İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

01-03-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 29 puan
    Kıymetli arkadaşlarım eşim su anda ameliyata girdi dualarınızı eksik etmeyin. Önce Allah'tan yardım sonrasinda sizlerden dua diliyorum. Allah nerede çaresiz kalan kullar varsa muradlarini versin. Amin.
  2. 22 puan
    Kıymetli arkadaşlarım eşimin ameliyatı başarılı bir şekilde gecti. Allah'a şükürler olsun. Yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutuluyor. Dualarına eşim için de yer veren, ismen ve cismen tanımadığım yüreği güzel, düşüncesi temiz herkesten Allah razı olsun. Rabbim gönlümüzdeki muradı versin. Amin.
  3. 6 puan
    Allah yardımcınız olsun. Şifa versin. Tez zamanda sağlığına kavuştursun, sizlere ve varsa çoluk çocuğuna bağışlasın.
  4. 6 puan
    Bol iadeli , güzel haberli bir hafta olur umarım.????
  5. 6 puan
    Bu haftada ben diyeyim.Bol iadeli bir hafta olsun.
  6. 5 puan
    Allah şifasını versin, sağlığına kavuştursun inşallah.
  7. 3 puan
    khklılar o koltuk için birşey ifade etmiyor. halen ümit beslemek de ne bileyim. Umarım haklı çıkarsınız.
  8. 3 puan
    Izdırabın sonu yok sanma, bu alem de geçer, Ömr-i fani gibidir, gün de geçer, dem de geçer, Gam karar eyliyemez hande-i hurrem de geçer, Devr-i şadi de geçer, gussa-i matem de geçer, Gece gündüz yok olur, an-ı dem adem de geçer.... Arkadaşlar hiç bir dem baki kalmaz bu da geçer neler geçmiyor emin olun. Inşaallah çok şükür bitti diyeceğimiz günlerde gelecek.. fe bessiru sabirin..
  9. 3 puan
  10. 3 puan
  11. 3 puan
    Hayırlı günler, süreç hakkında bilgi vereyim. Perşembe günü görevlendirme yazısı kuruma düşmüş, bana bilgi verildi. Kurum müdürü gelip başlasın demiş, ben de Cuma günü gidip başladım. Arkadaşlar iyi karşıladı, bizim dönemde idarecilerden bir kişi kalmıştı, başka da kimse yok. Pandemiden dolayı kurumda iş yurtları aktif ancak hükümlü yok denecek kadar az olduğu için genelde personel çalışıyor.
  12. 2 puan
    "Herkes kalbinin renginde yaşar hayatı. Ve herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafindakilere." - Farid Farjad Biraz olumlu olun güzel düşünün güzel olsun Büyük ihtimalle komisyon üyeleri burayı okuyup siz 2022 diyorsanız sizi mi kiracaz deyip fazladan bir yıl kitleyip duruyor başka türlü açıklaması olamaz Gerçi bazıları hak etmiyor değil bana yetkiyi verseler 2100'e kadar komisyonda bekletirim
  13. 2 puan
    KHK ihraçlarını savunmak için 5 senedir atılan taklalar, propagandaya sığınmalar vs. aklıma bunu getiriyor.
  14. 2 puan
    Her zaman oldugu gibi bu hafta da zalimler zalimligi ile kopekler de yaptigi kopekliklerle kala kaldilar. Bize bu aciyi yasatanlar yine satafatli hayatlarina devam ettiler. Bunlarin cocuklari yine haram para ile yapmadigini birakmadilar. Tanriya olan dualarimiz bu hafta da sonucsuz kaldi. Arkadaslar, oyle bir kopek surusune denk geldik ki ne utanmalari ne de arlanmalari var bunlarin. Oyle adi bir topluluga denk geldik ki ne vicdanlari ne de insaflari var bunlarin. Bu it ve kopek surusune ragmen hayata tutunuyoruz ya, artik olum gelsede viz gelir bize.
  15. 1 puan
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/davutoglu-artik-beyin-kanamasina-donustu-1817425
  16. 1 puan
    Bizden bir umudu yok zaten. Kastettigim bizim üzerimizden açık verip, şuan terddur yaşayan secmenini kaybetmek istemeyecektir. Umudum tabii ki var. Umutsuz bir yaşam olur mu? Benim açığa alındığımda ki umudum neyse şuan da o. İhraç edildikten birkaç ay sonra kendi işimi kurdum hayatımı devam ettiriyorum. Neden sürekli negatif yükleyip hem kendimi hem de cevremdekileri gereyim.
  17. 1 puan
    Iyi aksamlar eşinizin ameliyatı nasil gecti acaba umarım iyi haberler verirsiniz
  18. 1 puan
    Süreç daha iyi anlatılamazdı beni 130 bin kişilik kuraya soksalar bende 10 bine kalacak kalacak şans yok ama kaldım nasıl becerdim bende bilmiyorum teşekkürler Türkiye
  19. 1 puan
    Face de 'Avukat Mustafa Karakum' un sayfasında, KHK ile İhraçtan sonra iade olup, Fazla Çalışma Ücreti, Tayin Bedeli ve Yasal Faiz hususunda Diyarbakır İdare Mahkemesinden lehe karar alan bir Emniyet Mensubu kararı gördüm. Siz de inceleyebilirsiniz.
  20. 1 puan
    Bir forum sakini, kendisinin de rütbeli EGM ihracı olduğunu, OHAL komisyonunun incelemeye devam ettiğini,.kendi Garson kodlamasının da E olduğundan hakeretle; (1) komisyon iade ettikten sonra araştırma merkezi veya EGM ye atama yapılırken hangi esaslara baktığını; (2) E kodu ile ilgili atama yapılırken genel bir uygulama olup olmadığını; (3) E kodunun sadece rütbelilere mi verilmiş olduğunu;. (4) E kodu olup araştırma merkezine verilenin olup-olmadığını; (5) göreve başladıktan sonra bakış açısının nasıl olduğunu; (5) iade olduktan sonra aktif-pasif-sürgün nasıl bir birime verildiğimi; sorularını sormuş; Sanal ortamlarda özelden yazışmayı uygun bulmadığımdan, ayrıca soruların birçoğu hakkında bilgim olmayıp forumun genelinin katkısının daha faydalı olacağını düşündüğümden buradan cevaplamayı uygun buldum. Genelde iade olanlar işi bitince forumları terk ediyor. Ben terketme niyetinde değilim ama bana özelden mesaj yazmayıp genelden sorarsanız sevinirim. Sorulara gelince: Sorulan sorular ile ilgili birçoğu hakkında bir bilgim yok. Ama kendi açımdan şunu söyleyebilirim ki, İade olmak veya olduktan sonra Araştırma Merkezi yerine Emniyete atanmak için canı gönülden istemek haricinde bir çabam olmadı. Atandıktan sonra pasif bir birime verilmiştim. Biraz sabırlı ve biraz da mesleğe karşı tüm özlemimden kaynaklı bir çalışma azmim olunca fark edildi sanırım ve şu an çok aktif olmasa da pasif de sayılmayan bir birimdeyim. Bir sürgün veya bir ötekileştirme durumu benim açımdan yok. Bazı ihraçtan veya açıktan dönenlerde kendi kendilerini ötekileştirme psikolojisine büründüklerini hissettim. Ama bunu bazen hissettiren densizler de, çok nadir de olsa, çıkabiliyor. Onlara ‘şüphe duyulacaksa asıl ben senden şüphe duyarım, önce git devenin iğne deliğinden geçirildiği soruşturma ve incelemelerden geç, sonra karşıma gel,’ bakışı ve duruşu yapıyorum. Anlamaları zor olmuyor.


×
×
  • Yeni Oluştur...