İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

03-07-2022 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 8 puan
    Hocam ben dilekcemi bir avukata yazdırdım. 200 TL bir ücret verdim.Basvuruyu kendim yaptım.Adli yardım isteğini de belirttim.35 TL posta ucreti verdim Adliyede.Basvurunun bana toplam maliyeti.235 TL.Adli yardım isteğim de kabul edildi. Kesinlikle avukatları çok ciddiye almayın.Bizim yazacaklarimizdan farklı bir şey yazılmıyor.Zihniyet değişmediği sürece avukatlar ne yazarsa yazsın hiçbir önemi yok.Cunku suanlik kurt kuzuyu yemede kararlı. Örnek bir dilekçe bulun,kendiniz de uyarlayabilirsiniz.
  2. 2 puan
    Ah bu avukatlar hocam ,ne diyelim ki güven vermiyorsa direk başka avukat bulun . Benim çok canım yandı avukatlardan. Daha yeni idari dava için tuttuğum avukatlık bürosunu dava da gelen savunmayı incelip bana dönün ne diyor açıklayın bana dedim iki kez aradım . Adamlar savunmaya savunma yazmışlar bana da dönmediler. Ben de dün gece gördüm çok sinirlendim. Anlamıyorum gerçekten o kadar para ver soruna bile karşılık bulamıyorsun.
  3. 2 puan
    Bugüne kadar hiç avukata başvurmadım. Zaten verecek paramda yok. Çoğunlukla bu forumda bulunan dilekçeleri kullandım. Dilekçeleri hazırlayanlardan Allah razı olsun. Çok uğraşmışlar ve gerçekten her türlü süreçte kullanılabilecek metinler hazırlamışlar. Avukat olsada olmasada zaten niyetleri belli. Hukuki bir süreç işlemediğinden dolayı komisyon ve mahkemelerin verceği kararlarda belli. Ben o kadar parayı vermek istemezdim. Sonradan "keşke " dememek için isterseniz yine avukatla yola devam edebilirsiniz.
  4. 1 puan
    Bu hafta içi aranarak valilikte tebliğ yapıldı ve göreve başladık, tam olarak görev yerimiz henüz belli değil, valiliğin takdirinde tekrar atama yapılacak, vhki unvanı ile atama yapılmış, gerekli davalar için 60 gün süre başladı, darısı bütün bekleyenlere İnşallah, başlama yapan arkadaşlara da görevlerinde başarılar dilerim.
  5. 1 puan
    Ne mesajı gelmiş nerden gelmiş anlamadım hocam
  6. 1 puan
    Şefim ben sizi unutmuştum ya.mesaj kutuma bakınca sizinle de fikir alışverişinde bulunduğumu hatırladım.bu vesileyle sizede tekrar teşekkür ederim.umarım tüm masumların hakları iade olur.


×
×
  • Yeni Oluştur...