İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Guardiann, 19 saat önce yazdı:

KHKlılar ölüyor. Ama ülke insanlarının umurunda değil. Herkes kendi mahallesine bakıyor. KHK olayının gün geçtikçe faturası artıyor. 

Haber değeri bile yok maalesef. Bizlerden başka duyan ve bilen yok. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır deniyor ama herkes susuyor. Ondan sonra müslümanlığı kimseye bırakmıyorlar sözde........


677 KHK. Ret

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
İHRAÇ FAZLASI, 4 saat önce yazdı:

Savunan yok zaten insan hayatı her şeyden üstündür ama şu dini mesajlari bir tarafa bırakın artık başkalarını bilemem ama ben yaşadıklarımdan sonra böyle şeylere tahammül edemiyorum artık madem çoğu kişi  dini son noktasında yaşıyor neden bir tane dini önder sesini çıkarmıyor bu kadar yaşananlara

Tespit gibi tespit. Tebrikler...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@altirana bildiğim kadarıyla alinmamisti 


Telefon hatti mağduru -TMSF Döneminde 1 Adet Banka Islemi

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
İHRAÇ FAZLASI, 7 saat önce yazdı:

Savunan yok zaten insan hayatı her şeyden üstündür ama şu dini mesajlari bir tarafa bırakın artık başkalarını bilemem ama ben yaşadıklarımdan sonra böyle şeylere tahammül edemiyorum artık madem çoğu kişi  dini son noktasında yaşıyor neden bir tane dini önder sesini çıkarmıyor bu kadar yaşananlara

Siz bazılarına bakıp hepsini öyle zannediyorsunuz bakın yeni asya gibi alparslan kuytul gibi dini cemaatler KHK zulmünden bahsediyorlar hatta yeni asya her gün yazılarında ve hukuk konferanslarında dile getiriyor 


679 mgk ret banka sendika ankara 22 idare

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Ne demiş Mevlana anlatabildikleriniz karşınızdakinin anlayabildigi kadardır. Bu nedenle burada sığ tartismalara girmeyi uygun gormuyorum. Ancak şunu bilmenizde fayda var. Din adamlari kendini sattı diye biz dinsiz olmayı secemeyiz. En az sizler kadar din adamlarından nefret ettigimi söyleyebilirim. İyi olanlar iyi kalanlar başımızın tacıdir o ayrı. Belam bin baura nin hayat hikayesini dikkatle okumanizi tavsiye ederim. En zirvedeki İslam alimlerinin dahi nasıl satılık birer köpek olabileceğini net gorursunuz. Selamlar. 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Rifat Gökkaya, 17 saat önce yazdı:

Simdi geriye dönüp bakıyorum da duygularımın dahi evrildigini hissediyorum. Şuan bana komik geliyor mesela 701 lilerin bize sövüp saymasi. Sanki demişler ki en çok söven ihraç edilmeyecek. Ama onları da anlayabiliyorum. Ekmek aslanın ağzına girmiş. Sövmek en mantıklısıydi belkide. En komiği de bugün söven kişinin yarın sovdugu kişiyle aynı koğuşa düşmesi. Tüh lan size o kadar sovdum gene de aranıza attılar. Polis bugün operasyon yapıyor. Ertesi gün operasyon yapan polislere operasyon yapılıyor. Ondan sonraki gün operasyon kararı veren savcıya operasyon yapılıyor. Tam bir cümbüş. Yahu benim dosyam 3 tane savcı değiştirdi. Ama inanın bana tüm samimiyetimle söylüyorum KHK lar içinde en rezili 701. Bizim gene elle tutulur bir sendikamız vardi uyeydik. 701 lilerin hemen hepsi sıfır kriter. Lan bu insanları neden ihrac ettiniz. Tayyipe demişler AİHM uyarı verdi kritersiz hakimleri hapse attık diye. Banane atmasaydiniz adamlar haklı demiş. Yarın birgun bunlari bize yasatanlar kaçarak delik arayacak. Diğer konuya geçecek olursak KHK li arkadaşlarımız son zamanlarda çok fazla umutsuzluğa kapıliyor ve malesef intihar haberleri geliyor. Arkadaşlar yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişiz. 6 yılı devirmisiz. Yapılacak şey mi şuanda pes edip hayattan çekip gitmek. Yazık değil mi annene babana kardeşlerine. Yazık değil mi eşine ve en önemlisi çocuklarına. Babam kendini yaktı mi desin çocukların. Neden kolay yolu seçip bu dünyadan kaçıyor ve  onları namerde muhtaç ediyorsun. Tamam psikolojimiz iyi değil ama arkadaslar herkes aklını başına toplasın. Biz hepimiz elit insanlariz diyoruz. Küçümsemek için soylemiyorum İlkokul mezunu insanlar dışarda para kazaniyorsa biz mi kazanamayacagiz. Allah rizkiniza kefilim diyor. Nasıl yaparsin bunu. Allah rahmet eylesin arkadaşlarımıza. Bu haberleri duyunca canım çok yandığı için onlara kızıyorum elimde değil. Allahım inşallah bu işledikleri büyük günahı bugüne kadar çektikleri zulme sayıp affeder ve cennetine koyar. Kafanizi sisirdim. Herşey gönlünüzce olsun. kalın sağlıcakla. 

Sayın @Rifat Gökkaya güzel şeyler düşünüp yazmışsınız fakat herkesin inancının sizinki gibi sağlam olmasını üzülerek söylemeliyim ki bekleyemeyiz.Siz bu yapılanları mutlaka kolay olmamıştır içinizde oldukça iyi bir şekilde sindirip yolunuza devam etmişsiniz,ne mutlu.Psikolojiyle yakından ilgilenen bir insanım ama kitaplarda yazıldığı gibi de olmuyor maalesef gerçekler.Genelde şunu söylüyor yaşanılan her ne olursa olsun ona yüklediğimiz anlam bize değişmez aynı sonucu yaşatıyor.intihar,akıl hastası olma gibi...Ben geldim geldim döndüm o noktadan.din inanç noktasına gelirsek kendi fikrim şudur.Doğrudur veya yanlıştır ancak benim vicdanım bu yönde çok rahat olmuştur.

Hayatım boyumca kimseyi kategorize etmedim.Yani tarikatçıymış,açıksa namussuz,kapalıysa benden daha dindar,ateistmiş,aleviymiş İnan’ın hiç umrumda olmadı bugüne kadar saydıklarımın hepsinden de çevremde mutlaka olmuştur.Benim için ahlaklı olması kafidir.Cinsiyet ayrımcılığı bile yapamadan edemiyoruz.SADECE İNSAN OLMAYI BECEREBİLSEK belki böyle şeyler yaşamayacağız,görmeyeceğiz,duymayacağız....Birbirimize saygı duymayı,ön yargısız dinleyebilmeyi başımıza her ne sebepten her ne gelirse gelsin insanca bir tavır sergileyebilmeyi yapabilsek belki o arkadaş gibi niceleri intihar etmeyecekti...

Ben inanıyorum ki o insanın kendisine yaptığının hesabını o duruma getirenler verecek.İntihar kolay bir yol ya da seçim değildir sn @Rifat Gökkayaöyle olsa İnan’ın çok daha fazla intihar haberleri duyardık, sebebi başka başka...Mesele rızk meselesi de değil onur,haysiyet ve yukarıda da söylediğim gibi her birimizin tüm bunlara yüklediğimiz anlamlar bizi o duruma getiriyor.Kimi der kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim Allah biliyor deyip yoluna devam eder sizin gibi kimi de düştüğü boşlukta kaybolur gider. Yaşadığımız durumdan dolayı insanlar bize iki tepki veriyor sadece benim gözlemlediğim...Ya üzülüyor,ya da kim bilir ne yaptın?! diyor.

Yazdıklarımı lütfen üzerinize alınmayın sadece bir paylaşım...

Son söz:

Mehmet Akif in çok sevdiğim bir sözü vardır yanlış hatırlıyorsam düzeltilebilir

Aldanma insanların samimiyetine ! Menfaatleri gelir her şeyden önce... Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde

Şayet Allah bu vaadini gizli tutsaydı kaçımız secde ederdi?Yapılan iyi ve kötü davranışlarımız neticesinde mükafatlarımız ve cezalarımız sayılmasaydı birbirimize bugünkünden çok farklı davranılir mıydı?Kitapta Sayıldığı,söylendiği,yazıldığı halde sırf bir sendikası,SGK sı,garsonu var diye bunca zulüm neden?Ne yapmışız hakkımızla çalmadan,çırpmadan,dürüst bir şekilde belki de sırf kimimiz Allahın mükafatlandıracağını düşünerek bile olsa aşkla şevkle mesleğini yaptığı için olabilir mi ki bunca intihar? Suçsuzluğumuza inandırmak için intihar mı etmemiz gerekiyor illa?6 sene 7 sene nedir insanın bir ömründe?Hiç düşünülmez mi?

Hayatımıza devam ediyoruz elbet ama bir NASILSIN diye gerçek anlamda soranımız yok. 

 

  • Beğeni 4
  • Onaylama 4

701 KHKLI sade ve sadece insan...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Hazır nasılsın diye soranımız yok derken sevgili @OpheliaNASILSIN?

Forum üyesi tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü can-ı gönülden kutluyorum. 

  • Beğeni 1
  • Teşekkür 7
  • Onaylama 1

701 KHKLI sade ve sadece insan...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

İzzet özgenç hükümete bakana çağrı yapmış ama duyan olur mu sizce???

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Temple Granden, 6 saat önce yazdı:

Hazır nasılsın diye soranımız yok derken sevgili @OpheliaNASILSIN?

Forum üyesi tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü can-ı gönülden kutluyorum. 

Teşekkür ederim sevgili @Temple Granden 😇 İyiyim... Daha da iyi olmak icin çabalıyorum. 

Siz nasılsınız ? Umarim iyisinizdir..

Bulunduğu konuma dişi, tırnağı ve çabasıyla gelen tüm kadınların dünya emekçi kadınlar gününü kutlarım.. 🌺🌸🌼

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Lâl, 14 saat önce yazdı:

Herkese merhaba. İdare mahkemesi Emniyetten bilgi istemiş. İhrac olduktan sonra 1 ay bi poliklinikte çalışmıştım. Çalıştığım yer soruşturma geçirmiş ama haklarında irtibat/iltisak olduğuna dair bir bilgi bulunamamiş. Buna rağmen emniyet araştirma sonuç raporuna hakkimda "şüpheli kurumda çalışma ve SGK kaydinin bulunduğu" şeklinde not düşmüş. Bunun dışında emniyet raporunda olumsuz birşey yok. Avukatim bunun da olumsuz olmadığını söylüyor, ama ben tedirgin oldum. Sizce bu SGK kaydı mahkeme de sorun olur mu?

Sayın Lal,

İdare mahkemesi irtibat iltisak olarak konuya yaklaşacak bu kısım önemli.

" İdare mahkemesi Emniyetten bilgi istemiş." istediği bilginin içeriği nedir?

"Çalıştığım yer soruşturma geçirmiş ama haklarında irtibat/iltisak olduğuna dair bir bilgi bulunamamiş." Bu bilginin yazılı dayanağı var mı? 

"Buna rağmen emniyet araştirma sonuç raporuna hakkimda "şüpheli kurumda çalışma ve SGK kaydinin bulunduğu" şeklinde not düşmüş." Bahsedilen kurum kamu görevinden çıkarılmanız sonrası 1 ay çalıştığınız yer mi? Burad ki "şüpheli kurumda çalışma" önemli. Hangi manada şüpheli? Fetö konusunda şüpheli denilirse mahkeme bunu sev seve kabul eder. Hem de kamu görevinden çıkarma sonrası irtibatını devam ettirmiş der. Emniyet böyle bir ifade kullanmışsa tarih aralığı ve kurum ismide vermiştir. Kurum araştırmaya neden girmiş? İhbar, şikayet vb. Ve sonucu nedir. Buradaki sonuç, yazılı belgede yazan nedir?

Bence hafife alınmaması gereken bir husustur.

 

  • Beğeni 1
  • Onaylama 2

689 KHK, TSK, 2' nci derece akraba gerekçe edilerek mağdur. OHAL Komisyonundan iade. 08.12.2022 ve an itibariyle Asker olarak mesleğe dönüş davası red. Araştırma Merkezinde şimdilik devam. Pes etmek yok.

13.03.2023 itibariyle eski mesleğim olan askerlik mesleğine atanmamla ilgi davada  kesin hükmüyle lehime karar verilmiştir.

07.04.2023 itibariyle eski mesleğime görevlendirme yazısı tebliğ edildi.

14 Nisan 2023 itibariyle kamu görevinden çıkarıldığında son çalıştığım birlik ve görevde mesaiye başladım.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
×
×
  • Yeni Oluştur...