İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

27-11-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 2 puan
    Herkese iyi akşamlar, Geçen hafta itibariyle göreve başladım. OHAL komisyon kararı gelmeden telefonla bakanlıktan aramışlardı. Karar 18 .10.2022 Karar no 293xx. Bununla birlikte her ne kadar iada ve kabul alanlar sayfasında da paylaşacak olsam da özellikle burada flood şeklinde akan haber başlıklarından GİB nın vergi kesintisi ve AGİ ile ilgili haberi paylaşan forum yöneticilerimize ayrı bir teşekkür etmek istedim. Özellikle toplu maaş ödemesi hesapları yaparken toplu kesilir vs tarzı cümlelerine karşı bu GİB nin her ay için ayrı yapılır yazısını görünce susuverdiler. Bu yüzden bu paylaşımlar çok değerli. olduğunu belirtmek istedim. Tekrar masumların en kısa sürede görevine iade olmasını yüce haktan diliyorum.
  2. 1 puan
    Merhaba 1) Hem dilekçenizde bahsedin, hem kopyasını ekleyin, hem de aslı adli dava dosyamda mevcuttur diye belirtin. Gözlerine sokmaktan çekinmeyin. İsterlerse oradan bakarlar, ama istemeyebilirler. 2) Tazminattan bahsetmenin karara bir etkisi olduğunu hiç duymadım. En fazla tazminat talebini reddederler. Talepleri ayrı ayrı ele almaları gerekiyor. 3) Sizin ne istediğinize bağlı. İptal yeterli diyorsanız bahsetmenize gerek yok. Ama iptal yeterli değil, haklarım ihlal edildi diyorsanız tazminat istemenizin bir sakıncası olmaz.
  3. 1 puan
    Burdayım komutanım. Sağ olasın. Arayıp soranların, ananların elleri dert görmesin, ayağına daş değmesin İş başvurularıyla uğraşıyorum bu ara, pek giremedim. Türkiye hariç her ülkeden üniversitelere başvurdum. Çünkü Türkiye'de hiçbir üniversitede çalışamıyorum, ama diğer bütün ülkelerdeki her üniversitede çalışabiliyorum. Vatandaşı olmadığımız ülkeler daha kucak açıcı Twitter'da da trolün teki tehdit etmişti, giderayak başıma bir iş gelmesin diye kapadım. Şunun şurasında kaldı 8 ay dostlar, sıkın dişinizi. Bu sefer de gitmezlerse, zaten bu ülkede kalmanın hiçbir anlamı yok. KHKsızlar da KHKlılarla eşitlenir.
  4. 1 puan
    Yinede insan bı umut içine düşuyor buhafta aynı kardeşden dolayı ihraç olan bı tanıdık 28inci idare mahkemesinden ohal komisyonun kararına iptal kararı cikti
  5. 1 puan
    Değerli forumdaşlar ve Adaletin kutlu yolcuları, Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Yıllardır devam eden bu kutlu yolculukta sizlerle beraber yürümekten gurur duyduğumu vurgulamak isterim. Zalimler güruhunun ipe sapa gelmez ve akla ziyan iftiraları ile emekleri çalınan bizler enva-i çeşit badirelerle bugüne kadar geldik. Haklı ile haksızı ayırt edeceğiz !!!! dedikleri ve ismine de OHAL Komisyonu denilen zulmün katmerlenmiş uygulayıcılarına karşı her türlü olumsuzluğu göze alarak açmış olduğum ve 1402 sayılı sıkıyönetim kararına karşı Danıştay tarafından verilen emsal karara istinaden gerek komisyonu gerekse idareye karşı Danıştay aşamasına kadar getirdiğim davada maalesef karar çıkmadı. Bununla beraber bugün Bakanlık tarafından telefonla aranarak adres teyidi yapmak istediklerini ve kabul kararımın tebliğ edileceğini bildirdiler. Hiçbir refleks hissetmeden kendileri ile adresi paylaştım ve kapattım. Aklımdan geçen tek şey emsal kararımın çıkmadan komisyon kararımın çıkması idi. Karar geldiğinde onu da paylaşacağım bununla birlikte takipsizlik kararında sosyal çevre ifadesi ile ihraç edildiğim yazıyordu. Tarım Bakanlığı 675 KHK. Bu yolun sonu masumlar için aydınlık bunu hepimiz biliyoruz. Aklima , Karagöz, tüm yöneticilere ve sizlere bu cümlem tüm forum ahalisine ithaf olsun; Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, ülke için gerçek amaç ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Fakat sen buna karşı direneceksin, önüne sonsuz engeller de yığacaklardır; kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyük derlerse bunu söyleyenlere güleceksin. Mustafa Kemal ATATÜRK.


×
×
  • Yeni Oluştur...