İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

21-04-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 18 puan
    Sayın aklıma gerçekten size gıptayla bakıyorum ve helal olsun diyorum. Kabul aldigiz ve hala burada birileri bu çukurdan çıkabilir diye paylaşım yapıyorsunuz. Forum adına çok çok tesekkurlerimi iletiyorum size. İyiki varsınız.
  2. 5 puan
    26 idareden bir red’de benden.. kararı görünce yine üzüldüm ama kabul almam süpriz olacaktı zaten genel kararlara bakıldığında.. Hayırlısı..
  3. 4 puan
    İyi günler, Bir forumdaşımızın özelden paylaşımları üzerine dikkatimi çeken bir husus oldu. Bende kontrol ettim, göremedim. Şöyle ki; İçişleri bakanlığı yada bağlısı herhangi bir kurumda çalışanlar CİMER üzerinden içişleri bakanlığı yada bağlısı olan kuruma nasıl başvuru yapıyorlar? Nedenine gelince, CİMER altında İçişleri bakanlığı yada bağlısı herhangi bir kurum bilgisi yok. Başvuru yapanlar nasıl ve ne şekilde yaptıklarını paylaşabilirlerse sevinirim.
  4. 2 puan
    Sayın Temple Granden eğer bir seçim daha kazanırlarsa zaten kim alınmış kim alınmamış farkı kalmayacak. Dışarıdakiler de sadece daha büyük bir hapishanede kalıyor olacak. Halk da sanki pudra şekeri yutmuş gibi. Hala %40 oyları var. Sanki Karl Marx'ın "Din toplumların afyonudur" sözünü ispat etmek için doğmuş gibiler.
  5. 2 puan
    Aklima komutanım, ben pasaport için Nüfus'u seçmiştim. Onlar İçişleri Bakanlığı'na yönlendirdiler. Anlaşılan İçişleri'nin görev alanına giren başvurular başka kuruma bile gitse oraya yönlendiriliyor. Hocam kimse gülmesin dediğiniz için tepki de veremedik.
  6. 2 puan
    An itibariyle göreve iademi sistemden gördüm şuan şoktayım ne diyeceğini bilemiyorum
  7. 1 puan
  8. 1 puan
    Tşk ederim hocam branş Türkçe bir mutemet arkdas yaptı okuldaki bir öğretmenin puantsjina göre hesap yapıldı.mersin idare
  9. 1 puan
    Hepsi kandırılmamaktan oluyor dostum. Yersen kendileri "kandırılmış" hepsi. Kandırıldıysan sorun yok. "Biz kanarken sen nasıl kanmazsın, nasıl bizden akıllı olabilirsin" diye hesap soruyorlar bizlere de. Oruç tutarlar, sazla sözle kul hakkıyla iftar yaparlar. Bir zamanlar Yaşar Nuri Öztürk gibi tertemiz Müslümanlar vardı. Şimdi onların yerine bu Atatürk, cumhuriyet ve demokrasi düşmanı, kul hakkı yiyici vatan hainleri kendine Müslüman der oldu. Ziya Paşa'nın dediği gibi "Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar; Katır mühürdar oldu, eşek defterdar!"


×
×
  • Yeni Oluştur...