İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

16-09-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 19 puan
    Konu dışı : Sevgili kaderdaşlarım duaya ihtiyacımız vardır.Kız kardeşim çocuk emzirdiği için aşıyı ertelemişti.Fakat pozitif çıktı.Nefes problemi var.Hastanede şuan.Dualarınıza talibiz.Allah tüm hastalarımıza Şafi isminin hatrına acil şifalar versin.
  2. 17 puan
    Az önce bir arkadaşımın göreve iade edildiğini öğrendim. Kendisi yerine ben paylaştığım için il söyleyemiyorum ama KESK Eğitimsen olduğunu paylaşabilirim. 672lilerdendi diye hatırlıyorum, bizden önce alınmıştı. Hayırlı olsun ?? Darısı başımıza olsun inşallah ??
  3. 10 puan
    Kars kağızman eğitimsen 686 KHK F.G iade
  4. 8 puan
    Evet hocam, haklısınız, fayda zarar ilişkisini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Biz o dönemde çok korkmuştuk çünkü eşimin teyzesi çok genç yaşta covitten vefat etti , coronanın ilk dönemleriydi ve hepimiz bu ölümle şoke olmuştuk. Aynı şeyi yaşama korkusundan dolayı, üstelik iki minik yavrumuz var, yeter ki yaşasın yan etkileriyle birlikte savaşırız diyerek kabul ettik. Şimdi çok şükür toparlandı, çalışıyor. Rabbim kimselere bu durumu yaşatmasın, kaybetme korkusu çok zor ? tüm hastalara acil şifalar dilerim.
  5. 6 puan
    Bu arada bizim komşu bir ilaçtan bahsetti , özel hastanelerde yüksek meblağlar karşılığında covit ağır hastalara uygulanıyormuş, kendisi de hemşire ve babası için uygulattı, yoğun bakımdan 2 gün sonra çıktı. Biz de bir umut bulunduğumuz hastanedeki doktorlara söyledik, aynı hastanede eşimin ablası hemşire, o da tanıdığı herkese sordu, genel anlamda olumsuz bir şey duymayınca doktorlar da tavsiye edince sağlık bakanlığına yazı yazdılar ve bizden de imza istediler. Eşim araştırma hastanesinde tedavi gördüğü için ücret ödemedik, bakanlık onayı gelince iki doz uygulandı ve söylendiği gibi 2 gün sonra toparlanma ve solunumda düzelme başladı. Hastalığa yakalanan arkadaşlar araştırabilirler, belki faydası olur diye paylaşmak istedim. İlacın adı actemra.
  6. 5 puan
    Facebook ta iki iade var 701-Adalet-İkm-Birkaç kere sohbete geldi iddiası-İADE 695-Diyanet-Takipsizlik-İade
  7. 5 puan
    Değerli hocam Sn.@Trust ,baktım sayfalar ilerlemiş,güzel bir iade haberi umuduyla okudum ,üzgünüm inanın her red kararnda hissetmiş olduğum (uz) gibi... Olanda da ,olmayanda da bir değil bin hayır vardır desem...Rabbim yar ve yardımcınız olsun.... Ben de her sabah oğlumu servise bindirdikten sonra eve dönüp gizlice ağlıyorum.Her sene okulda kullanmak için rengarenk kalemler alıyorum.Bu senekiler de çantamda.Bır sabah uyanıp kendımı okulda görmek istiyorum.Okula gıtmek istemeyen oğluma bıle dıyorum ki" Keşke ben de okula gidebilseydim.?
  8. 4 puan
    1-Bitlis eğitimsen 675 KHK H.Ö iade 2-Erzincan eğitimsen 675 KHK M.i iade 3-Sirt eğitimsen 675 KHK Ö.E iade 4-Muş eğitimsen 675 KHK M.K iade 5-Kars kağızman eğitimsen 686 KHK F.G iade 6-İzmir eğitimsen 686 KHK Ü.Ç iade 7-İzmir eğitimsen 686 KHK Ö.Ç iade
  9. 4 puan
  10. 4 puan
    Çok geçmiş olsun, sizi de eşinizi de Allah birbirinize ve yavrularınıza bağışlasın ?? Allah tüm şifa arayan hastalarımıza şifa, derdine derman arayanlara da dermanını versin ?? İnşallah bizler de işlerimize geri döneriz bu bela da defolur, bir daha da hiçbir acı yaşamayız umarım ????
  11. 4 puan
    @altuğ hocam belirsizlik bekleyiş hepimizi çok yordu
  12. 4 puan
    5 senedir inceleniyor, Pazartesi acinca durum degismis, maalesef ret. Yillar once savci istegi ile ve oy birligi ile beraat etmistim ve hemen kesinlesmisti, universite hocasiydim. Gecen gun hanim artik profesorlugu unut manasinda bir seyler soyledi icim parcalandi, bir sey diyemedim. Atom fizigine de....
  13. 3 puan
    Maşallah ne güzel darısı başımıza olsa da kurtulsak artık şu durumlardan...
  14. 3 puan
    Bu aile değildi gerçi gamsız tekil kişiydi ama olsun dediğiniz gibi bir aile, bir birey daha yırttı çok şükür ???
  15. 3 puan
    İnşallah hocam inşallah, ben de bekleyenlerdenim. Çok sağolun güzel dilekleriniz için, dualarınız için. Dualarım tüm bu çukurda bekleyenler için. Hayırlı günler dilerim, güzel haberler alabilmek ümidiyle..
  16. 3 puan
    @Umutlu Öğretmenim,iade ile ilgili gelişmeleri merak ediyorum,yazarsanız çok sevinirim.Rabbım güžel insanlarla yolunuzu kesiştirsin,dünyalar tatlısı öğrencileriniz olsun.?
  17. 3 puan
  18. 3 puan
    Şöyle bir araştırdım ilacı, sene başında FDA ilacın SARS-Cov19 (Covid19) tedavisinde deneysel kullanımını onaylamış. Söylediğiniz gibi bizim ülkemiz de dahil olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde yine deneysel kullanılıyormuş. Yalnız çok dikkat etmek gereken birşey var ki bu ilaç temelde bir immünosupresan, yani bağışıklık baskılayıcı. (birkaç sene önce hastalıklarım sebebiyle bir süre ben de immünosupresan ilaçlar kullandım (siklosporin, prednizol) ağır yan etkileri oluyor. Bu sebepten imzalı evrak istiyorlar diye düşünüyorum. Bunu da kullanmak isteyenlerin göz önünde bulundurması gerekip doktorlarına iyice danışıp, araştırıp kullanım onayı vermesini öneririm.
  19. 3 puan
    Cok tesekkurler, aslinda birkac yil profesor olarak calismistim, insallah masum herkes donecektir. Mesajinizi dun gordum rahatlatti, ancak bu gun size bir sey yazmaya iradem yetti.
  20. 3 puan
    Moral bozmak istemem ama bitirmek isteselerdi zaten daha fazla karar verip bu sene çoktan bitirirlerdi.Toplu bir karar vereceklerini pek sanmıyorum.
  21. 3 puan
    Ağustos sonu kalan dosya sayısı 9.850 Bugün itibariyle 9.550 dosya kalmıştır. Eylül sonu 9.250 Ekim sonu 8.600 Kasım sonu 8 bin Aralık 2021 sene sonu 7.400 dosya kalıyor.
  22. 2 puan
    @hepsiyah hocam öğretmen veli toplantısı yaptı mı, genellikle ilk hafta veli toplantısı yapıyor 1. Sinıf öğretmenleri yapmadıysa şayet toplantı sonrası özel görüşme isteyin ve anlatın oğlunuzun yaşadıklarinı bundan çekinmeyin oğlunuzun karakterinden kırılgan yönlerinden bahsedin ki oğlunuz haklı zaten ama kendini savunamamış bu konuda onu cesaretlendirin Sıra meselesine gelince benim torunun öğretmeni de yapardı hergün bir sıra kaydırarak otururdu öğrenciler ,bu çok güzel bir yöntem hatta sinıf başkanlığıni bile numara sırasına göre yaptırıdı her hafta sırası gelen başkan olurdu 1.sınif ögreciler de bu zor uygulanır belki ama sik sik değiştirmesi lazım öğretmenin adil olan bu her öğrenci ister ön sırada oturmayı Toplantı yapıldıysa bile çocuğunuzu almaya gittiğinizde konuşun ki okuldan soğumasin yavrucak bundan çekinmeyin
  23. 2 puan
    Hayırlı olsun ? Bir aile daha kurtuldu.
  24. 2 puan
    Herkese merhabalar.sorun bende mi sizlere birsey danısmak istiyorum. Oglum 1. Sinifa basladi. Gecen hafta cok iyiydi. Bu hafta dunden beri hep mutsuz anliyorum. Herzamn ciksita ogretmenine ben gidiyorum diyen cocuk artik demek istemiyor. Zorla olanalri anlattiridm ne diller doktum. Sira arkadasiyla sorun yasamis (kiz) ogretmen ne oldugunu sormadan arkadasi agladi diye ogluma kizmis. Ki oglum hakli olsada hakkina savunamaz sesi pek cikmaz.dunde kagit ucakla oynuyolarmis 4kisi. Herhalde ogretmen uyardi buda alip tam ayaga kalktim cope atacaktim diyo ogretmen yine cagirip kizmis 3une biri gorulmemis. Suan ogretmenimi sevmiyorum diyor. Kizlara hic kizmiyo.anaokuluda bole degildi diyor. Oglum tam adapte olamadi tenefusle ders saati ayrimini anlatiyorum. Dunden beri dusun dusun. Arka siralara otutturmis ogretmen ki iri uzun boylu degildir oglum. Ben ne zman on siraya otursam arkaya aliyo ogretmen diyor .ki bi ogretmen icin cok iyi dediler. Tamam anliyorum her cocukla birebir zaten ilgilenemz ki ben surekli benim cocugumla ilgilensin demiyorum. Kziabilirde ama cocuk bile farkinda . Dun ben uzulunce esim sabahtan durumunu sorayim hemde on siraya almasini rica edeyim dedi. Ogretmen iyi demis durumu ama bana konstare olamiyor demis. Esimde oglumu anlatmis onsiralara alirsaniz su adapte surecini daha iyi atlatir falan demis oda tamam demis. Ama bugun sordugumda aynen devam. Ayrica bugun L harfine gecmisler dusunun oglum ı harfini isledik diyor. ? boyun kaslarim tutuldu. Ne yapacagimi dusunuyorum kac saattir. Cocuga kizdim dinlemiyomusun diye .sonra kendime kizdim ne halledeyiz. Belki sartlar farkli olsaydi? ben ne yapayim arkadaslar. Daha basinda sorun yasiyoruz. Ogretmenede surekli gidip sole bole demek istemiyorum. Zıtlasmamak adına. Ogluma dedim yarin guzelce ogretmeninin yanina git ben sizi arkadan duyamiyorum on sirada oturmak istiyorum de dedim. Yanlismi yapiyorum. Inanin ozel ilgi beklemiyorum. Ama sinifta eski veliler tanidiklari falan var sanki onlar farkli. Videolara bakiyorum onden uzun uzun cocuklar. He gorme sorunu olanlar vardir elbetme ondekilerin hepsimi. Mesela bi arkadasin ogretmeni 2gune bir cocuklarin yerlerini degsitiriyomus cok mantikli geldi bana.k.bakamyin cok uzun oldu ama urtiker dokmeye basladim sitresten?
  25. 2 puan
    O adamın bunun için görevlendirilmiş zaten, her platformda aynı şeyleri tkrr edip duruyor. Ağzından hiç duymadım illaki masumlar vardır onlarında bir an önce bu garabetten kurtulsun dediğini... Onun için amasız fakatsız bu çukura düşmüş herkes ama herkes ter....st. 1 kötü nün yanın da 3 iyiyide gömmek hic vicdanlarını rahatsız etmiyor malasef... Onun için ben pekte bu kişinin konuştuklarını tınlamıyorum...
  26. 2 puan
    Allah acil şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun
  27. 2 puan
    Geçmiş olsun hocam zor bir süreç Allah şifa versin kardeşinize ? Mayıs ayında biz de bu süreci yaşadık , ben evde hafif atlattım ama eşim hastanede ve 4 gün yoğun bakımda kaldı, 4 günde 40 yıl yaşlandım desem yalan olmaz. Önce sağlık olsun inşallah kardeşiniz de en kısa zamanda sağlığına kavuşsun diye dua edeceğim ...
  28. 2 puan
    Ohal komisyonu dosyaları bitirsin diye koseyazarlarina mail mi atsak Sevilay Yilman , Nihal Bengisu Karaca'ya falan
  29. 2 puan
    Sayın hocam, benim eşimde Profesör olarak görev yapıyor, nasıl bir emek olduğunu çok iyi biliyorum, tez zamanda inş güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
  30. 2 puan
    Einstein'ın tüm zamanla ilgili teorileri üzerimde kanıtlandı resmen. 5 yıl geçti 6'ya girdim ama 15 yıl yaşlandım. Resmen görelilik üzerime işledi, yüreğime Einstein-Rosen Köprüleri inşaa ettiler ?? Toplu karar tam bir hayal diyebilirim. Zira herkesin durumu farklı, kılı kırk yarıp aynı durumda olan kişilerin birine "kabul" diğerine "ret" verebiliyorlar. Yani toplu karar mevzusu kırmızı kar yağmasıyla eşdeğer. Verilse bu zamana kadar verilirdi zaten, mümkün olmadığı için verilmedi. 1 sene net uzar, 2'ye de Allah kerim ?
  31. 1 puan
    Darbeye karışmayan herkes görevin e dönecek bundan eminim ...içiniz rahat olsun onun için adaleti bırakmayacağız ve hayatimizı devam ettirmek icin bizler icimizede atmayacagiz biseylerke ugraşmak lazim hayatta herşey oluyor artık üzülmüyorum eskisi kadar ama halkımı almak için sonuna kadar gideceğim bu bir gerçek kimseye kalmaz bu dünya onun için en kısa sürede ben eminim devlet darbeye karışmayan herkesi affedecek bi zaten bilinme bişey onun için herkesin içi rahat olsun bunlarda geçecek allaha tevekkur edeceğiz herkese iyi geceler
  32. 1 puan
    Tabii ki paylaşırım değerli hocam henüz arayan olmadı ben de merak ediyorum nasıl olacağını
  33. 1 puan
    Bizim için en ufak bir ölümlü rüzgar esse hemen hepimizi aynı kefeye koyan çığlıklar yükseliyor ...çok acı ama umutlanamıyorum bile ...Nedim şenerin dünkü yazısını okuyunca insanın yasam sevinci gidiyor...
  34. 1 puan
  35. 1 puan
    Her şey olabilir kalan 5-6 bin dosya için toplu karar da verilebilir komisyon görev süresi 1 yıl daha da uzatılabilir hesabı komisyon çalışma düzeni yayınladığı sayısal verilere göre yaptım haftada 150-175 arası dosya geçiliyor
  36. 1 puan
    Hocam çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun ama ümidinizi kaybetmeyin eninde sonunda hakkıniza kavuşacaksınız inşallah
  37. 1 puan
    Hocam üzülmeyin lütfen, İnş Profesörlüğünüze az kaldı, Allah büyük Hep böyle sürmeyecek
  38. 1 puan
    Gunaydin arkadaşlar.Artık hepimiz çıldırmak üzereyiz.
  39. 1 puan
    Sayın Lal, Yorulmak yok, Bıkmak yok. Tek sıkıntımız zaman. 15 Temmuz 2016 gecesi eylemlere katılmayanlar, eski adı cemaat yeni adı fetö/pdy olan yapının amacını bilmeyenler için sonuç belli. Sıkıntı sonucun açıklanacağı tarih belli değil. Yani zaman. Özellikle idari yönden ihmal edeceğiniz her şey gün geldiğinde keşke dedirtebilir. Özellikle yazılı veya ispat edilebilir (cimer, ombudsman, ptt yada kargoyla gönderilen dilekçe gibi) başvurulardan asla taviz vermeyiniz. Yıldırmak istiyorlar, yılmayınız. Yapılan her şey ince ince hesap edilmiş. Allah' tan akıl hocaları artık yok.
  40. 0 puan
    Kalan dosyalar hakkında toplu karar verilirse aralıkta biteblr


×
×
  • Yeni Oluştur...