İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

26-05-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 9 puan
    Arkadaşlar kabul kararı tebliğ edildi, karar no:2021/165... 04/05/2021, istatistik için ?
  2. 3 puan
    İyi diyelim iyi olsun ?
  3. 3 puan
    Merhaba mahalle sakinleri, nasılsınız, görmeyeli. Herkese selamlar.
  4. 1 puan
    @istanbullu kardeş daha yeni bilgisayar kurs belgesi ve dilekce istediler bende dilekceye E.H.S. dönüş için atama kararına acacağım iptal davası saklı kalmak koşuluyla atamamın yapılmasını istedim 1 hafta oldu bil gelişme yok beklemedeyiz.Allahım tüm mazlumların yardımcısı olsun İYİ AKŞAMLAR
  5. 1 puan
    Ben de okudum onu ama idare mahkemesi için söylediler onu. Komisyondan iade olmak daha kolay. Kurum görüşü belirleyici oluyor bence.
  6. 1 puan
    Bu kadar kısa sürede imkansız hocam emniyet 8 aydan önce başlatmıyor genelde malesef ?
  7. 1 puan
    Hepimiz için önemli Sayın Gül reçeli. Gerekçeli karar açıklanınca mutlaka bizlere de duyurun.
  8. 1 puan
    @Nnnkoc 28300 - 165.. ise teşekkürler bu arada. Mayıs ilk haftası itibariyle kalan dosya sayısı 11.800 gibi bir şey bu ay sonu kalan dosya tahmini 11.200 bunun bini ihraç dışındaki işlemler olsa kabaca khkli on bin kişi daha karar bekliyor 4-5 sene dolarken.
  9. 1 puan
    Selam arkadaşlar tek kriter bankadan bekleyen varmı acaba...niye bu kadar bekletiliyor anlamıyorum. Sanırım çoğunluk tek kriterden bekliyor. Bu kadar bekledik sonu güzel olsun inşallah. Tek kriter sendikadan dönen çok duyuyoruz. Bütün masumların güzel haberler alması ümidiyle sağlıcakla kalın... ????
  10. 1 puan
    Merhabalar mahalle sakinleri? nasıl keyifler diyicemde idare ettiginden kendimden biliyorum. Bunaldım iyice. Esimle bile bu mevzuları konusmak istemiyorum. Takmamaya calisiyorum. Birsey yokmus gibi yapiyorum ama biseyler hep hatirlatiyo. Komisyon sayfasina hep bi korkuyla bakiyorum. Acaba kabul kararimi bugun gordum diyebilecekmiyim?
  11. 1 puan
    Evet, sendikadan bekliyenlerdeniz, hemide 672 liyiz.
  12. 1 puan
    Sendikadan hala evet "hala" bekleyenler bir ses versin de moral bulalım arkadaş. İçimden bir ses tam komisyon kapısına kilit vurulacakken aha şurada bir dosya kalmış onu da açıklayıp kapatalım dükkanı diye dosyamın açıklanacağı inancına büründüm. Bu kadar sona bırakılmamızın mantıgını bir türlü kavrayamadım yahu.
  13. 1 puan
    Haftaya duyarız muhtemelen kararlar Rapor 4 haz gibi yayınlanır diye tahmin ediyorum ve dosyalar seçim kararı alınana kadar biter büyük olasılık 2022 yılında seçim olur kalan dosyalar da ise kabul ret yarı yarıya durumuna yakındır. Komisyon açıklaması bize bir fikir verecektir.
  14. 1 puan
    Ben idari mahkeme sonucunu 20 ay sonra öğrenmiştim. Şimdi sonuçlar 20-24 ay arası çıkıyor. Yani, ne kadar sürede öğrendiğinizin bir önemi yok zaten. Burada oyalanmaz iseniz sonrakinde (BİM)'de oyalıyorlar. Böyle böyle, hukuka ne kadar direnebileceklerse o kadar direnecekler. Ama kazanan HUKUK olacak, ADALET olacak yani KHK'lılar olacak.


×
×
  • Yeni Oluştur...