İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

14-12-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 26 puan
    Merhabalar, 10 gün sonra 4 senem dolacaktı (24 Aralık 2017, 695 no'lu KHK, Savunma Sanayii Başkanlığı, Uzman Yardımcısı). az önce kurumdan arandım, iade talebimin kabul edildiği ve bir ay içinde kuruma atamamın yapılacağı bilgisi verildi. İhraç ederken yapmadıkları tebligatı en azından iade ettiklerinde yapacaklar, yarın gidip kararı kendi gözlerimle göreceğim. Hissizleştim mi yoksa şokta mıyım bilemiyorum ama tepkisizim. Yarın kurumuma gidip o havayı tekrar soluyunca sanırım gerçeklerin farkına varacağım. önce ailemle paylaştım sonra sizinle paylaşıyorum, bu süreçte kimi muhabbetiyle, mizahıyla kimi hukuk ya da sürece dair bilgileriyle bu platformu bizim için hayatı daha yaşanabilir ve dayanılabilir kıldı. Başta burayı kuran ve fedakarâne bir şekilde katkı sağlayan arkadaşlara minnet borçluyum. Kimi zaman pratik hayatımda bulamadığım desteği geldim burayı okuyarak sağladım, kimi zaman bizim halimiz nicedir diye düşünürken geldim buradan bilgi aldım, gerçekten çok sağolun. hem sevinçliyim hem de buruğum, son mağdur iade edilene dek bu burukluk kaybolmayacak fakat benim gibi düşündüğünüzü varsayarak inanıyorum ki bu iade haberleri birilerini mutlu ediyordur mutlaka, ben başkalarının iade haberiyle nefes alıyordum, umarım ben de başkalarına bir nebze nefes olabilirim. evet bugün arandım ama sisteme henüz düşmedi kabul kararım, yarın kuruma gidip tebligatımı alırken ulaşabilirsem karar numarasına ulaşıp mutlaka bilgilendireceğim sizi. bunun haricinde sorusu olan varsa lütfen çekinmesin.
  2. 8 puan
    Hocam hayırlı olsun demek istiyorum da kurumdan aranmak biraz şaşırdım doğrusu ? yeni nesil dolandırıcı taktiği falan olmasın telefonu kapatırken para falan istemediler değil mi hani sisteme falan da düşmemiş ne olur ne olmaz ?
  3. 7 puan
  4. 6 puan
    9 Aralik sistemde red 14 Aralık tebliğ 30.11.2021 tarihinde karar vermisler Karar numarası 2021/21914 Adalet bakanlığı İkm Albatros 4 2018 yılında takipsizlik almıştım Yeni soruşturma olduğunu komisyon kararında öğrendim
  5. 5 puan
    Hayırlı olsun dostum çok sevindim. Ama o kediyi bir daha forumda görmeyeceğim için çok üzüldüm. Nasıl sempatik bir şey o ?
  6. 3 puan
    Ne güzel bir haber. Dediğiniz gibi her iade haberinde mutlu oluyorum.? Hayırlı uğurlu olsun.
  7. 3 puan
    =)) arayan numara bizim kurumun dahili numarasıydı, onlar kararı açıklamadan ben anladım kurumdan arandığımı ama kararın müsbet mi menfi mi olduğunu bilmediğimden o 3-5 saniye 3-5 saat gibi geçti... hem birçok kararda daha önce tecrübe etmiştik aslında önce kurumdan bilhassa MEB'den aranıp sonra sisteme kararın düştüğü durumları.
  8. 3 puan
    Kalan dosyaları da bir yıla yayıp seçime anca biter Allah belalarını versin 6 yılımızı yediler
  9. 3 puan
    2 hafta önce kararlarda bariz bir hızlanma vardı. Son günlerde büyük sessizlik var.
  10. 3 puan
  11. 2 puan
    Sabrımız bitti,yedek sabrımızı kullanmaya başladık.!
  12. 1 puan
  13. 1 puan
    Yürekten ve tüm içtenliğimle 'amin' diyorum.
  14. 1 puan
    Sayın Vardırbirhayr tarafından; ceza davaları devam eden yada AYM, AİHM si süreçlerine geçen herkes tarafından kullanılabilecek olan dilekçe örnekleri sayfaların ilerlemesi nedeniyle ulaşılabilirliğinin kalıcı olması amacıyla https://forum.khkhaber.com/topic/24785-ai̇hm-nin-yasin-özdemir-kararıyla-özellikle-fetöpdy-nin-baçlangıç-tarihi-konusundaki-yaklaşım-nedeniyle-yargılananlar-tarafından-bütün-derece-mahkemelerine-verilebilecek-dilekçe-örnekleri/ sayfasına taşınmıştır. Birde şaşırdığım bir istinaf iade kararını https://forum.khkhaber.com/topic/24786-hakkında-somut-hiç-bir-gerekçe-olmadan-sadece-kurum-kanaatiyle-i̇şlem-yapılan-kişinin-i̇stinaftan-i̇adesi/?tab=comments#comment-100703 sayfasında paylaştım. Şaşırdım çünkü red kararı veren idare mahkemeleri tarafından irtibat iltisak konusunda neredeyse içtihat olarak kabul edilen yaklaşımlar sergileyen ve acımasız olduğunu düşündüğüm 13. idari davalar dairesi hakkında sadece kurum kanaati olan kişi hakkında heö ohal komisyonu hem 21 idare mahkemesinin red kararını bozmuş. Somut delil istemiş. Hakkında kurum kanaati olanlara incelemeleri ve kullanmalarını tavsiye ederim. Hele ki hakkında ki işleme gerekçe sadece kurum kanaati olanlar mutlaka bu kararı kullanınız.
  15. 1 puan


×
×
  • Yeni Oluştur...