İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

25-03-2024 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 1 puan
    @TeacherEx672 hocam benim de adli idari islemim olmadi.Ama inanın nerden istedi hiç dikkat etmedim Bildiğimiz tek şey idari mahkeme de bölge idare de kurumlardan bilgi belge istedi herşey temiz çıktı.Sizin kaçıncı bölge idare .Benim 15 den bozuldu karar
  2. 1 puan
    Rabbim nasip etsin insallah tek bir haber duyarsam sizinle paylaşırım. Hocam benim tem'den istemişler. Tem elimizde su an yok demiş. Ancak isterseniz btk'dan HTS kayıtlarını bize ulaştırın biz kontrol edelim demişler. Peki, mahkeme sizin HTS kaydınızı btk'dan mı istedi? Ya da tem'in elinde var mıydı? Ayrıca HTS kayıtlarını istedilerse belirli bir tarih aralığında mı yoksa komple mi istediler? Kusura bakmayın böyle soru yağmuruna tutuyorum ancak anlayışınıza sığınıyorum.
  3. 1 puan
    @TeacherEx672 aynen benden de istediler hocam bişey çıkmadı hakkınızda hayırlısı dediğim gibi bozma gibi niyetleri varsa neden bulunur Bakalım Danıştay ne karar verecek çevrenizde yada forumda Danıştay'dan eş durumundan bozma alan olup yazarsa bize de şu mübarek günlerde bir ışık olur .


×
×
  • Yeni Oluştur...