bu zalimlere hem bu dünyada hem ahirette gün yüzü gostermesin
  8. 4 puan
    677 KHK EGM 2018 Takipsizlik almıştım. En son geçen cuma kontrol etmiştim, çok şükür bu gece kabul kararımı gördüm. Garson kodlama hakkında bilgim yok.
  9. 3 puan
    Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle benim hareketsiz bank asya hesabı vardı ama aynı dönem de birikim yaptığım altın hesabı halkbankasinda idi. Araba almak için hesap açmış vazgeçmiştim. Hatta 2 ay sonra araba değiştirip araba için gönderdiğim halkbank hesap açıklamasına araba yazmistim. Bunları delil olarak döküman olarak dilekçeye ekleyip tüm tezlerini çürüttüm. Akabinde iade olmuştum. Sizler de benzer durumlar varsa en azından idare mahkemelerine sunun sizin yararınıza olur. Hayırlı akşamlar
  10. 3 puan
    Ret alanlara imtihanlarında sabır ve kolaylık dilerim. Kabul alanların gözleri aydın olsun. Neyin hayırlısı olduğunu zaman gösterir. Enseyi karartmamak ya da mutluluktan havalara uçmamak lazım.Denge ve sakinlik her zaman iyidir. Hayırlı geceleriniz olsun.
  11. 3 puan
  12. 3 puan
  13. 2 puan
    Bir çok saçmalık var ama; bu banka saçmalığı başlı başına trajedi. Prim almak için okulları gezip hesap açtıran bankacılar vardı. Adam eşine de hesap açmış zorla. Yazık oldu insanlara. Duruşma talep ederse idareden döner belki.
  14. 2 puan
    Amiinn Allah yâr ve yardımcınız olsun
  15. 2 puan
    İade olan arkadaşlarımız gözünüz aydın ? sizler kadar mutlu oldum inanın Allah başka sıkıntı yaşatmasın darısı tüm mağdurlara olsun Red alan arkadaşlarımız çok geçmiş olsun söyleyecek söz bulamıyorum ? bundan sonraki süreçte Allah kolaylik versin inşaallah sonu güzel gelsin
  16. 2 puan
    @Mustafa TAŞ @Mustafa TAŞ Değerli kardeşinize ve sevgili yeğeninize duacıyım.Durumları ile ilgili bir gelişme var mı?İnşallah evinize,hanenize bayram öncesi mutlu bir haber ulaşır.Rabbim sevdiklerimize hayırlı ömürler versin,güzel yazılar yazsın. İade olan arkadaşlara çok sevindim,her red kararı da da üzüldüm.Her şey gönlünüzce olsun.
  17. 2 puan
    @rifkirifki0606@rifkirifki0606 çok sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz tedavi görüyordu. İnşallah durumu iyi dir. Moral olmuştur kendisine. Tekrar geçmiş olsun, gözünüz aydın. Bekleyen herkesin kabul yazısı görmesi dileklerimle....
  18. 1 puan
    dayanacak gücüm kalmadı artık. çok yoruldum çoook, son beş yılda yaşadığım bütün olaylar beni çok yıprattı son günlerde çok agresif biri oldum, sık sık depresyona giriyorum ?. En ufak şeyler büyük tepkiler veriyorum. İnsanlar bu tavrımı çok yadırgıyorlar; çünkü daha önce benim bu hallerime hiç şahit olmamışlardı. Ufukta bir ışık var mı, ne yapacağım, ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Tanıdığım biri referansla iade oldu, bana da önerdi, ben olmaz dedim. Şimdi acaba diyorum.. öneriniz var mı kaderdaşlar?
  19. 1 puan
    Bu konuda doğrudan tavsiyede bulunamam, ancak kararınızı forumdaki örnek dilekçeleri inceledikten sonra vermenizi tavsiye ederim. Uğraşırım, peşine düşerim, hukuk dilinden anlarım diyebiliyorsanız bence zaten gerek yok.
  20. 1 puan
    Şu ana kadar idare mahkemesinden gördüğüm iade sayısı bir elin parmakları kadar. Onların da yarısını istinaf yürütmeyi durdurma kararı ile engelledi. Durumunuzdan bağımsız olarak, idare mahkemesinde dönüş çok zor. Tabii yılmak yok, mücadele devam ediyor. Sadece beklentiyi yüksek tutup tekrar bir hayal kırıklığı yaşamamanız için söylüyorum.
  21. 1 puan
    Arkadaşlar 672 MEB inceleme devam.Red alanlara geçmiş olsun iade olanlar için çok güzel olmuş çifte bayram.Peki üst tarafta okuduğum kadarıyla arkadsin kuruma sorulmuş o halde red gelmiş.MEB de kurum görüşü herkese alınıyor mu?Kurum görüşü dosyanın son aşaması ?Çevrenizde kurum görüşü alınmadan dönenler var mı?Bilgisi olan bizleri aydınlatırsa seviniriz.
  22. 1 puan
    Mrblar beni de eklermisiniz telegram a 686 iadeyim 05535993614
  23. 1 puan
    Geçmiş olsun banka destek olarak değerlendirilmiş muhtemelen karar geldiğinde tarih sayı ve gerekçeleri paylaşırsanız bekleyen MEB personeli için belki faydası olur. Emekliliğe yakın durumda mısınız
  24. 1 puan
    Sayın Atiba, Cimer' den başvuru yapmanızı tavsiye ederim. Asıl olan yazılı başvurudur. Sözlü aldığınız hiç bir yanıta itibar etmeyiniz.
  25. 1 puan
    @Niksiz Teşekkür ederim inşallah siz de en kısa zamanda KABUL yazısını görürsünüz. @Hicran Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, tedavi devam ediyor şükür daha iyi. Bu süreç eşim dahil çevremizde gordugum kadarıyla çok acımasız ve sıkıntılı geçiyor, Allah herkese kolayliklar versin, sıkıntılarını giderip feraha ulastirsin. En kısa sürede sizin de KABUL kararınızı görmek dileğiyle.
  26. 1 puan
  27. 1 puan
    Hayırlı akşamlar arkadaşlar, saat 16:00 itibariyle eşimin kabul kararını sistemde gördüm. Çok şükür, Rabbim bekleyenlere de en kısa zamanda kabul kararınızı sistemde görmeyi nasip etsin. 672 KHK 21 ay sendika, takipsizlik 2019 da alındı, kurum da 2019 Mayıs'ta arandı. İlk basvuranlardaydik. En son geçen cuma kontrol etmiştim.
  28. 1 puan
    Red alan kardeşlerime Allah sabır versin. Benim burukta olsa kabul kararımı sizlerle paylaşmak istedim. Bugün kü karar MEB 26 ay sendika hesap hareketi olmayan banka hesabı referansım yoktu.


×
×
  • Yeni Oluştur...