İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

04-11-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 23 puan
    Allahima binlerce sukur az once gorevime İADE edildim En son dun aksam bakmistim rabbim tum masumlara bu sevinci yasatsin cok guzel duygu
  2. 19 puan
    677 KHK - EGM. 03.11.2020 İNCELEME DEVAM idi 04.11.2020 RET. İDARİ - ADLİ SORUŞTURMA YOK. OCAK AYINDA YURT DIŞI YASAĞI KALKMIŞTI. DOLAYLI YOLLARDAN SORGULATMALARIMDA HERHANGİ BİR KRİTER VS GİBİ ŞEYLER YOKTU. HAYIRLISI ALLAHTAN. YAPACAK BİRŞEY YOK. BEKLEMİYORDUM AÇIKÇASI.
  3. 16 puan
    Sabah inceleme devam ediyordu saat 16:00 gibi kabul kararını gördüm. 672 KHK mayıs 2018 takipsizlik. Kod SC SCD ad. Darısı tüm masumların başına inşallah.
  4. 16 puan
    YÖK 679.red bugün öğlen.SYOK kararı vardi. hiçbir kriter yok yaziyordu.kapanan forumlardan beri takip ediyorum.eskisehir için av.tavsiyesi olan var mı?
  5. 15 puan
    Banka eylül 2014 kapatma . Kod SCD 677 EGM.ret kararımı gördüm maalesef. Beraat de vardi
  6. 14 puan
    Evet arkadaşlar red alanlar kervanına bende bu saat itibari ile katılmış bulunuyorum.679 sayılı KHK,Hakkımda 1 ihbar vardı ve 1 kişi olabilir diye savcılığa mesaj göndermişti.kızım okullarında okumuştu ve kardeşim cezaevindeydi.Tüm bunlardan KYOK almıştım. Yaklaşık 1 ay önce hakkımda 1 soruşturma daha olduğunu öğrendim.Soruşturma konusu 2009 yılı komiser Yard sınavında başarılı olmam.2 gün önce onunla ilgili kolluğa ifade verdim.Şüpheliymişim.Memleket nereye gidiyor anlayamıyorum.Karmakarışık duygular içindeyim.Dün baktığımda inceleme devam ediyordu.Kendinize iyi bakın.
  7. 9 puan
    AYM'nin beraat alanların durumuna ilişkin idari mahkemelerin kararlarına etki etmesi beklenen ilgili karar hakkında bir iki kelam edeyim: Aslında normal hukukun işlediği bir ülkede, bu karar bile çoğu idare mahkemesinde bekleyen dosyayı (tahminim 40 bin civarı takipsizlik ve beraat alan kişi var) hemen iade ile sonuçlandırır. Ancak burada normal şartların olmadığını, bu kararı bizler kullanarak normalleşmeye davet ediyor ve umudumuzu tazeliyoruz. Ehh güzel, ilgili kararı ek olarak bir dilekçe ile sunduk yüce 19-20-21-22-24-25-26-...idare mahkemelerine. Mahkemeler malesef sizin (derken ilgili duruma haiz mağdurlardan bahsediyorum) göndermiş olduğunuz gerekçeli kararlarınızı bir kere bile okumuyor. Ben ve bir kaç idare mahkeme kararında gördüğüm şey; KOmisyon gerekçeli red lerini KOPYALA/YAPIŞTIR yaparak sizi RED ediyor geçiyor. En az 18 ay bekleyip üstüne bir de bu zahmetsiz RED'di alınca doğrudan Bölge İdare Mahkemesi (BİM)'in yolunu tutuyorsunuz. Orada zaten, dönen neredeyse yok. Şimdi idare mahkemesinde dosyası olan ve umudu olan arkadaşlar, bana kızabilir. Ama ben realiteden bahsediyorum. Şunu diyoruz sürekli, biz elimizden gelen başvuruları yapalım, ama onlar reddederse red etsinler. Tamam bende katılıyorum. Ama umut etmek bizler için siyasi irade (bizi haksız hukuksuz ihraç eden) değişmedikçe bizlere fazlaca LÜKS. Yapın yapacağınız itiraz ve göndereceğiniz dilekçeleri, ama umudunuzu yüksek tutmayın. Çünkü yıkım fazla oluyor. Dileğim, her kaderdaşımın (herkesin ama herkesin) hakkı olan görevlerine dönmesi.
  8. 8 puan
    Bugün epey bir kabul ve ret var. Ortalardaki KHK'lardan gelmiş ve çoğunlukla EGM. Kabuller için hayırlı olsun, inşallah en kısa sürede başlarsınız. Retler için ise geçmiş olsun. Sonraki aşamalarda inşallah kurtulursunuz bu çukurdan. Biz çukurdakilere ise sabır diliyorum.
  9. 8 puan
    Günaydın. Bugün hav yağmurlu. Rahmetle beraber beklenilen tüm isteklerde gökten iner inşallah.
  10. 5 puan
    Merhabalar. Bekleyen akademik personelden biriyim ses Seda yok, yıllar bir makale yazamadan geçiyor. En verimli Çağlarımız okuldan ve eğitimden uzakta geçiyor. Doktora tezimi bitirebilirsem ne mutlu bana . Açıkçası iade konusunda bazen çok ümitliyim bazen de bir o kadar ümitsiz. Benim de bir sorum olacak bilen biri varsa cevaplarsanız çok sevinirim. Akademik personel normal memurluğa veya MEB,e geçiş yapabiliyor mu? Sorma sebebim şu, iade olsam bile artık akademisyen olmak istemiyorum. Tek derdim geçim derdi olur bundan sonra .
  11. 4 puan
    Hocam sen dediğimi anlamadın ya da anlamak istemedin neyse inş idareden dönersin gerçekten mağdur olup red alan(soru çalmadan torpilsiz bileğinin hakkıyla meslek sahibi olan) herkesin idareden dönmesi dileğiyle...
  12. 4 puan
    Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Bir adım öne geçtiniz. En önemlisi artık düşmanı göreceğiniz yerdesiniz. Yani hakkınızdaki her şeye vakıf olacaksınız. Profil bilgileri ve paylaşımınıza göre sonuç belli. Sadece ötelendi. Mücadeleye devam, pes etmek, bırakmak yok.
  13. 4 puan
    701 KHK EGM İncelemeye Devam. Tanımadığım bir sürü kaderdaşıma dua ediyorum. İnşallah vatanını milletini seven tüm masumlar en kısa zamanda özgürlüklerine ve eski mesleklerine kavuşurlar. Hayırlı akşamlar.
  14. 2 puan
    Hayırlı olsun kardeşim bugün EGM günü anlaşılan biz hala incelemeye devam.Kısaca durumunu aktarır mısın?
  15. 2 puan
    Geçmiş olsun hocam. Sizin için önemli bir alet ve ağır bir masraf olmuş
  16. 2 puan
    Arkadaşlar bugun, ticari soğutucu dolabızın motoru arıza yaptı, değişim, filtresi ve gazı falan 3750 TL ye malocak. Bu ay bedava çalışmış olacağız.
  17. 2 puan
    Ben olabilir diye biliyorum.. yıllar önce bir tanıdık arş.gör. doktorasını bitirememişti ve memur olarak devam etmişti.. ama prosedürü hiç bilmiyorum..
  18. 2 puan
    Ne kadar zor şu bekleyişler ..... Dört yıl geçti kırın da kaleminizi verin hükmünüzü çok bunaldim
  19. 1 puan
    Eyvallah saolun. 679 ihrac. 2020 subatta ifadeye cagirdilar, mayista takipsizlik aldim kod SCD. kriter yoktu. Darisi sizllere olsun insallah
  20. 1 puan
    Böyle bir duruma da rastlamış olduk hocam. Sizin tahdit kalktı ise pasaport alabiliyorsunuz demektir. Sorun kalmamış demektir.
  21. 1 puan
    Benim de kalkmasına rağmen hala öyle. Gidip sormuştum nüfustan, onlar da önemli değil pasaport alabilirsiniz demişlerdi. Bu durumda Kişiler var. İçiniz rahat değilse gidip bir sorun nüfustan.
  22. 1 puan
    Merhaba hocam Bir yıldır @RosedewittbukateR hocam size ulaşmak istiyormuş. Sizi forumda görünce çok şaşırdı. Müsait bir zamanınızda ona döner misiniz... İletişim: Twitter: @rose_dw_bukater Mail: rose.dw.dw.bukater@gmail.com Lütfen dönün... ??????
  23. 1 puan
    Hocam şimdi öyle yada böyle ret aldım. Ancak Ocak ayından beri yurt dışım açık. Her zaman da kontrol ettim yasak gelmedi. Hangi EGM personelinin soruşturması olupta yurt dışı yasağı kalkmış. Keza bu yurt dışı yasağı kalkarken soruşturması olan. Mahkemesi devam eden ve kurumundan görüş alınıp olumsuz olanın kalkmayacak diye yönetmelik yayınlandı. Ocak ayından önce yada sonra herhangi bir adli idari olayla muhatap olmadım. Bu kısır çekişmeden de çekildiğimi bildirir saygılarımı sunarım kaderdaşım. Sevgiler. Allah iadeni versin
  24. 1 puan
    Aynı zamanda ilk soruşturma geçirdiğimde EGM deki fişlemelerle ilgili bilgimiz yoktu sınavla ilgili soruşturmada öğrendim bende rütbeli personeldim ve CB olarak kodlanmışım.
  25. 1 puan
    hemşerim bende adalet bakanlığında çalışmak istemiyorum, keşke öyle bir yolu olsa.
  26. 1 puan
    Hayırlı sabahlar takipsizlik kararim yeni çıktı. Emsal göstermek için adalet bakanlığı komisyon iade kararı görseli paylaşabilecek varmı .
  27. 1 puan
    Dönüşler kanun ile yapılıyor. Bu durumda, kanuna göre sizi eski birime iade etmek zorundalar. Bakanlık değişimi ise eski prosedürlere tabi. Yani gideceğiniz bakanlık ve mevcut bakanlığın olumlu görüşü. Sizce olur mu? Katılıyorum. İhracımız da, verilen kararlar da siyasi. Siyaseten bir şeyler düzelmedikçe, siyasetin izni kadar dönüş olur. Ancak yine de hak arama sürecinin çok uzun olabileceği (eski benzer dönemler dikkate alınırsa) hak kaybı yaşanmaması açısından hukuki süreçlerin çok sıkı takibi şart. Hukuki olarak bir bağlayıcılığı olmayan bir karar, zira bireysel başvuru kararı. Ancak AYM'nin görüşünü belirtmesi açısından çok önemli bir karar. Mahkemeler açısından yardımcı bir kaynaktır. OHAL komisyonu açısından ise hiç bir şekilde bağlayıcı değil. Kararın içeriği ise malumun ilanı zaten. Suçlu olmadığı sürece herkes masumdur, Anayasa açıkça söyler. Yine de dilekçe vermenin bir zararı yok. Verin gitsin.
  28. 1 puan
    @varex @MSA @Guapo Bu kararlar bize lazım olacak dostlar gerçi ben daha iade olmadım ama olunca inşallah sizin gibi bana da lazım olur belki direk polisliğe döneriz gerek kalmaz nasip ?
  29. 1 puan
    Parol alın ağrılarınızı hafifletir @hepsiyah hocam bir de kan sulandırıcı kullanın mutlaka coraspin de olabilir bu virüs damaların yapisini bozabiliyor pıhtı oluşmasina sebep oluyor bir de BEMIKS C vitamin Kompleksi kullanın sarımsak bol tüketin sirke ya da karbonatlı suyla gargara yapın endişelenmeyin kolay geçsin gitsin inşaallah Çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın @Karakeçili hocam
  30. 1 puan
    Biz daha o levele geçmedik efendim. Bölüm canavarıyla mücadele ediyoruz. İade olanlar forumuna yazabilirsiniz.
  31. 1 puan
    Yanlış okumadıysam Burhan Kuzu ölmüş corona dan. Öncelikle kimsenin hasta olmasını istemem sevinme duygusu falan değil yanlış anlaşılmasın söyleyeceklerim.Sadece şunu söylemek istiyorum kendisinin fetöyle abd de aynı masada fotoğrafları çıkınca o zaman suç değildi demişti bende demiştim ki fetönün f sini bilmeyen binlerce insan ihraç edildi kuzu bey!O zaman senin yaptığını yapmayıp sadece okullarına sendikasına gazetelerine vs vs bulaşan insanlar da senin dediğini diyordu burhan kuzu sen suçlu değilsen onlar hiç değil o zaman. Elinde yalan shoplu resimlerle kılıçdaroğlunu fetöcü ilan etmeye calısmıstı sonra yalan olduğu ortaya cıkınca empati yapmaları icin yaptım demişti vs vs. Ey gidi yalan dünya dünya sana da kalmadı sn Burhan Kuzu şimdi o mezarda ne hesap vereceksin! Dediğim gibi adaletin geleceğinden şüphem yok ama giden ömürden gidiyor...
  32. 1 puan
    KHK fikrinin akıl babalarından. Kaç tane ah alarak gittin be gafil adam. Hem mafya aracılığıyla haram lokma kursağında soktun hem de helallik alamadan gerçek aleme göçtün. Bende hakkımı helal etmiyorum. Gerçek adaletin olduğu mahkemede görüşürüz inşallah.
  33. 1 puan
    Haydi bismillah ilk ben yazayım da ilk iade olayım?


×
×
  • Yeni Oluştur...