İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

23-12-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 3 puan
    Dostlar komisyonu hiç arayıp sormayın. Tabir-i caizse hiç yokmuşlar gibi davranın. Garanti etki edecektir. Siz insan hesabına aldıkça kendilerini bir şey sanıyorlar.
  2. 3 puan
    Diyarbakır Eğitim Sen'den Necla YILMAZ iade .? Van Eğitim Sen'den Mehmet Şah ŞENOL da iade. ?
  3. 3 puan
    689 KHK TSK kabul kararımı gördüm ne diyeyim yaşadıklarım aklıma geldikçe sevinemiyorum.Onur şerefim üstündeki leke kalktı rahmetli babamda keşke görebilseydi.
  4. 2 puan
    Bu geceki resmi gazetede yayımlanan taptaze bir AYM kararı; Başvuru No: 2019/2762 "...Bank Asya’nın olay tarihinde faaliyet izni bulunan bir banka olduğu gözetildiğinde başvurucunun hesap hareketlerinin ticari mahiyette olduğu iddiasının terör örgütüyle irtibat ve iltisakın bulunup bulunmadığının değerlendirilmesinde önem taşıyacağı açıktır. İlgili mevzuat çerçevesinde kurulmuş ve faaliyet gösteren bir bankada hesap açılması ve bankacılık işlemleri yapılması tek başına terör örgütüyle bağlantının göstergesi olarak kabul edilemez. Nitekim kamu makamlarının da Bank Asya’da hesap açan ve işlem yapan herkesin terör örgütüyle irtibatlı veya iltisaklı olduğu yolunda bir değerlendirmeleri bulunmamaktadır." İdari bir davada ve irtibat/iltisaka yönelik olarak verilen bir karar bu. Bu yüzden daha da önemli. Ceza yargısında bank asya'ya yönelik kriter tek başına ceza verilmesine sebep olmasa da iş sırf bu nedenle idari yargıya geldiğinde mahkemeler, adli yargı bizi bağlamaz, bizde ritbat/iltisak var diyip yapıştırıyorlardı reddi Şimdi AYM bu husus irtibat/iltisak oluşturmaz diyor. Özellikle örgütü finanse etme amacına matuf bir eylem yoksa, yasal banka işlemleri İRTİBAT/İLTİSAK olarak değerlendirilemez diyor. Evet önemli bir karar. Buna da şükür. Benim böyle bir kriterim yok ama olanlar açısından son derece önemli.
  5. 2 puan
    Yüzde yüz bir sene daha uzar lanet olsun yaptıklarına yaşattıklarını misliyle yaşamadan ölmesinler inşallah
  6. 2 puan
    Maraş Nurhak tan Ufuk Gümen adlı üyemiz de görevine iade edildi Urfa Suruç'tan Mustafa GÜNDÜZALP iade. ? Hakkari Eğitim Sen'den 675 KHK'lı Niyazi EDİŞ iade. ?
  7. 1 puan
    Komisyon muhtemel 31 Aralık yani haftaya cuma açıklama yapacaktır bu tarihe kadar görev süresinin 1 yıl daha uzatıldığına dair karar yayımlanır bu hafta ve önümüzdeki hafta geçmiş haftalardaki gibi karar duymayabiliriz çünkü uzatma kararı alındıysa ve 28 ekimden sonraki 5-6 hafta 2 bine yakın dosya bakıldıysa biraz eski modda gidebilirler benim tahminim son 2 ayda 2.600 dosya geçip bin civarı kabul verilmiştir sene sonu 16 bin kabul 105 bin ret kalan da 6 binin biraz altında olabilir bakalım kabul oranı %40 üstüne çıkıyor mu? İyi geceler
  8. 1 puan
    Bildiğim kadarıyla komisyonun süresi 23 Ocak’ta sona eriyor.Kalan dosyaların da 4 binden az olduğunu tahmin ediyorum.Sadece öngörü ..
  9. 1 puan
    Arkadaslar komisyonu hergun arayalim.Inanin etki edecektir.
  10. 1 puan
    Merhaba 677 inceleme devam. Bence 5000 dosya kalmamıştır. 9 Aralık'ta gelen karar numarası 2363x idi. Toplamda kalan dosya 28458 idi. 28458-23630=4828 9 aralıktan sonra 2 hafta gecti. En son 9 Aralık'ta karar numarası görmüştük yakın tarihte sonucu gelen hocalarımızdan karar numarası gelse kaç kişi kaldıgini daha net görebilsek keşke.
  11. 1 puan
    6 ay mı uzayacak yoksa 1 senemi ? çok merak ediyorum !!!. en son sosyal medyada yer alan kulis bilgisinde aralık ve ocak ayı içerisinde kalan dosyalar hakkında bir KHK veya bir düzenlemenin olabileceği yönündeydi !
  12. 1 puan
    Herkese merhaba nasıl yazacağımı nereden başlayacağımı pek bilemiyorum. Buradaki her iadeye kendi kararım gibi sevindim. Her ret kararına kendiminkini gibi üzüldüm. Pazartesi günü 19. İdareyi aradım kararınız çıkmış bir kaç güne onaylanır dediler dün öğle vakti avukatım aradı gözünüz aydın idare mahkemesi ohal kararına karşı açtığımız davada iptal kararı verdi dedi. Dondum kaldım ne düşüneceğimi pek bilemedim.uzun zamandır kızımın Sağlık problemleri ile uğraşıyorum sürekli ankaraya gidip gelmek zorundayım. Evladim henüz 7 yasinda ve sol alt çene kemiğinde kist vardı ameliyat olmuştu yine nuks etmiş. ( ama 3 defadır ameliyat sürekli erteleniyor. ) üyeler iade demiş başkan karşı oy kullanmış. Sağlık bak avukatları bunu istinafa taşır dedi. Zaten süründürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bilemiyorum süreç nasıl işler. 2018 ağustosta başvurdum 16 temmuz 2020 de duruşma vardi 27 kasımda 2021de de karar vermişler @h_drn yapılan ara karar ile cihan medya üyeliğinin olmadığı, bank asyanin da 2013 öncesi ve mayıs 2015 sonrası ( tmsf devri sonrasi) kullanmanın suç teşkil etmeyeceği, benim de yargılama esnasında alınan bilirkişi raporunda sahsımın mayıs 2015 sonrasında da kullandığı bu nedenle iltisak irtibat sayılamayacak denmiş . Bilirkişi raporu ve beraat kararına atıfta bulunulmuş
  13. 0 puan
    İade olsun olmasın ihraç olanların geneli lekesiz zaten. Sadece hastalıklı bir kesim var, lekeliler diye düşünen. Onlarında fikrinde- zikrinde bir değişiklik olmuyor. Eşim iade oldu, bugün görüşmeye gittik. Sizin durumunuzdakileri merkeze vermiyoruz dediler. "Sizin durumunuzdakiler" ne demek oluyor ki mevcut durumda. İade olmuşsun ama lekelisin demeye getiriyor resmen.?
  14. 0 puan
    Bizim dosya 3. Aşamaya geçti. 1.Ohal kom.ret 2.19. Idare red Bir ay önce 19. Idare red vermiş. Biz e devlette göremiyorduk. Allah dan Mesut bey takipteymiş. O başvuruyu yapmış. Bize bilgi verdi. Aksam baktı eşim e devlete düşmüş. Yaa 1 ay sonra nerrdeyse. Avukat olmasa kaçırabilirdik ? Niye böyle yapiyorlar Allah dan bulsunlar


×
×
  • Yeni Oluştur...