İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

15-10-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 32 puan
    Bugünün iade haberi ben ve aynı dosyadan diğer arkadaşım tarım bakanlığı 679 nolu KHK ihraçlarıydık rabbim bekleyen tüm masumları biran evvel müjdelesin
  2. 23 puan
    Forumdan iade olanları görünce çok mutlu oluyorum. Bu mutluluk yazılmak için yazılmış bir şey değil. Gerçekten çok mutlu oluyorum. Onların aile sevinçlerine, birbirlerine sarılığ ağlamalarına, umutlarının gerçekleşmesine duygudaş oluyorum. Birbirimize çok dua ettik. Yine de etmeye devam edelim. Kimindi bu söz bilmiyorum ama dua gibi hakkaten: "Allah en çok ihtiyacı olanı en önce mesleğine kavuştursun" Allah hayırlısıyla bizlere de buraya "döndüm" yazabilmeyi nasip etsin.
  3. 14 puan
    Yüzde bin katılıyorum. Kiyaslama yapmak doğru olmayabilir ama bir kisi soyle deseler gözüm kapalı onu derim.
  4. 14 puan
    Değerli Kaderdaşlarım Merhaba, Bu zor dönemin en büyük kahramanı Ömer Gergerlioğlu'dur. Menfaat beklemeden hatta haksızlığa uğrayacağını bile bile, her zaman korkusuzca mazlumların yanında yer aldı. Ben bütün KHK mazlumları ve diğer mazlumlar adına teşekkür ediyor, kendisinden Allah razı olsun inş. Ayrıca hiç bir siyası ve menfi beklentiye girmeden destek veren herkesten de Allah razı olsun.
  5. 9 puan
    Başka bekleyen 3 kişi kaldı diye biliyorum bizi şikayet eden gerçekten kurumdaki sahte vatanseverler sonuçta biri müdür yardımcısı idi personelini dolandırmak tan soruşturma açıldığı gün emekli oldu bizim ceza davası 4 kişilikti biti son KHK ile iade oldu biri Mayıs ayında kalan ikimizde bugün iade olduk benim yaşım 41 il sakarya Birde iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah tez vakitte sizlerede bu mutluluğu yaşatsın
  6. 6 puan
    Kıssadan Hisse Yüzyıllar önce kiliseler cennetten topraklar satıyorlardı. halk ise, “ölünce cennette yerimiz hazır olsun” diye bu oyuna alet oluyor, böylece papazlar ve kilise zenginleşiyordu. ancak herkes öyle değildi. bunun bir kandırmaca olduğunu, cennetten toprak satın alınamayacağını söyleyen martin luther mahkemeye çıkarılmıştı. yargı, o zamanlar da dini kullananların elinde oyuncaktı. duruşma sırasında martin yargıçlara seslendi; “milleti cehennemle korkutup, cenneti para karşılığı satıyorsunuz. sıkıysa cehennemi satsanız ya?” yargıçlardan biri sordu: “cehennemi kim alır ki?” martin luther “ben alıyorum, neyse parası vereyim” dedi. yargıçlar cehennemi martin’e bedava verdiler! duruşma sonunda martin kapının önüne çıktı ve duruşma sonucunu merak eden binlerce kişiye seslendi: “cehennemi satın aldım, benimdir. bundan sonra oraya kimseyi almayacağım, korkmayın!” cehennem korkusu kaybolan halk böylece kilise baskısından kurtulmuştu. bundan sonra halk özgür beyinlere sahip olmaya başladı ve almanya aydınlanması 500 yıl önce böylece sıradan ve çok akıllı bir olayla başlamış oldu.
  7. 5 puan
    Allah en kısa zamanda bize de yaşatsın .
  8. 5 puan
    Günaydın arkadaşlar insallh geçen hafta gibi iadelerin bol olduğu bir hafta olur.??
  9. 5 puan
    https://data.surveybook.net/s/E6EFECC647B54813AD252CEE11741E99 Arkadaşlar lütfen ankete katılım sağlayın
  10. 4 puan
    İstisnasız beraat almıştım. Aynı dosya ve istinafsız bir arkadaşın dönmesiyle gerçekten umutluydum. Bugün red kararını eşim haber verdi. Muhtemelen kurum kanaati. Okul dışında hiçbir şey yok.
  11. 3 puan
    https://data.surveybook.net/s/E6EFECC647B54813AD252CEE11741E99 Arkadaşlar lütfen ankete katılım sağlayın
  12. 3 puan
    Forumun müdavimlerinden biri olan Ayaz54 hayırlı olsun iadeniz.Diger red alanlara geçmiş iade olanlara da hayırlı olsun.Biz kalanlara da rabbim sabırlar versin daha ne kadar beklecez bakalım.
  13. 3 puan
    Aksaray eğitimsen 686 KHK Ş.K iade
  14. 3 puan
  15. 3 puan
    Bir cok arkadasin iade haberi ile sevinmistim. Hem umut olsun diye hem de sevinin diye iade haberimi veriyorum. 5 yılın sonunda iade kararımı gördüm bu gün. Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu. Muhtemel sorularınızın cevaplarını yazıyorum hemen. KHK 672 Kurum MEB öğretmen IL Gaziantep Adli durum 2017 takipsizlik En son öğleden sonra baktığımda inceleniyordu. 17.00 gibi iade kararımı gördüm. Kurum görüşü mayıs ilk hafta olumlu alındı. Kriter sendika 30 ay üyelik. İstifa yok. Ilk kuruluştan üyelik yok. Eş durumu eşim çalışıyordu. Bu durumları yaşamadı. Öğretmen kendisi. @altuğ hocam bu da senin için Göreve başlama 2007 Doğum tarihim foruma üyelik numarası ile aynı 1985 Ayakkabı numaram kalıbı darsa 44 genişse 43 Allah iadenizi versin arkadaşlar.
  16. 2 puan
    Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başımıza inşallah
  17. 2 puan
    @Mizan-27 çok çok gözünüz aydın hayirlı olsun hocam Allah başka sıkintı yaşatmasın sağlıklı huzurlu mutlu günler diliyorum darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah @Lahzaa hocam çok sevindim hayırlı olsun tüm sıkıntılarınız son bulsun inşallah bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın Mevlam İade olan arkadaşlarımızın hepsine hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere olsun Red alan arkadaşlarimıza geçmiş olsun sonraki aşamalda Allah yâr ve yardımcıniz olsun hayırlı haberler almak nasip olsun
  18. 2 puan
    Kızlarınıza maşallah siz anlattıkca gözümde canlanıyor?? ne tatlılardır şimdi onlar izlemesi bile çok güzel Allah bereket versin Hocam inşallah sizlerin de iade haberlerini alıp mutlu olacağız ?geçecek bugünler, çabuk geçsin inşallah Allah yâr ve yardımciniz olsun en kısa zamanda selamete çıkarsın ?? Gündem dışının tüm güzel insanlari sizlerde iyisinizdir inşallah hepimize selam ve sevgilerimle ??
  19. 2 puan
    Ağustos sonu 9.850 dosya kalmıştı 6 hafta geçti haftada 150 den 900 dosya daha bitmiştir bugün itibariyle tahmini kalan dosya sayısı 8.900 sene sonuna 10 hafta kaldı bu 10 haftada 1.500 -1.700 arası dosya geçerler seneye en az 7 bin civarı dosya devredilecek gibi gözüküyor bu komisyon seçim kararı alınana kadar çalışmaya devam eder. Belki yargı bu topa girer ama ne zaman olacağını bilemeyiz muhtemel 1 sene sonra falan bu arada komisyon irtibat iltisak değerlendirmesi yaparak 15 bin kişiye kabul kararı verdi dosyaların %8 i kaldı %3 kabul alsa en az 4 bin civarı kişi daha bu çukurdan çıkabilir.
  20. 2 puan
    İyi akşamlar iade sonrası özlük ve parasal haklarla ilgili açıklama yapayım. ***İade olduktan sonra toplu maaşınız ilçe mutemetleri tarafından yapılıyor.Bazi mutemetler başka mutemetlere yönlendirip para karşılığı yaptırıyor. ***Okula dilekçe verip Mebbise girişiniz yapılıyor. ***Okula dilekçe verip kademe terfinizin yapılmasını istiyorsunuz.Kaymakamliktan kademe terfi onayı gelince dilekçe ile kademe terfiden doğan parasal hakkınızı alıyorsunuz. ***Toplu maaş yatınca iadere ve vergi mahkemesine dava açıp ek ders ücretleri yasal faiz eğitim öğretim ödeneği banka promosyonu ve asgari geçim indirimi ücreti alıyorsunuz 1.1.5 yıl sürüyor. ***SGK li çalışma varsa bazı mutemetler toplu paradan o kazancınızı mahsuplaşma yani kesip öyle ödeme yapıyor.Bu konuda çeşitli bakanlıklarin görüş yazıları var . ***SGK li çalışma varsa SGK il müdürlüğüne gidip tarafınıza yatan o dönemlere ait primlerinizin yüzde 14 Luk tutarını alıyorsunuz.
  21. 2 puan
    Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. İnşallah tüm masumlar haklarını alacaktır. Hukuk dairesinde mücadeleye devam, ümitsizliğe gerek yok. Saygılarımla,
  22. 2 puan
    Davutoğlu ve Babacan'ın suskunluğu asaletinden olduğu dönemlerde, Karamollaoğlu ve Aktaş küçük birlikleri ile mağdurlar için göğüs göğüse çarpışıyordu. Sayın Dil to pagal ha sehven atladı bence, ama bu dönemin kahramanlarını doğru aktarmak için önemli dediğiniz hocam.
  23. 2 puan
    Degerli öğretmenim@Umutlu ?Öncelikle hayırlı olsun,her şey gönlünüzce olsun... Mesajı biraz geç okuduğum için cevabım gecikti,kusura bakmayın.Bir yoğunum sormayın?20 tane tavuğum var,çeşit çeşit,farklı türlerde,onların yemi, suyu derken artı kuzumun derslerine yardımcı oluyorum.Mesajinizi okuyunca çok duygulandım.Tek hayalim sınıf defteri doldurmak biliyor musunuz? Bir de kuzucuklarima ihtiyaçlarını ve isteklerini alabilmek. Gecen gün kapıma yaşlı bir amca geldi,torunu ogrencimmiş.Nasil güzel şeyler söyledi,nasıl dualar etti,nasıl mutlu oldum nasıl.Bir yüreğe dokunmuşum ne mutlu bana.Ne mutlu bu mesleği yapanlara.
  24. 2 puan
  25. 2 puan
    Gündem dışı mahallesine selam ve sevgilerimle ?merhaba? Umarım hepiniz iyisinizdir Allah herkesin gönlündeki duasını kabu etsin özlediğinız beklediğiniz mutlu günlere ulaştırsın inşallah Sevgili @Teacher yocam cuma günü ilce mebe atama kararım geldi ve yeni okulumda göreve başlatıldim Bugün sabah ilk olarak derse girdim ve sınıf defterini sizi anarak ve dua ederek doldurdum . Onun öncesinde sabah okul kapısından girerken hepiniz için dua ettim inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alalım ki mutlulugumuz tam olsun ? dualarim her zaman sizlerle hep aklımdasınız ?
  26. 1 puan
    Ruh halim ”Metallica Unforgiven”
  27. 1 puan
    Başka bir kurumda olsaydım ihraç olmazdım, olsam bile şimdiye kadar 10 kere iade olurdum diye düşünüyorum kendi kendime. İşimiz zor, belki de zaman lehimize işliyordur. Son 8.000lere kalmak da bir başarı TSK personeli için..
  28. 1 puan
    Biraz daha araştırmaya çalışın. Bir de bunu dava için delil olarak istiyorsanız, hatırladığınız ve lehinize olan bir durum varsa, mahkemeye başvuru dilekçenizde bunu ilgili kurumdan göndermelerini istediğinizi belirtin. Mahkeme o kurumdan o belgeyi talep eder. Onlar da hala kayıtlarda tutuyorlarsa gönderirler, tutmuyorlarsa da lehinize olur. "Neden tutmadınız? Aleyhime olan her şeyi tutuyorsunuz, lehime olanı siliyorsunuz! "diye tokatı yapıştırırsınız.
  29. 1 puan
    Sayın Paradise ret kararına itiraz süreniz, kararın muhtarlığa tebliğinden itibaren 60 gündür. Buna dikkat etmenizi ve süreyi kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Daha önce bahsettiğiniz sonuçlar internette yayınlandı ise, şu site çok uzun yıllardır ara ara tüm internetin durumunu kaydediyor. Sonradan kaldırılsa bile eski bir siteye ulaşabilirsiniz. Benzeri başka siteler de var. http://web.archive.org "kpss 2013 sonuç" diye aratınca aşağıdaki sonuçlara ulaştım. http://web.archive.org/web/20130807013838/https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1431 http://web.archive.org/web/20130806141324/https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1443 Ancak sorun şu ki, o zamanlar liste olarak değil, aday numarasıyla girilebilir yayınlamışlar. Liste olarak yayınladıkları bir yer varsa, hatırlamaya çalışın. Çok yüksek olasılıkla kaydetmiştir.
  30. 1 puan
    Geliyor gelmekte olan az kaldı... İktidarın gücü zayıflamaya devam ettiği sürece adalet er ya da geç tecelli edecektir...
  31. 1 puan
    Gözünüz aydın. Darısı en kısa zamanda göreve dönmeyi bekleyenlerin başına.. Eğer bir mahkemeden böyle bir iade kararı çıksaydı, aşağıdaki kanun maddesi gereğince 30 gün içinde göreve başlatılmanız gerekiyordu. OHAL Komisyonu kararının da benzer bir süreye tabi olduğunu düşünüyorum. İdari Yargı Usulü Kanunu (https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.2577-20130701.pdf) Kararların sonuçları: Madde 28 – 1.(Değişik:10/6/1994-4001/13 md.) Danıştay, bölge idare mahkemeleri, idare ve vergi mahkemelerinin esasa ve yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararlarının icaplarına göre idare, gecikmeksizin işlem tesis etmeye veya eylemde bulunmaya mecburdur. Bu süre hiçbir şekilde kararın idareye tebliğinden başlayarak otuz günü geçemez. Ancak,haciz veya ihtiyati haciz uygulamaları ile ilgili davalarda verilen kararlar hakkında,bu kararların kesinleşmesinden sonra idarece işlem tesis edilir.
  32. 1 puan
    Teşekkürler yorumunuz için ?Fakat MEB değildi kurumum, EGM. EGM'de iş biraz daha uzun sürüyor diye bir düşünce oluştu bende. Bunun bir açıklaması ya da örneği vardır sanırım
  33. 1 puan
    Herkese teşekkür ederim. Karar numarasını ve süreci paylaşırım daha sonra. Buralardayım ?
  34. 1 puan
  35. 1 puan
    Arkadaşlar kendinizi çok yoruyorsunuz. Ben artık bakmıyorum. Umurumda da değil artık, nasıl olsa 4 yıl bekledim, 1 - 2 yıl daha seçime kadar beklerim. Kesin olarak söylüyorum, bu hukuksuzluklar toptan olarak bir yerden dönecek. "Red" de gelse "Kabul" de gelse artık önemli değil.
  36. 1 puan
    1 ay içinde alıyorsunuz hocam
  37. 0 puan
    TSK ya hiç bakmıyorlar heralde.Bir tane karar yok.2017 KYOK hala karar yok.Komisyondakilere resmen bilendim. Şu an biryerde çalışıyor olmamızın karar açıklanmamasına bir etkisi varmı acaba.


×
×
  • Yeni Oluştur...