İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

12-12-2019 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 3 puan
    ?Güzel bir yaz tatili ve konfora yönelik değişiklikler mesela Hanım için otomatik vitesli bir araba kısmet olursa.Ayrıca ilk yapacağım "Yuvaya Dönüş Heykeli" önünde fotoğraf çektireceğim dosta düşmana haber vermek amaçlı!
  2. 3 puan
    Kalbi güzel olan güzel bakar, güzel bakan güzel görür, senin gibi fındığım ??❤?? Günaydın güzel mahallem
  3. 2 puan
    Hayal filan kurmuyorum, haklarımı alıp bir daha arkama bakmam bu saatten sonra, işimi gücümü kurdum, 15 yılı tamamlayıp Behlül kaçar ?
  4. 2 puan
    Mı 8Herkes e iyi günler diliyorum. 695 khk lı hvkk personeliyım. Komisyondan iki hafta önce Red geldi. Kurum kanaati ve devam eden soruşturma(3 yıl oldu ne kapandı ne dava açıldı).hiçbir adli işlem yok imza VS. 2.derece akraba dan dolayı ihraç oldum. hvkk personeli için komisyon dan kabul kararı hiç duymadım. Kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama kısa vadede bişey beklemeyin. Komisyon kararı belli olsun diye boş boş beklemeyin iş bulun yada iş kurun hayata tutunmaya bakın..
  5. 2 puan
    Abi dzkk döndürmemek için elinden geleni yapıyor ? İnşallah dönersem ilk uzun izinde avrupa turu yapacağım.
  6. 2 puan
    Arkadaşlar diyelim ki yarın işe başladınız. Yapmak isteyip te yapamadığınız eminim cok sey vardır veya pişman olduğunuz bir daha yaparsam ellerim kırılsın dediğiniz. Şimdi gelecek planlarımızı yazalım. Mesela döndüğümde ben ilk önce bir masaja gidecegim. Eşimi çocuğumu alıp sapanca da 1 hafta sonu tatilim kesin. Yanımda olanların numaraları hariç geriye kalan herkesin numarasını silip hattımı değiştireceğim Peki siz ?
  7. 2 puan
    Yukarıda verdiğim numarayı bugün düşürdüm. İlgili arkadaş sicilimi istedi. Yaptığı sorgulamadan sonra "tebliğ evrakınız bize ulaştı. Artık bizden haber bekleyeceksiniz, atamanız bakanın onayına çıkacak, kesin bir süre öngöremiyoruz. Uzayabiliyor " şeklinde bilgi verdi. İlgililere duyurulur.
  8. 2 puan
    @werwer Biliyor musunuz, okula en erken giden bendim.Hatta hizmetli gelmemiş olurdu.☺Nobetim bahcedeyse bahcede, koridordaysa koridorlarda olurdum.Diğerleri ise nöbetlerini öğretmenler odasında tamamlarlardi.Düşen öğrenciyle ilgilenen ve o kuzuya pansuman yapan ilk ben olurdum.Zaten gerisi yerinden kalkmazdı ki.? Taşımalı bir okuldaydim ve öğlen cocuklar yemek yerken başlarında olurdum.Hatta yemekciye yemek dağıtırken yardım ederdim.? Bu liste uzar ve gider... Sanırım bu yüzden ihraç oldum. Zoru seçen taraf olduğum için. Selamlar @werwer ...İyi çalışmalar...
  9. 2 puan
    Alkışlıyorum sizi...???????? Çiçek deyince aklıma öğrencilerim geliyor.???
  10. 2 puan
    Evet altina imzamı attım..şeytan değer atfedilenle uğraşıyor işte...kiymeti olmayanın yanında bataklık sinekleri oluyor sadece....
  11. 2 puan
    Sevgili @Ophelia iyi haberlerini bekliyoruz inş. Allahım ya gitmiyo gerçekten bizim sınavımız gitmiyo.rabbim hepimizin işlerini güçlerini kolaylaştırsın inş.
  12. 2 puan
    Dun itibariyle ders basi yaptim. Cok ozlemisim "evladim sessiz ol" demeyi. Allah geride kalanlara da nasip etsin. Bir de tevafuk oldu ki acayip oldum, goreve basladigim ilk gun 9 Aralik'ti. 9Aralik 2010. Dun de 9 Aralik'ta tekrar basladim. Garip seyler ?
  13. 1 puan
    Bu insanların pişkinliği beni bende aliyor @Ophelia özel sektörde herkes pirhana mübarek
  14. 1 puan
    @Ophelia senin durumda bi gelişme var mı bütün gün aklımdaydın
  15. 1 puan
    @wildPuppy ben döneceğim ve bunu kimse değiştiremeyecek. Hangi mahkeme yoluyla olursa olsun ne kadar sürerse sürsün. Suçsuzum ve adalet için gelecekte çocuğuma hesap verirken mücadele ettim demek için ve en önemlisi bunların karşısında (hukuk bilmezlerin) boyun eğmemek için mücadele edeceğim
  16. 1 puan
  17. 1 puan
    Aldim hocam promosyonu Herhangi dilekçe vermedim hocam 5 kasım başladım 26 kasım.da geçmiş yattı ilçede yapılıyor zaten daha önce yapmışlar otomatiğe bağlamışlar
  18. 1 puan
    Arkadaşlar bugün ilçe milli eğitime gittik. Geriye dönük bordrolar hazırlanmış. Yeni iade olan veya göreve başlama aşamasında olanlar için süreci yazmak istiyorum. - kabul kararı 10 ekim. -goreve başlama 21 Ekim. -okula atanma 15 kasım. -23 kasımda dilekce verdik. Dilekcede tum hakları istedik. - Bugün gittik durumu sorduk sağolsun memur cok ilgili ve iyi niyetli. Geriye dönük tum maaşları ay ay hesaplamis. Hepsini güncel maaş tutarlarını dikkate alarak yapmış. - Toplamda 112.000 TL geriye dönük maas 15inde yatacak. Bizim hesabımizla asağı yukarı tutuyor. -Toplamda 3 ay açık 33 ay ihraç süresi mevcut. - Derece/Kademe duzeltmelerinden kaynaklı farklar ve egitim ödenegi ocak ayında ödenecek. - Yasal faiz ödemeyecekler o iş mahkemeye kalacak. -Mebbis bilgileri peyderpey düzeltilecek. - Komisyon kararının bir fotokopisini verdiler. Bu arada bu bilgiler eşimle ilgili. Benim inceleme devam ediyor.
  19. 1 puan
    10. Soruşturma nedir, kovuşturma nedir sonuçları nasıl olur, sanıksanız durumunuz, haklarınız, tanıksanız haklarınız, durumunuz, idari dava nasıl açılır, Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması gibi pek çok konuda çok güzel, detaya girmeyen, yormayan kısa anlatımların olduğu dökümanlar var. Tavsiye ederim. Siteye UYAP altından ulaşılıyor. Yani resmi bir site. Adres http://www.hukukiyardim.gov.tr/ Bu adres altında karşınıza iki resim çıkıyor. yukarda bahsettiklerim soldaki resim altında. Sağdaki resmi tıklayarak indirebileceğiniz döküman ise yine aynı basitlikte, mahkemeler, adalet binalarının yapısı ve çalışması, mahkemeler, hangi mahkeme ne yapar, ön büro nedir, kalem nedir, gibi pek çok soruya cevap veriyor. Arşivlemenizi tavsiye ederim.


×
×
  • Yeni Oluştur...