İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

07-04-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 4 puan
    Çok şükür kabul kararımı gördüm durumum imza da belirttiğim gibidir Allah bekleyen herkese iade olmayı nasip etsin
  2. 4 puan
  3. 1 puan
    Arkadaşlar bir konuda yorumunuzu almak istiyorum. Komisyondan 2020 aralık ayında ret aldım ocak2021 de 20 idareye dava açtım avukat aracılığı ile dava sürecinde idare ilk savunmasını yaptı herhangi bir somut söylemde bulunmadı sadece mesai arkadaşlarına yapıyı över nitelikte konuşmaları vardı demiş. Bunu söyleyen kim vs birşeyden bahsetmemiş. Kurumun savunmasına cevap yazdık. Cevaba cevap vermediler. Ardından mahkeme kuruma yazı yazdı 15 gün içinde başvurucu hakkında ne gibi bilgi belge varsa gönderin dedi kurum cevap vermedi. Mahkeme tekrar kuruma ilinci bir yazı yazdı hakkımda olan belgeleri tekrar istedi bu kez daha ısrarlı bir şekilde. Kurum cevap olarak ilk savunmasının ve ohal komisyonunun evraklarından başka bir şey olmadığını ayrıca KHK da ismimin olması sebebiyle ihraç işlemini yaptıklarını yazmış. Mahkeme kurumun yazısından sonra emniyete yazı yazıyor hakkımda ne gibi işlem olduğunu soruyor. Emniyet de liste halinde kritelerin olduğu bir matbu yazı gönderiyor kriterlerin sonunda “bu başlıkta kayıt bulunamadı” yazıyor En son olarak mahkeme 20 nisan tarihine durusma günü veriyor ancak savcılığa ve emniyete de duruşmaya taraf olmaları için tebligat çıkarıyor. Bu sabahta ihraç önceci çalıştığım işin savcılığından tebligat gelmiş adresime. Sizce mahkemenin yaptığı işlem nasıldır. Bana biraz abartılı geldi ceza mahkemesi gibi çalışıyor. Emniyetten vs bilgi istemeler kurumdan ısrarla hakkımda olumsuz birşeyler istemeler. Savcılığı emniyeti duruşmaya çağırmalar. Ayrıca hiçbir işlem geçirmemiştim şimdi savcılıktan yazı gelmiş. Bunun sebebi sizce mahkemenin yaptığı bu yazışmalar olabilir mi? biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.
  4. 1 puan
    Ekranın sağ üstünde, KarakulZalin yazan sağında aşağı ok olan bir yer var. Tıklarsanız bir menü açılacak. 6 ncı sırada "hesap ayarları" var. Tıkladığınızda bir pencere açılacak. Sol yanda 5. sırada "imza" var. Tıklarsanız ekrana imza kısmını düzenleyebileceğiniz sayfa gelecek.
  5. 1 puan
  6. 1 puan
    25 Martta kabul kararımı sistemde görmüştüm.Hala tebliğ edilmedi tebliğ edildiğinde karar numaramı bekleyen arkadaşlar için paylaşırım...
  7. 1 puan
    Merhabalar Forumun en eski takipçilerindenim. Burada hep kabul karari yazmayi hayal etmistim. Ama maalesef benim nasibime de red dustu. 679 Yok akademik 2017 takipsizlik var. Gecen hafta annemi kaybettim. Onun ustune karari gorunce kucuk bir hayal kirikligi hissettim o kadar. Daha derinlerde yasadigim kederin yaninda bu hicbir sey geldi sanirim. Sagligimizin, ailemizin, sevdiklerimizin degerini, kiymetini hayatta iken bilmeli. Sayin aklima basta olmak uzere iade karari alan arkadaslara hayirli olsun. Red alan arkadaslara da gecmis olsun diyorum. Saygilarimla..


×
×
  • Yeni Oluştur...