İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

03-06-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 17 puan
    Merhaba arkadaşlar, an itibariyle beraat kararımın onaylandığını gördüm uyaptan ? Allah 'a çok şükürler olsun. Benim gibi bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah...
  2. 14 puan
    İnsana yapılacak en büyük kötülük; Onu bir umudun içine hapsetmektir. Diyor Jean François Lyotard Yukarıda 4 yıl bitti 5.yıla girdik cümlesiyle başlayan bir paylaşım okudum.Durdum biran ve düşündüm bir insan hayatından çalınmış seneler...İstemsiz gözlerim doldu engel olamadım damlalara.Oysa bir insan ağlayacaksa bu mutluluk gözyaşları olmalı değil miydi? Kim anlayabilirdi içimizdeki sızıyı ve sınıftan ayrı düşürülmenin sancısını...Nasıl bir çaresizliktir bu Allahım sen Rahimsin,Rahmansın bu sızıyı içinde yaşayan tüm kaderdaşlarımı güldürür onları sevinçten ağlarısın.Sevinç gözyaşları döktür Allahım.(Amin)
  3. 6 puan
  4. 4 puan
    "siz bu üyelerin 21 idare mah üyeleri olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz ??? " Soru işaretinin anlamını biliyorum ama 3 adet soru işaretinin anlamını bilmiyorum bir manada veremedim. Soru sorduğunuzu değerlendirerek; 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6087 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kurulu Kanununa göre var olan Hâkimler ve Savcılar Kuruluna ait https://www.hsk.gov.tr/Hakkimizda.aspx sayfasında yapılan paylaşımlardan ulaştığım bilgidir. 195183 numaralı üye https://www.hsk.gov.tr/Eklentiler/Dosyalar/6f44335d-0828-4894-a53e-73937788b604.pdf dosyasında 3 üncü sayfada sondan üçüncü satırdır. 21.İd.Mah.Üyesidir. 182268 numaralı üye https://www.hsk.gov.tr/Eklentiler/files/EK-2%20İdari%20Yargı%20Müstemir%20Yetki%20Kararı.pdf dosyasında 2 nci sayfada 2 nci satırdadır. Üyedir. 21.İd.Mah.Üyesidir. 101850 numaralı üye https://www.hsk.gov.tr/Eklentiler/files/EK-2%20İdari%20Yargı%20Müstemir%20Yetki%20Kararı.pdf dosyasında 2 nci sayfada 7 nci satırdadır. 21.İd.Mah.Başkanıdır. https://www.hsk.gov.tr/Hakkimizda.aspx sayfası sahte bir site olabilir. Her ne kadar site kontrol edildiğinde; IP adresi 212.175.130.16 olarak görünmekte, "hsk.gov.tr" domaini; "Hakimler ve Savcılar Kurulu Emniyet Mah. Mevlana Bul. No: 36 Ankara, Türkiye bilgiislem@hsk.gov.tr + 90-312-2041190- + 90-312-2227145-" tarafından 4 Mayıs 2017 tarihinde tescil ettirilmiş, tescil süresi de 3 Mayıs 2022 de bitecek görünse de, ns1.adalet.gov.tr, ns2.adalet.gov.tr isimli sunuculardan paylaşım yapsada, 4 farklı internet tarayıcısında yapılan kontrolde sitenin güvenli olduğu, sertifikalarının güncel olduğu görülse de sitenin sahte olabilmesi ihtimaline karşın kendi doğrulama sisteminizle siteyi ve paylaşımları doğrulamanızı tavsiye ederim.
  5. 1 puan
    Hocam MI6 ajanı gibisiniz maşallah ????? Müge Anlı bile bu denli detaylı Arama-takip yapamaz diye düşünüyorum. Sağlam cevap olmuş ???
  6. 1 puan
    çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Erzurum BAM 'dı
  7. 1 puan
    Dört sene bitti besinciye girdik .Esim icin takip ediyorum ama artik yoruldummu umudumumu kaybettim bilemiyorum .Arada girip bi haber varmi diye bakmadan da edemiyorum .Iade olanlara seviniyorum ama red alanları okuyunca iyice umutsuzluk kaplıyor beni.Dört senedir hicbir gelisme olmazmi olmadi (kriteri merak edenler için hatırlatayım eşim askeri personeldi iki kardesi ihrac polisti ikiside ceza almıştı biri çıktı biri cezaevinde .Hayatimiz altust oldu ve beklemekten yoruldum. Iç Anadoluda yaşıyoruz en çokta bizim memleket kandırılmış ?Allahtan eşimi bildikleri icin savunmaya geçmemize gerek kalmıyor yazık oldu size demekle yetiniyor insanlar.Neyse esim çalışıyor şükür bende iç anadolu yufka ekmek gözleme sever diye yufkacı açmak için girişimlere başladım. ?Napalim bir yanımız kabul ediyor artik şanssızlığımızı biryanimiz umutvari.Allah büyük diyip yolumuza bakıyoruz.Hangi kategorideyim.
  8. 1 puan
    Beni hatırlamış olmanız ne güzel@AdaletBekleyen701 . Bekliyorum... Hayırlısını dileyerek,dua ederek bekliyorum. Yakın çevremdeki insanlarla imtihandayım.??? Duam ve dileğim o ki,Rabbim kendimize ait yeni bir hayat kurmamızı nasip etsin,kimseye muhtaç olmak istemiyorum.. Civcivlerim 10 tane oldular.???Çok minnak ve tatlılar, siyah austrolop cinsinden çoğu.Onlarla vakit geçiriyorum,onların büyümesini izliyorum.Tavuklarım yaşlandılar ve çoğunu satmak zorunda kaldım,sadece 7 tane tavuğum var.Oysaki tavuk çiftliği kurmayı ne çok isterdim.?? Bu sene az sebze diktim bahçeme,kuraklıktan dolayı... Genelde kitap okuyorum.. Sizler nasılsınız güzel insanlar?La tahzenden hiç haber yok.Umarım iyidir.Vergici 672,Ophelia,Hüdayi hocam,elaf.karakeçili,hep siyah, Umutlu,varex,aybüke hocam,wonder,Ayşegül öz,sahaf ve diğer adını unuttuğum güzel insanlar...???
  9. 1 puan
    Bu sınıflandırma yazınızı üzerime alinmadim desem yalan olur. Evet eskiden çok yazardım. Ama artık yazacak takatim kalmadı bi lokanta açtım pandemi nedeniyle hep mecazi anlamda açtım gibi geliyor. Mahvoldum yani borçlar bitmesi gerekirken arttı. Bırak göreve geri dönmeyi hayatı normal şekilde yaşamak için çabalıyorum.bu şartlar altındada buraya yazmamın bir anlamı yok. Belki sizin durumunuz iyi borç harç işleriniz için kafa yormuyorsunuz ama burda herkez aynı durumda değil anlayış gösterin insanlara lütfen
  10. 1 puan
    KONU DIŞI mı olduk şimdi aşk olsun Herkese merhaba Göreve döndükten sonra pek yazamadım arkadaşlar çünkü hak arama mücadelesi hala devam ediyor. Dilekçeler… Dilekçeler… Dilekçeler… Kurumun bazı konularda işi yokuşa sürmesi de cabası… Hırpalamaya devam ediyorlar, bende sabır çok, gücüm de yerinde, topla tüfekle gelsinler isterlerse. Arsızlık, çirkeflik ne varsa ortaya koyuyorlar. Peşimiz sıra gelecek arkadaşlara tavsiyemdir, kurumunuz her türlü çirkinliği yapsa da hiçbir hakkınızdan vazgeçmeyin! 4-5 yıldır en berbat durumu yaşattılar daha ne yapabilirler... Ara sıra foruma girip iletileri okudum, iadeleri görünce yüzüme tebessüm, retlerde hüzün oturdu. Uzun süredir forumda olan arkadaşların ret kararını okumak daha bir canımı yaktı. Allah sabır versin arkadaşlar, öyle üzüldüm ki... Dualarım sizinle olacak. Süreç çok uzadı, kimsede sabır kalmadı, nasıl bir sınav bu aklım havsalam almıyor. Bu kadar zaman bekletip ret basmayı elleri titremeden nasıl yapabiliyorlar. Onuru olan kişi bu kadar zulme dayanamaz komisyondan istifa eder, lanet olsun oradan gelecek 3 kuruş fazla paraya der ama bu erdem herkese nasip olmuyor işte… @Nazzsn arkadaş banka iadelerini merak etmiş. Benim kararnamenin geldiği gün il milli eğitimde 2 banka iadesi arkadaşla karşılaştık, tanıştık, onların da rutin banka işlemleriydi, herhangi bir eylemsel destek vs yoktu. Fakat bu arkadaşlar iadelerini foruma yazmamışlar. Yani banka iadelerini sendika kadar çok duymasak da arada olabiliyor. Biraz daha sabır @Nazzsn ? @John Wick Yaa hocam ? Canımın sıkılacağı kadar vakit nerdeee… Olsa Peker’in ifşa videolarını bitirirdim. Millet 1. Sezonu bitirdi ben daha 2. bölümü yeni bitirdim. Aybüke ancak her gün daktilosu önünde dilekçe yazıp duruyor ? Pazartesi sendromu yaşayacağınız, Cuma gününü iple çekeceğiniz, hafta sonu ne yapsak planları yapabileceğiniz ve bayramları bayram gibi yaşayacağınız günlere bir an önce kavuşmanızı diliyorum arkadaşlar ?
  11. -4 puan
    Bu işler böyle gidecek herhalde.Bir daha sıniflarimiza geri donemeyecegiz gibi görünüyor.İmkani olan kendi isini kuracak.Kuramayan da bı iş bulup sigortalı çalışmaya baksın.Emeklilik için birgunluk sigorta bile arniyor zamanı gelince


×
×
  • Yeni Oluştur...