İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

25-02-2023 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 1 puan
    https://serbestiyet.com/gunun-yazilari/anayasa-mahkemesinin-soylemek-istedigi-devlet-tuzak-kurmaz-115004/ Güzel bir yazı olmuş...mahkeme kararlarına ilişkin alıntılar var.Kullanmak veya fikir sahibi olmak isteyenler faydalanabilir. sayın @Dr. Kara Gözmerhaba.Seçim geliyor fakat yukarıdaki yazıda da belirtildiği üzere 2.5 milyona yaklaşıldığı yazılan fetö yargılamalarından bahisle halen kimsenin umrunda olmadığımız kesinleşmiş oldu.Öyle veya böyle hayata devam ediyoruz da bunun sonu ne zaman gelecek bir fikriniz var mı? Çuvalın dibi halen gözükmüyor da... Bunca zaman sonra red almakta ne bileyim insan geçmiş olsun bile diyemiyor...başka şeyler demek geliyor içimizden.Yine de standardı bozmayayım red alanlara geçmiş,kabul alanlara hayırlı olsun. sağlıcakla kalın.
  2. 1 puan
    Dostlar bildiğiniz üzere ona kalan dosyalardan biriydi benim dosyam. Ret aldım komisyondan. Şimdi gerekçeli kararı bekliyorum. Bir avukatla anlaştım. Gerekçeli karar elime geçtiği anda 60'günlük dava açma süresi başlayacak değil mi? Muhtara ulaştığını varsayarsak muhtar bana ulaştırmazsa yine bu süre başlamış mı olacak?
  3. 1 puan
    Sayın kaderdaslarim bugün bikac saat önce komisyon kabul kararımı gördüm . İlk önce çığlık attım yanıma eşim geldi noldu diye bı 5-10 dakika ağladım önce . İnanamadim 5 yıldır baka baka o kadar alışmıştım ki inceleniyor yazısını görmeye çok şaşırdım mutluluk hüzün hepsi birarada duygular yaşadım . Açıkçası çok fazla red oranı olduğu için çok umutlu değildim . Yüz binlerce KHK li kaderdasim uzulurken bunlari yazmaya bile utanıyorum . Son zamanlarda eşimin rahatsizligi bi yandan komisyonun sona gelmesi benim sonucunun olmaması bı yandan çok stresli günler yaşıyordum . Hepimiz hayatın stresine sıkıntısına çok fazlasıyla maruz kaldık . Hem maddi hem manevi çok zor günler yaşadık .Beni en iyi sizler anlarsınız . İnşallah hepimiz için mutlulukların olduğu bir yil olur 2023. KHK meselesi çözülür herkes hakkını alır . Yaşadığımız sıkıntı ve dertler unutulacak cinsten değil ama rabbim herşeye dayanma gücü veriyor . Herşeyin başı sağlık . Herkese hayırlı günler diliyorum
  4. 1 puan
    İyi günler, KHK leri görüşemem diyerek KHK lıları yıllarca OHAL işlemleri inceleme komisyonuna mahkum eden AYM, yıllar sonra fetö davalarında çerçeve çizip, haksızlıkları tespit etmeye devam ediyor. Bu kararlardan bir tanesi bu gün yayınlandı. https://forum.khkhaber.com/topic/26937-örgütün-nihai-amacını-bildiği-ortaya-koymadan-ceza-verilmesi-hak-i̇hlalidirbno201920791-kno18102022/ sayfasında paylaştım. Ceza davaları devam eden herkesin ek beyanla davalarına sunmalarını tavsiye edeceğim kararda mahkeme kendisi kişiye ceza verilebilmesi için kişinin örgütün nihai amacını bildiğinin ortaya konması gerektiğini net bir şekilde belirtiyor. Geç gelen adalet adalet değildir demiş birisi. Bu sözden hareketle; adaletsizlik yapanı da, adaletsizlik yapılırken ses çıkarmayanı da, adaletsizlik yapılırken akıl vereni de, adaletsizlik yapılırken korkanı da unutmayınız. hele ki zamanında ses çıkarmayıp, sorumluluktan kaçıp, gün gelince adalet varmış dedirtircesine söz söyleyip, yazanları asla ama asla unutmayınız. Yıllardır paylaştığımız üzere, 15 Temmuz kahpeliğinin içinde olmaya herkes beraat edecek ve görevine dönecek, tek sıkıntı zaman. Sağlığınızı koruyunuz, günü yaşayınız. Mücadele etmeye devam ediniz, asla pes etmeyin, yoruldum demeyiniz. Bu günkü karar dahi bir kişinin mücadelesinin sonucu olup içeriği, yaklaşımı ve hükümleriyle pek çok kişiyi ilgilendirmektedir. Mücadeleye devam.
  5. 1 puan
    Selam arkadaşlar, wi-fi mağduru 672khk ile ihraç olmuş öğretmendim.Komisyonda bugün kabul kararını gördüm.Geride pek kimse kalmadı ama yine kalanlara umut olsun diye yazdım.Baktiginda insan gerçekten inanamiyor eşime gösterdim.Ancak eşim soyleyince inandım.
  6. 1 puan
    Eşimin 26 idaredeki dosyasına bugün ret kararı yüklendi. Karar 7 Aralık'ta verilmiş 5 Aralık'ta sisteme nüfus kayıt örneği eklenmişti.
  7. 1 puan
    İstanbul'dan ilk derece mahkemesini kazanmıştım. Bugün İstinaf'tan iptal kararının kaldırıldığına dair karar çıktı. Gerekçede "2014 yılında herhangi bir hareketlilik olmamasına rağmen aktif Bank Asya hesabının bulunduğu" şeklinde bir ibare yer alıyor. Oysa bahse konu bankada herhangi bir kaydımın olmadığına dair bilgi ve belgeler gerek davalı kurumun tüm savunma dilekçelerinde gerekse de ara kararlara verilen cevabi yazılarda mevcut. Kopyala yapıştır tarzıyla suç uydurulduğu çok belli gerekçeli kararda. Oyçokluğuyla alınan bu kararın altına imza atan yargıçlarla hesaplaşabileceğim bir merci veya mekânizma var mı acaba?
  8. 1 puan
    İdareden de reddimizi aldık. Yine oturdu yüreğimize. Tam gaz redde devam.
  9. 1 puan
    Dostlar, malum şahıs ve ekibi şimdi EYT ve birtakım paketler deniyorlar. Birkaç ay sonra oyların yeni durumuna bakacaklar. Kazanamayacak gibilerse bu tuşlara rastgele basma halinden KHKlılara da bir şeyler düşebilir. Ama bizim tuş elin zor uzanabileceği bir yerde, olasılık yüksek değil. Seçimden sonra giderlerse hepimiz döneriz. Kalırlarsa şansı ve arkası yaver gidenlerimiz ufak bir azınlık olarak dönmeye devam eder. Geri kalanımız Tanrı'ya emanet. Yukarıda bahsedildiği gibi bu süreçte aktif olarak haklarımızı aramamız şart. Özellikle yıllardır hiçbir Twitter vs. etkinliğine katılmayanlara sesleniyorum. Artık elinizi taşın altına koymanın zamanı geldi. Bizler her türlü küfür, hakaret, iftira ve tehdide göğüs gererek yıllardır hepimizin hakları için Twitter'da çalıştık. Siz bunları da yapmayabilirsiniz. Ama en azından kendi haklarınızı savunun! Herkese güzel, mutlu, sağlık ve iadeyle dolu bir yıl diliyorum. Selamlar, sevgiler.
  10. 1 puan
    Ankara 27.idare mahkemesi 2020/107.. E. Karar 2022/1670 İptal-kabul kararım verildi. Atılma gerekçem ailemde PKK Gerillasının olmasıydı...
  11. 1 puan
    Komisyonun kapatılıyor olması demek dosyalara bakılmayacağı, geriye kalan dosyaların tümüne RET veya KABUL kararı verileceği anlamına gelmiyor. Bu komisyon zaten oyalamak için kurulmuştu ve son uygulama ile engizisyona dönüşüyor. Hakkımızda işlem yapanların eline bir kez daha veriliyoruz tabi karar çıkmayanlar için. Ben genelde en kötüsünü düşünüp ona göre hazırlık yapan bir insanım. Muktedirler bizim durumumuzu genel bir hak kaybı olarak görmeyip kişisel bir intikam olarak gördüklerinden zaten hukuki dayanağı olmayan bir süreçten geçiyoruz. Hukukun gereği neyse tabikide mücadeleye hukuk içinde devam edeceğiz. Seçim sonrasında ise en azından muhalefetin meclis çoğunluğunu alacağını değerlendirdiğimden ve toplumun her kesimine bu acıyı yaşattıklarından kanuni düzenleme ile bu mağduriyetlerin giderileceğine inanıyorum. Sabahtan akşama kadar aynı televizyon kanallarından yapılan yaftalamalar nedeniyle kendimizi ifade edemedik. EYT' liler gibi örgütlenip sesimizi duyuramadık.Muhalaefet partileri dahi adımızı anmaktan çekiniyor ama yinede umut var. Az kaldı!
  12. 1 puan
    Ah dostlar... Bilmem kaç yıl, kaç gün... Sadece sendika, başka da bir şey yok. Sonuç: Ret. Allah hesabını sorsun.


×
×
  • Yeni Oluştur...