İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Konuk
Mehmet Emin Eser, 8 saat önce yazdı:

Mantık olarak bir gün komisyon sayfasından bşv sonucumu sorguladığımda "RED" veya "KABUL" yazısını göreceğimi biliyorum ama pisikolojik olarak "BAŞVURUNUZUN İNCELEMESI DEVAM EDIYOR"  yazısının değişeceğine zerre inanmıyorum. Yanlız benmi böyleyim acaba?

2 konuda farklı düşünüyoruz, yanlız değil ‘yalnız’ ve mi ayrı yazılır??

Yoksa ‘psikolojik’ olarak çoğu öyledir?

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Dosyama o kadar bakılmıyor o kadar bakılmıyor ki hâlâ 3 sene önce ikamet ettiğim adresim kayıtlı ??

Güncelleme • • Nnnkoc

Adalet(mi??)  bak. - 675 (mi) KHK-nihayet KABUL

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Nnnkoc, 53 dakika önce yazdı:

Dosyama o kadar bakılmıyor o kadar bakılmıyor ki hâlâ 3 sene önce ikamet ettiğim adresim kayıtlı ??

Adres değişikliği yapmıyorlar. Ben de 2018 8 temmuzdan sonra 4 kez adres değişikliği yaptım fakat adres değiştirilmedi.


701 KHK, Adelet Bakanlığı, Eski Zabıt Katibi, İhraç sonrası takipsizlik

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Komisyon tatilde baska aciklaması yok .karar yok cunku.. izahi olmayan seyleri yasiyoruz.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Haktanyana26, 25.08.2020 - 22:37 yazdı:

Herkese iyi aksamlar. Ekim ayinda durusmam var. Avukat tutup tutmama konusunda kararsizim. Avukatin etkisi bizim davalarda nedir ? En dusuk 8 binden baslayip 15 bin tlye kadar para istiyorlar . Bikac avukatla gorustum ama hala kararsizim

Hic bir etkisi yok ona bir şey soran da yok boşuna para verme baro bir avukat atıyor onunla görüş hic bir etkisi yok  sadece karar duruşmasında bana başkanla birlikte olup, EP kabul edip Hagh kabul etmemi istediler bende ret ettim ben suç islemedimki kabul edeyim diye avukatın etkisi falan yok sorulamadık yerden cevap vermeyin sorulan sorulara kısa öz cevap verin size söz hakkı verilmezse tanık karşılaştırma v.b durumlarda kafaniza takılan bir şey varsa yazılı cevapla dosyanıza ekletin bu kadar


677

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Belki 50nci denemeden sonra komisyona telefonla ulaştım biraz önce. Ret aldığımı, ancak ilave tedbirler için 14 temmuzda dilekçe verdiğimi, kanuni 30 gün geçmesine rağmen halen bir açıklama yapılmadığını söyledim. "dilekçe verdiyseniz işleme alınmıştır, bekleyin" cevabı verildi. 

Ancak ret kararı verildi hakkımda, o nedenle işleme aldınız mı? Diye sordum. "ihraç işlemi ayrı, ilave tedbirler ayrı. Onun için ayrı karar verilir." dediler. 

"o zaman, ihraç kararı bekleyenlerle aynı sırada beklemem sanırım, daha erken sonuçlanır değil mi?Zaten bu konuda açıklama bile yapmadı komisyon yetkilileri" dedim. "Biz zaten esnek çalışmaya geçtik. Sırayla bakılır. Bekleyin işte" şeklinde ukala cevap alınca ekledim "hem ihraç ayrı bu ayrı diyorsunuz, hem  de aynı sırada diyorsunuz, üstelik açıklama dahi yapmıyor, bekleyin işte şeklinde cevap veriyorsunuz. Oysa bir dilekçeye 30 gün içinde olumlu olumsuz bir cevap vermeniz gerekir." dedim. "ben birşey diyemeyeceğim. Beklemeniz gerek" dedi. Kapattım yüzüne. Lanet olsun. Cidden lanet olsun. Bir tecavüzcü bile bizden daha değerli! Komisyon resmen dükkanı kapatmamak için bu ilave tedbirleri, kapatılan kurumları vs araya koyacak. Belki kabul oranını yüksek göstermek için bu tedbirlere kabul verip masumlara ret verecek. Artık her şeyi beklerim bunlardan! Umarım yanılırım. 

  • Beğeni 7
  • Onaylama 2

su sıkan itfayenin hortumunu... Sadece adalet bekleyişinde.Komisyon RET,  ilk celsede beraat! İdari Mahkemede adalet haykırışında.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Bazen diyorum ki herkes sosyal medya kullanmiyor. Kararlari bu nedenle duymuyoruz.. ama bu magduriyetten kurtulanlar, dolayli da olsa sosyal medyada konusuluyor.Suan formu, face, twetırı yakalasik 3 bin kisi takip ediyordur. Yani bir kararlar olsa ortada mutlaka yansir bu ortamlara.Komisyon baska seyler dusunuyor.. her konuda oldugu gibi bu konuda da seffaf degil.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Akakiyev, 41 dakika önce yazdı:

Adres değişikliği yapmıyorlar. Ben de 2018 8 temmuzdan sonra 4 kez adres değişikliği yaptım fakat adres değiştirilmedi.

Aslında komisyona başvurduktan sonra  2017 Temmuz ayında adres değişikliği yapmıştım ki şuan o adres görünüyor, bir ay sonra tekrar adres değişikliğim oldu, ancak o görünmüyor, 3 yıl oldu işte, can sıkıntısı ile ne yazacağını bilememezlik arası durumlar falan filan...???


Adalet(mi??)  bak. - 675 (mi) KHK-nihayet KABUL

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Cengiz Yildiz, 13 saat önce yazdı:

Merhaba faha öncede sordum ama cevaplayan olmadi arkadaşlar idare mahkemesine actigim davayı UYAP vatandaşlıktan bütün evrakları görüyordum ama uyaba güncelleme geldiğini duymuştum sanırım ondan sonra hiç bir evrak girilmiyor en son karşı tarafın savunması var benim savunmaya yazdığım cevap dahi girilmemiş mahkemeyi aradım sorun yok ama siz göremezsiniz diyor başına bu şekilde bisey gelen varmı neden ben gorememki

Merhaba. Baştan savmışlar sizi. Dikekçe yazın mahkeme kalemine. Yükkemek zorundalar bütün evrakları. Ben ek beyan dilekçesi vermiştim. 1 hafta yükkenmedi. Kalemi aradım yüklediler uyapa. 

  • Beğeni 1
  • Onaylama 1

677 KHK. Ret

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • 25 ayla ben de çok uzaklarda sayılmam dostlar. normal demek ki.
    • @F.Y. benimde yaklaşık bir yıldır olduğu gibi bekliyor. Görevdeyim heran bir terslik olacak duygusu beni psikiyatrilik etti. 
    • Merhaba, benim dosyam istinaf mahkemesinde nisan ayı itibariyle 27. aya giriyor. Bugün yarın cevap gelir diye bekliyorum. önceki yazışmalarda sanırım bir arkadaş 27.ayda cevap geldi diye yazmıştı. Umarım daha fazla uzamaz. Her gün buraya bakıp bir cevap gelen var mı diye bakıyorum. Hepimiz için adalet diliyorum. Saygılar..
    • Bende 14. idarede 2.5 yıldan fazla oldu. kriter sadece kurum kanaati.
    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
×
×
  • Yeni Oluştur...