İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

23-03-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 30 puan
    Şuan ellerim titreyek yazıyorum ne yazayım nasıl yazayım bilemiyorum hakkınızı helal edin sabah 10 gibi bakmıştım inceleme devam yazıyordu az önce tekrar baktım kabul kararımı gördüm Allaha bin şükür Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin daha eşim ve çocuklarıma söylemedim ilk burada paylasiyorum
  2. 13 puan
    672 MEB Ret. Dün gece bakmıştım incelemeye devamdı. Detay imzamda var.
  3. 7 puan
    Mesajlarınız için herkese çok teşekkür ederim çok farklı bir duygu onca yıldan sonra herkesin aynı duyguyu yaşaması tek dileğim 3 ay önce pasaport şerhi kaldırılmış ve bir ay önce de kurum görüşü alınmıştı Mesajlarınız için herkese çok teşekkür ederim çok farklı bir duygu onca yıldan sonra herkesin aynı duyguyu yaşaması tek dileğim 3 ay önce pasaport şerhi kaldırılmış ve bir ay önce de kurum görüşü alınmıştı
  4. 6 puan
    Hayat ne tuhaf ifademi alırken bulunan katip arkadaşı dün gördüm yanıma geldi idare mahkemesi durumumu sordu ve kurum görüşü sebebiyle ret geldi dedim. Sonra dediki merak etme kesin döneceksiniz sen alacağın parayı düşün başka bisey düşünme dedi adamın yüzüne baka kaldım.sonra sadece zaman var ama kesin döneceksin dedi ve dediğinden anladığım kısa zamanı işaret etti.aksama kadar yine hayaller hayaller.
  5. 3 puan
    Raporun aslı burada: https://www.ilo.org/wcmsp5/groups/public/---ed_norm/---relconf/documents/meetingdocument/wcms_836653.pdf Ben de yaklaşan Rusya tehdidi sebebiyle Avrupa için endişelerimi ifade etmek istiyorum.
  6. 2 puan
    önemli bir bilgiyi paylaşmak için üye oldum. Umarım işe yarar. Göreve iade edilen personel normalde maaşının yasal faizini mahkemeye gitmek suretiyle almaktaydı. 1-2 haftadır bazı kamu kurumlarının mesela TRT ve METEOROLOJİ Gnl Md. Gibi sadece personelin dilekçelerine istinaden yasal faizleri ödemeye başlamışlardır. iade olanlar kendi kurumlarında bu hususu gündeme getirirlerse problem çözülür, kolay gelsin
  7. 1 puan
    TRT personeli de iade olduklarında sadece maaşlarını almışlar ve 2 hafta önce başlayan uygulama ile geriye dönük yasal faizlerini de almaya başlamışlar. Henüz çok yeni olduğu için fazla duyulmadı. Kurum kendi içerisinde hukuk işlerinden uygundur görüşü alarak ödeme yapmaya başlamış. Bizzat iadesini alan kişilerle konuştum
  8. 1 puan
    1 yıla olur duruşma.. bende 26 idare ve başvurudan 13 ay sonra haftaya duruşmam var
  9. 1 puan
    MSB ye duruşmalı olarak davamı açmıştım pazartesi günü, bugün e-devletten baktım 26.ncı idare mahkemesinde dava açılmış gözüküyor. Avukatım yok bu arada. Hayırlısı bakalım.
  10. 1 puan
    Merhaba arkadaşlar İade kararı sonrası msb nin tebligatı elime ulaştı araştırma merkezi tayin yeri herkesin bildiği gibi. Normal görevime dönmüş olmadım ne yazık ki bu göreve iade değil ki. Bunun için dava mı açmak gerekiyor tekrar.
  11. 1 puan
    Hiç çalışmadım sskli dükkanım var ama onuda üzerime yapmadım.bide üstüne ssk 2 binlira borcun var diye yazı yazmış genel sağlık sigortası diye
  12. 1 puan
    Aslında hep umutluyum dostum. Umut vererek dostları rehavete sürüklememek için distopik yazıyorum bazen. Ama fark ettim ki ters tepiyor, umudu olmayınca insanlar daha fazla boşluyor. Umut şart. Bu arada, yere basan bir umut bu. Şerbetlenmekten ve şerbetlemekten bu süreçte hepimiz nefret ettik. Çok fazla veri var elimizde olayların bahsettiğim şekilde gelişeceğine dair. Tabii en zayıf halka şu anki muhalefetin iktidara gelmesi durumunda vaatlerini gerçekleştirememesi. Yanlış anlaşılmasın, çoğunun samimiyetine inanıyorum. Ancak koltuk başkadır, kimleri değiştirmedi. Buna izin vermemek için önümüzdeki seçime kadar Twitterda, sokakta, iş yerinde, Insta'da artık nereyi bulursak mağduriyetleri anlatmak zorundayız. Hadi hiçkimsenin mağduriyetine inanmadınız diyelim, en azından KENDİ MAĞDURİYETİNİZİ ANLATIN. Siz bunu anlatınca dinleyen gzekalı değilse benzeri durumda başkalarının olabileceğini düşünecek zaten. "Gitmezler koltuğa yapışırlar" diyenlere de aldanmayın. Bu iddiaların ciddi bir bölümü gerçek fetocular tarafından yayılıyor. Darbe girişimlerini kendilerince meşrulaştırmak için öyle diyorlar. Son olarak ünlü Türk düşünürü Tarkan Tevetoğlu'nun dediği gibi "Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek"
  13. 1 puan
    701 KHK EGM 21. Idare mahkemesi 2020 ocak dosya açılışı 2022 şubat karar verilmiş dün posta ile tebliğ edildi RED kurum görüşü sd kart EA fişleme adlı yönden beraat alsada sd kart fişlemesi delil olarak kabul edilir demiş bu konuda yargıtayın kararı var yazmışlar. Ne diyelim bir üst mahkemede hak aramaya devam edecez
  14. 1 puan
    hayırlı olsun hocam gözünüz aydın
  15. 1 puan
    Sevgili kaderdaşlarım. bugün komisyon sayfasına bir bakayım dedim. Kabul kararını gördüm. O kadar çok bunalmıştım ki hem maddi hem de manevi. Allaha hamd olsun. Tüm suçsuzların dönmesi dileğiyle. bu güne kadar kabul alanlara sevindim ret alanlara çok üzüldüm. Ev de eşim kendini tutamadı. en çok yıpranan o oldu.
  16. 1 puan
    Rahmetli Demirel'in siyasi zeka ve tecrübesine güveniyorum. Bu iktidarın max. bir senesi var. İyi Parti hariç muhalefetin söz ve vaatleri doğru ise adli olarak aklanan dostlar iadenize hazırlanın. Henüz aklanmayan dostlar bunun için ne gerekiyorsa yapın. En kötü AİHM'den dönecek birçoğunuzun davası ama oraya bırakmamaya çalışın. Bu süreçte Cumhur ittifakı bileşenleri ile oyalanmayıp muhalefetin vaatlerinin arkasında durması için çaba sarf etmemiz gerekiyor. Cebren ve hile ile kaldırıldığımız makamlarımıza aslanlar gibi döneceğiz hepimiz. Sporunuzu yapın, sağlık, psikoloji ve her iki böbreğinizi de koruyun dostlar.
  17. 1 puan
  18. 1 puan
    İktidar ile yakın ilişkileri bulunan Prof.Dr. İzzet ÖZGENÇ tarafından bugün ''İLTİSAK İbaresi ile İlgili Bilgi Notu'' başlığıyla bir yazı yayınlandı. Yazının özeti şu: yarın bir gün iktidar değiştiğinde, OHAL KHK'larında yer alan İLTİSAK kavramı nedeniyle hiç bir şuç işlemese dahi mecliste grubu bulunan en büyük siyasi partiler ve bu partilere oy verenler de kamu görevlerinden mahrum edilebilir. ÖZGENÇ, açıkça şunu demeye getiriyor: eğer İLTİSAK konusunda kanunlarda değişikliğe gidilmezse ve iktidar el değiştirirse, şu anda iktidarda olanları çok büyük tehlike bekliyor. 6 yıldır yapılan hukuksuzluklara sesi çıkmayanların, sabahlara kadar bu konulara kafa yorması ve bunları alenen herkese duyurmasının sebeplerini, sizlerin takdirine bırakıyorum. İyi pazarlar.
  19. 1 puan
    Yurt dışında yaşamak, sanıldığının aksine hiç ürkütücü değil, aksine oldukça güzel. Şöyle bir örnek vereyim. Yeğenim çok iyi bir üniversitede okuyor ve yurt dışına çıkma konusunda isteksizdi. Teşviklerimle Erasmus programına yazılarak yurt dışında 6 ay eğitim gördü. Yurt dışı dönüşü fikrini sorduğumda: ''ne yapıp edip yurt dışında iş bulmak ve orada yaşamak istiyorum'' dediğinde şaşırarak ''daha önceden pek hevesli değildin yurt dışına gitmeye. Nasıl oldu da bu kadar fikir değiştirdin?'' diye sordum. Bana: ''Amca, her şeyi geç, 6 ay boyunca Türkiye'deki gündemden uzak kaldım, o kadar mutluydum ki, bu bile yurt dışında yaşamak için yeterli bir sebep dedi.'' Pek çok şey saydı ama bir de şöyle dedi: ''Ben Türkiye'de üniversitede okurken yarı zamanlı çalışmak istiyorum ama çalışırken kazanacağım para o kadar az ki, değmez diye çalışmıyordum. Yurt dışında okurken, bisikletimle kargo dağıtımı yaptım ve her ay 500 Euro para kazandım. Ve bu 500 Euro ile hem pek çok masrafımı karşıladım (ucuz olduğu için) hem de 6-7 ülke gezdim.'' Yurt dışında yaşamanın en zor tarafı, ilk zamanları. Özellikle gittiğiniz ülkenin dilini veya ingilizce bilmiyorsanız, en büyük sıkıntıyı dil problemini aşana kadar yaşarsınız. Dil problemini aştıktan sonra her şey çorap söküğü gibi basit oluyor. Genelde aileler, en fazla çocukların zorluk çekeceğini zannediyor ama tam tersine, yurt dışındaki hayata en hızlı adapte olanlar çocuklar oluyor çünkü çocukların, büyükler gibi önyargıları yok ve öğrenmeye çok daha fazla açıklar. İmkanı ve fırsatı olanların yurt dışına çıkmalarını şiddetle tavsiye ederim. En kötüsü, baktınız size göre değil, geri dönersiniz. Ülke bir yere kaçmıyor.


×
×
  • Yeni Oluştur...