İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

14-04-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 23 puan
    Arkadaşlar korona oldum malesef dualarınıza talibim su an gayet iyiyim kendimi iyi hissediyorum muhtemelen ayakta atlatıcam ama bir duanızı alırım?
  2. 16 puan
    Kabul kararlarına bu kadar susamış bir forum sakinlerine İade haberimi vereyim Genelde komisyon sayfasına arkadaşım baktığı için ben bakmıyordum en son geçen hafta salı günü baktığında inceleme devam yazısı vardı. Ondan sonraki zaman diliminde yüklenmiş Öncelikle forumu kuran sayın @MSA Başta olmak üzere sayın @Karagöz hocam sayın @vergici672 hocamSayın @AYBÜKE hocam başta olmak üzere forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim Karar bekleyen herkesin kabul kararını görmesini temenni ediyorum
  3. 6 puan
    Estağfurullah benim ne emeğim var ki @Luis Figo Çok sevindim bu güzel habere çoook ? Benim kabul kararımdan sonra çok şükür forumda hiç ret kararı görmedim, önünüzdeki engel ben miydim arkadaşlar ya ? Bilseydim kurulduğu ilk gün komisyonun önünde kendimi yakardım ? Hadi bakalım haftayı olumlu kararla açtık, sayısı artsın ?
  4. 5 puan
    Tüm masum ve mağdur arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve ilk defa yorum yazıyorum. Ben memurum,eşim adalet bakanlığında çalışırken maalesef ihraç oldu,ihraç olmasındaki neden bekarken malum evlerde sadece 5 ay kalmasıdır. Bunun haricinde hiçbir kriter bulunmamakta. 1 senedir de beraat etti ve komisyon kararını beklemekteyiz lakin gram umudumuz yok.! Çocuklarımız var ve ciddi anlamda maddi sıkıntı çekiyoruz ve borç batağındayız,çocuklarımızın giderlerini ailelerimiz karşılamakta. Suçsuzken bu durumu yaşamak ölümden beter geliyor bize,soranlara açıklama yapacak takatimiz kalmadı. Psikolojimiz alt üst.! İşin ilginç tarafı cemaatle nokta alakamız yok,eşim ve ben MHP kökenliyiz,nereye gitsek kapı yüzümüze kapanıyor elimiz kolumuz bağlı. Rabbim inşallah en kısa zamanda tüm masumların görevlerine dönmelerini nasip eder.
  5. 4 puan
  6. 3 puan
    Hayırli olsun. Sizi şikayet edenler Allah'tan bulsunlar inşallah
  7. 3 puan
    Gecmis olsun tüm hastalara şifalar insallah. Benim de sonunda takipsizlik kararim geldi. Komisyona ilettik insallah en kısa zamanda bu çukurdan çıkarız
  8. 3 puan
    Ramazanınız mübarek olsun.
  9. 2 puan
    Sayın Santos, hayırlı uğurlu olsun. Forumda sevilen dostların iadesi hem mutlu ediyor, hem de buruyor... Bizleri unutmayın dostlar.
  10. 2 puan
    Bilgi amaçlı KESK ( Ses ) üyesiydim hakkımda adlî ve idari soruşturma yoktu Kurum ile pek bir ilişiğim yoktu bilgi alındı mı veya hakkımda ne söylendi açıkçası bilmiyorum Ama bildiğim bakanlığın ihraç edilmesi gerekenler listesinde ismimin olmadığı ve kurumda listeye eklendiği yönünde
  11. 2 puan
    Amin. Ramazan herkese iyi gelsin?
  12. 2 puan
    Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler az önce kabul kararımı gördüm en son ne zaman baktım hatırlamıyorum 686 EGM Allah tüm masumlara bir duyguyu yaşatsın. Devletimiz var olsun.
  13. 1 puan
  14. 1 puan
    Geçmiş olsun devrem Allah şifalar versin
  15. 1 puan
    Amirim Allah şifanizi versin. Sıkıntınızı giderip sağlığınıza kavuştursun rabbim.
  16. 1 puan
    38 gün sürmüş benimki. posta ile gelmedi bana.avukata e-tebligat yapılmış.
  17. 1 puan
    Çok geçmiş olsun inşaallah kolay atlatırsınız Allah şifa versin
  18. 1 puan
    Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
  19. 1 puan
    Allah şifa versin insallah tez zamanda
  20. 1 puan
    Tez zamanda atların her anlamda güzel günler görün inşallah.
  21. 1 puan
    Geçmiş olsun umarım hafıf atlatırsınız ALLAH acik şifalar versin ??
  22. 1 puan
    Geçmiş olsun. Sıra sizde demek ?
  23. 1 puan
    "Kara Murat hanginiz?!" sahnesi gibi oldu ? "Hayırrr katip benimm! Hayır ben! Hepimiz katibiz" ? ??
  24. 1 puan
    Danıştay dan süre ile ilgili çok önemli karar çıkmiş. Tam dediğimiz şekilde çıkmış karar. Sizin davalarda talep üzerine idarenin red ya da sessiz kalmasından sonra 60 günlük süre başlar Danıştay kararı tüm mahkemeleri bağlar... İdare mahkemelerin toplu para yaptırıldıktan sonra 60 gün içinde başvuru yapılmadığı için verilen red kararlarını hukuksuz buldu, bu yanlış anlaşılmayı idareye hak talebinde bulunduktan sonra 60 gün olarak vurguladı....
  25. 1 puan
    katip olarak ben varım. kurum görüşü alınıp alınmadığını bilmiyorum, 679 KHK kriter: (Dik başlı,arakadaş çevresi olmayan, farklı tavrı olan, yalakalık yapmayan, kendini ezdirmeyen) takipsizlik kararında kurumdaki kişilerden alınan bilgiler kısmında yazıyordu.) akşam 19:00-21:30'a kadar ve hafta sonları tüm gün gan bayisinde at koşturan biriydim, neden ihraç oldum anlamadım. vardır bir hayır diyorum hayra yoruyorum. borçlarımı ihraç oldukdan sonra bitirdim. iade olursam borçsuz, huzurlu mutlu bir şekilde olucam. Antalya' ya tayin istiyeceğim ilk fırsatta ALLAH izin verirse.
  26. 1 puan
    Sevgili @LA TAHZEN bahsettiğiniz konuya çok üzülmeme rağmen hiç değinmeden doğum gününüzü kutladım yaranızı kanatmak istemedim çünkü @vergici672 hocamızin da dediği gibi herkesin içi dolu dolu ama yasadığımiz acilar bir taraftan üzerken diğer taraftan da olgunlaştırıyor bizi bu günlerde geçecek inşaallah sevdikleriniz hep yanınizda sıkintilar musibetler sizden uzak, dualarıniz kabul olsun???
  27. 1 puan
    merhabalar. ohal komisyonundan kurum gorusu alinali 1 ay oldu hala ses seda yok. adalet bakanligindan bekleyen var mu acaba?
  28. 1 puan
    Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum... Allah bütün mağdurların yardımcısı olsun inşallah. Yeni üye oldum. Arada takip ediyordum. Sosyal medyada eleştiri dışında birşey yok ihraç edildik. İnceleme devam ediyor... Bu konu ile ilgili iade veya red duyan var mı acaba.
  29. 1 puan
    5 ay önce takipsizlik almıştım hiçbir kriterim yok takipsizlik evrakında yazan kodlama AD karar ne zaman çıktı bana ne zaman tebliğ edilir bilmiyorum Tijen mutlaka paylaşırım süreci Kurum görüşü alınıp alınmadığını bilmiyorum sadece 5 ay önce aldığım takipsizlik evrakını kuruma ve valiliğe teslim etmiştim onun dışında bi girişimde bulunmadım 4.5 yıldır bekliyordum,
  30. 1 puan
    Tüm meslektaşlarımın polis haftasını kutluyor bu haftanın mesleğimizden uzak son polis haftası olmasını diliyorum kulaklarımızdan siren sesi ellerimizden telsiz eksik olmasın ????
  31. 1 puan
    ? Bu çok çetrefilli hocam. Daha kısa yolu yok mu? Aybüke ŞEKER her kimse çok şanslı, oturduğu yerden hiç uğraşmadan pasaport tahdidini kaldırttı ?
  32. 1 puan
    Arkadaşlar bir sorum var. Neyse vazgeçtim cevap veren yok zaten?
  33. -1 puan
    Geriye dönük maaşlarda AGİ (Asgeri Geçim Indirimi) yani aylıklarda 100 ila 150 tl arası maaşa göre farklilik gösteren bir indirim vergi indirimi. Bu hakkı geçmiş ödemelere vermiyorlar ama işe başlama tarihinden sonraki maaşlarda tabii ki alacaksınız AGİ ödemesini. Ama geriye dönük verilmiyor adamlar karar almışlar bakanlıkca ödenenlerde büyük ihtimal geri istenir kurum tarafından.. Arkadaşlar hala anlamıyorsunuz uğraşın ne diyeyim ben daha size geriye dönük ek ders alamazsınızzzz. Net yani izleyinde görün yav keske alsanız alsak bende isterim ama olmuyor o işler öyle istediğin yere başvur bak ilk kararlar çıksın demiştim diyeceğim size. Tamam siz haklısınız çalışsaydınız alacaktınız hakkınızda evet ama hak hukuk varmı suan ülkede gözünüzü seveyim uğraşıp kendinizide yıpratmayın bakın önünüze ben 1 2 hafta daha ara ara bakarım foruma sonra daha da girmem yani açıkcası artık bu konulardan uzak durucam forum falan eskiyi hatırlatıyor simdi bilgilendirme amaçlı 2 3 hafta daha buralardayım sonra girmem asla


×
×
  • Yeni Oluştur...